• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bir kitap kulübünde olman çok güzel, imrendim :)
Yaşadığım yerin küçük olmasından dolayı böyle bir imkanım pek yok maalesef :KK43:
aslında her şehirde var hemen hemen benm daha önce yaşadığım şehirde küçüktü ama çok tatlı bir kulübümüz vardı . kitap ağacına bir göz at istersen

Karanlığın sol eli sonunda bitti. 300 sayfalık bir kitapti ama okumaya başladigim ilk günler baya zorladı . Bilim kurgu türü ile geçti bu ayim alışmaya ve sevmeye başladım .

Katıldığım bir kitap kulübüm var tema belirlenip ona göre okumalar yapılıyor ve buluşmalarda kitaplarla ilgili konuşuyoruz. Bu tema sayesinde çok uzak olduğum alanlarda kitaplar okuyabiliyorum. Önümüzdeki temamız arka planı istanbul olan kitaplar bakalim.hangi kitapları seçeceğiz sizinle de seçilen kitapları paylaşırım fikir olur belki.

Bilim kurgu için
Fahrenheit451
Kaplan kaplan
Zaman makinesi
Karanlığın sol eli
Acaba Huzur mu okusanız:rolleyes:? bende peşinize takılır okurdum çok istiyorum okumayı ama kitap bana bakıyo ben kitaba en fazla bakışabiliyoruz.:KK55:

Zaman Makinesini de kasımda okuyacağım çok okudunuz merak ettim :KK53:

günaydınlar, dün manuş baba konserine gittim
ortam berbat ama kendisi harikaydı, çok naif çok tatlı bir adam :KK200:
normalde öpüşen çift görünce rahatsız olmam aksine mutlu olurum, seviyorlar birbirlerini diye ama önümdeki çift bir saniye boş durmadı :işsiz: bir ara arada kaynayacağım, beni de öpecekler diye çok korktum :KK53:
yaşlanmışım ben azizim :skandal: zaten çoğunluk üniversite öğrencisiydi

1984 te henüz 26. sayfadayım
Manuş sanırım Nevizade Sanat'ta çıkacaktı. Sanat'ta bende FD'ye gitmiştim, mekanı ben de sevmemiştim :KK12:

Kalıcı olurum inşallah ya . bildirim ayfasına hemen bu ay bitirdiğim kitapları ve şu an elimde olan kitabı yazdım.
kardelen_08 kardelen_08 teşekkür ederim.
bildirim sayfasına sadece bitirdiklerinizi bu sayfaya da okuduğunuz kitabı, kaçıncı sayfada olduğunuzu ve dilerseniz bitirdikten sonra düşüncelerinizi yazacaksınız :)

Acaba Huzur mu okusanız:rolleyes:? bende peşinize takılır okurdum çok istiyorum okumayı ama kitap bana bakıyo ben kitaba en fazla bakışabiliyoruz.:KK55:

Zaman Makinesini de kasımda okuyacağım çok okudunuz merak ettim :KK53:
Canım huzuru çok istiyorum alirim kendime ortak okuma yaparız. Geven sene oyununa gidecektim kitap okunmadan anlaşılmaz dediler diye gidenedin

Back
X