• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Screenshot_2017-09-15-22-24-19-1.webp

Akşamları kitap okuyamıyorum pek. Dizi izliyoruz, biraz puzzle yapıyorum, sohbet falan derken bi bakıyorum uykum gelmiş :KK53:

Okullar açıldı artık, gezme zamanı değil. Oturup çocuklarına nasıl faydalı olabilirsin diye araştırma zamanı :63:
Ben de genelde akşam okuyorum , eğer gündüz işim varsa. Tv izlemiyorum ben , çok nadir :KK51:

Akşamları kitap okuyamıyorum pek. Dizi izliyoruz, biraz puzzle yapıyorum, sohbet falan derken bi bakıyorum uykum gelmiş :KK53:

Okullar açıldı artık, gezme zamanı değil. Oturup çocuklarına nasıl faydalı olabilirsin diye araştırma zamanı :63:
Hiç faydalı olasim yok .

İyi geceler kızlar
Bu akşam bir delinin hatıra defterini izledik sevdiceğimle
Erdal Beşikçioğlu zaten çok sevdiğim bir oyuncu, bu oyunda da aşmış kendini, çok çok beğendim
Artık tiyatro sezonu da açıldı, devlet tiyatrosu, şehir tiyatrosu takılırız
Şehrimizde yok ama biz istanbula gidiyoruz sırf tiyatro için :KK200:

İyi geceler kızlar
Erdal Beşikçioğlu zaten çok sevdiğim bir oyuncu, bu oyunda da aşmış kendini, çok çok beğendim
Jokonun doğum gününe ve en kısa gecenin rüyasına bilet aldim:) çok merak ediyorum aklında olsun beybisi

Ben de genelde akşam okuyorum , eğer gündüz işim varsa. Tv izlemiyorum ben , çok nadir :KK51:

Gündüz zaten işte oluyorum. Akşamları da yemek yiyip dizi-film izleme işine girişiyoruz direk. Tv'yle bizim de pek aramız yok. Zaten izlenecek bişey de yok.
Umuyorum ki en geç 1 ay içinde işsiz olacağım. İşte o zaman gündüzleri uzun uzun kitap okuyabileceğim :kahve:

Hiç faydalı olasim yok .

Atarını severim :KK200:

xyzt-5544 xyzt-5544 o iş başka işe girersem sözüm söz :KK66:

Yeni yeni okuyucular katılmış aramıza, hepiniz hoş geldiniz
Bu arada kaç gündür bildirim yapmadım, Mustafa Kutlu Mavi Kuş sayfa 75

İnce memed serisini almayıp seni bekleyecem. Çok yakın bir sürede de kitaplarıma kavuşacağım çünkü sen çalışan güzel bir anne olacaksın :KK200:

İyi geceler kızlar
Geçen sene izlemiştim.
Muhteşem bir gösteriydi.

Back
X