• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Momo bitti

Bu kitap beni yerle bir etti
Çok uzun zamandır yaşadığım hatta son 1 yıldır aradığım tüm soruların cevabını bulduğum bir kitap oldu
Doğru zamanda - doğru yerde -dogru kitap
Okumayan varsa.mutlaka ama mutlaka ama mutlaka okusun bu sene okuduğum en iyi kitap buydu

Çocuk kitaplarına karşı genelde mesafeli durdum şimdiye kadar ne büyük hata ne büyük bir eksiklikmiş yaptığım tavsiye ettiğiniz çocuk kitabı varsa okumaya hazır ve nazirim... Klasikler benim en sevdiğim türdü şu an çocuk edebiyatıyla klasikler kapışır benim için... Bu kadar geç keşfettigim için çok üzgünüm :KK43:
okumak istediklerime ekledim

Momo bitti

Bu kitap beni yerle bir etti
Çok uzun zamandır yaşadığım hatta son 1 yıldır aradığım tüm soruların cevabını bulduğum bir kitap oldu
Doğru zamanda - doğru yerde -dogru kitap
Okumayan varsa.mutlaka ama mutlaka ama mutlaka okusun bu sene okuduğum en iyi kitap buydu

Çocuk kitaplarına karşı genelde mesafeli durdum şimdiye kadar ne büyük hata ne büyük bir eksiklikmiş yaptığım tavsiye ettiğiniz çocuk kitabı varsa okumaya hazır ve nazirim... Klasikler benim en sevdiğim türdü şu an çocuk edebiyatıyla klasikler kapışır benim için... Bu kadar geç keşfettigim için çok üzgünüm :KK43:
Bir sonraki kitabim olacak

Selamlar herkese,
Bi sıkkınlık , bi bıkkınlık var uzerimde. Izin alip bos bos oturasim falan var. Kirpinin Zarafeti 118'deyim. Hakkini vererek okuyamadigimi hissediyorum. Bir daha okumam lazim.

Evet isimleri karıştırsam da bazen hikaye sardı beni :)İki Şehrin Hikayesi güzeldi özellikle sonlara doğru:KK200:
Iki Sehrin Hikayesi' ni hangi yayinevinden okudunuz? Can' in ceviri rezaletinden sonra ODA yayinlarini dusunuyorum ama emin olamadim.
@algernonacicekler izinli misin? Yoksun canim!

Selamlar herkese,
Bi sıkkınlık , bi bıkkınlık var uzerimde. Izin alip bos bos oturasim falan var. Kirpinin Zarafeti 118'deyim. Hakkini vererek okuyamadigimi hissediyorum. Bir daha okumam lazim.

Iki Sehrin Hikayesi' ni hangi yayinevinden okudunuz? Can' in ceviri rezaletinden sonra ODA yayinlarini dusunuyorum ama emin olamadim.
@algernonacicekler izinli misin? Yoksun canim!
Merhaba benim okuduğum kitapta duyulmadık bir yayınevindendi,okurken çok sıkıntı yarattı bana.
Hikaye o kadar güzeldi ki herşeye rağmen tadı damağımda kaldı ama.

Merhaba benim okuduğum kitapta duyulmadık bir yayınevindendi,okurken çok sıkıntı yarattı bana.
Hikaye o kadar güzeldi ki herşeye rağmen tadı damağımda kaldı ama.
yorumlarda 1970lerdeki bir basimin cok iyi oldugunu duymustum ama nerden bulayim ;) hikayeye odaklanip okumak gerekecek sanirim.

Back
X