• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yeraltından Notlar bitti. kitabın başlarını ortasına kadar severek okudum. çok akıcı gelmişti fakat zor bitirdim desem yeridir. Rus edebiyatını hiç sevemeyeceğim galiba.

yeni kitabım da Sinan Akyüz'den Bir Evlilik Komedisi.
Ben de ayrı bir keyif alıyorum Rus edebiyatından:spor:

Ben de ayrı bir keyif alıyorum Rus edebiyatından:spor:
aslında kötü değil. kesinlikle kötü değil çünkü başlarken hep çok keyif alıyorum. öyle akıyor ki kitap ne kadar okuduğumu anlamıyorum bile. ama yarısını biraz geçince kitleniyorum :KK23: sanırım İngiliz edebiyatını daha çok seviyorum :cool:

Gunaydinlar,
Kirpinin Zarafeti sayfa 202.

oblomov 452.
son 100 sayfam, bir aksilik çıkmazsa yarın biter.
sevdin mi ? Oblomov' u cok severim ben. Hem kitabi hem Oblomov karakterini.

Herkese günaydın.
Dün bildirim yapamadım, öyle hastayım ki gözümü açamıyorum bir de işe gelince atlatamıyorum haliyle.
Kuyucaklı Yusuf syf 69
hayirdir?

günaydın. dün öyle fırtına oldu ki gece tüm sahil mahvolmuş. Allah dışarda olanların yardımcısı olsun :dua:

Herkese günaydın.
Dün bildirim yapamadım, öyle hastayım ki gözümü açamıyorum bir de işe gelince atlatamıyorum haliyle.
Kuyucaklı Yusuf syf 69

çok çok geçmiş olsun. havalar birden soğudu tam hastalık havası :110:

melekeskisi melekeskisi yeni doğan bebek gazı diyorum sabırlar diliyorum size ve kendime :halay:

Bebekler için eczanede rezene çayı var. Günde 5cc içilebilen. Belki denemişsindir ama oğlum bu çayla çok rahatlardı. Ben de aktardan alıp ayrıca içerdim. Allah kolaylık versin. Mis kokar o şimdi..:anne:

Back
X