• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın
adeta ben :cry: dün buraya yazdıktan sonra dışarı çıktım. güneş vs migrenim tuttu. hâlâ ağruyor. sağ gözüm başımın sağ tarafı feci... bana acılı ağrının resmini çizebilir misin Abidin? :KK61:nefes almak bile zor, değil ki kitap kapağı açmak
Geçmiş olsun canım

Günaydın
Havalar etkiledi sanırım hepimizde bir rehavet _bloom_ _bloom_ xyzt-5544 xyzt-5544 __giz__ __giz__ @ATTRAENTE

Bu arada kalinkaselin kalinkaselin ile farkına varmadan ortak okuma yapıyormuşuz :KK48:

Geçmiş olsun canım :110:

Bize nazar mı değdirdiler ha :KK12:
Koca yaz okuduk da yaz bitimi rehavete kapıldık :KK70:
Nazar var nazar:KK51:

Günaydın
adeta ben :cry: dün buraya yazdıktan sonra dışarı çıktım. güneş vs migrenim tuttu. hâlâ ağruyor. sağ gözüm başımın sağ tarafı feci... bana acılı ağrının resmini çizebilir misin Abidin? :KK61:nefes almak bile zor, değil ki kitap kapağı açmak
geçmiş olsun canım :KK200:

Ahahhahah
Koptummm:KK70: :KK70: bazen tek care.....

Yes .
Aynen oyle beybisi.
Sen yaz birseylerini de sonra okursun.

İstifamı vereyim rahatlayacam. Evimde durmaya başlayınca da çatır çatır okuyacağım inşallah :dua:
Yine krize soktular bugün beni, bağırdım durdum zaten. Kovsalar keşke :KK70:

Allah sabir versin yaaa tez zamanda istedigine kavusursin umarim

Dün müdürümle konuşacaktım aslında işten ayrılmak için ama babası kalp krizi geçirmiş. Cumartesi gelir belki, olmadı direk yönetimle konuşacağım. Küçük insanların büyük egolarına tahammül edemiyorum artık :olamaz:

Back
X