• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Dün şehirdışından kv geldi. Dün bütün günüm yemek ve temizlik yapmakla geçti.
Bugün de geziyoruz.
Kızım 16 aylık, rutin göz muayenesine götürdük. Tek gözünde astigmat çıktı. 4 ay sonra kontrol olacakmış, duruma göre minnoşuma gözlük vereceklermiş. Ama kendiliğinden de geçebilirmiş. İnşallah gözlüğe gerek kalmaz.

Bu arada kitabımı da okuyorum.
Dilek Şurubu
110. Sayfadayım.
Güzel bir masal kitabı.

Benim oğlumda da göz problemi var aralıkta kontrolümüz duruma göre gözlük verecekler.
İnşallah gerek kalmaz gözlük takmalarına :dua:

Bugün de geziyoruz.
Kızım 16 aylık, rutin göz muayenesine götürdük. Tek gözünde astigmat çıktı. 4 ay sonra kontrol olacakmış, duruma göre minnoşuma gözlük vereceklermiş. Ama kendiliğinden de geçebilirmiş. İnşallah gözlüğe gerek kalmaz.

Dilek Şurubu
110. Sayfadayım.
Güzel bir masal kitabı.

Benim oğlumda da göz problemi var aralıkta kontrolümüz duruma göre gözlük verecekler.
Kendi kendine geçebiliyor.İnşallah sizinkiler de öyle olur.

ne kıskancam ya :KK70:
salarım minnoş kızını üstüne görürsün hedefini :KK53:
Sabah uykusunda 50 sayfa okudum, şimdi yeniden uyutmaya çalışıyorum başarırsam Zafer benimdir :KK48:
Bugün de geziyoruz.

Dilek Şurubu
110. Sayfadayım.
Güzel bir masal kitabı.

Geçmiş olsun kızlar, görüntü olarak çok sevimli görünüyor gözlüklü bebikler ama çok zordur eminim, inşallah gerek kalmaz :dua:

Bugün de geziyoruz.

Dilek Şurubu
110. Sayfadayım.
Güzel bir masal kitabı.
geçmiş olsun
bende de astigmat var, her yanı flu görüyorum :bicak:

gülün adını 90. sayfa bişeyler söylemek için çok erken tabi ama korktugum gibi ağır anlayamıyacagım bir dili yok
müge anlının papaz versiyonu bir amca var ve olayları yaşarken sürekli mantık kurarak okuyucuya bilgi yüklüyor şimdilik fena değil iş yerine angela nın külleri kitabını götürdüm 20. sayfaya gelebildim pulitzer ödüllü olduğu için ilgimi çekmişti çok akıcı bir dili var gibi hem gülün adı hem angal nın küllerine devam edeceğim bakalım:)

2017 kitap hedeflerimden biri
5 tane Nobel ödüllü yazarla tanisma ve okumaydi ve sadece 2 yazarla tanişmisim Jose saramago ve John steinbeck ikisine de hayran kaldım zaten. Bugün Nobel açıklanmışken aklıma geldi bı bakim dedim ne okumusum diye hala 3 yazar var hedefime ulaşmak için bakalım tamamlayabilecekmiyim:)
Çok güzel bir hedef güzellik seneye ben de koyayaim kendime

Bugün de geziyoruz.

Dilek Şurubu
110. Sayfadayım.
Güzel bir masal kitabı.
Oyy canım benim inşallah gerek kalmaz

Back
X