Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bildirim yapmaya geldim. :)

Gustave Flaubert'in Bibliyomani'sini bitirdim. Zaten çok kısa bir kitap, yarım günümü aldı. Bibliyomani zaten biliyorsunuz kitaplara düşkün olan kişi demek ve çok güzel bir hikayesi var. İşin ilginç tarafı Flaubert bu kitabı kaleme aldığında sadece 14 yaşındaymış. Okumanızı tavsiye ederim. :) Sıradaki kitabım ne olur henüz bilmiyorum.

Ya adamın yıllar önce kadın psikolojisi kitabını okurken de çok rahatsız olmuştum. Söylemleri her şeyi çok itici .

Katılıyorum sana kesinlikle, belli bir kitleye yaranmaya çalışan (o kitleyi sen anladın), para delisi bir tip. Ne zaman bir programda konuşsa hep saçmaladığını görüyorum. Ayrıca öfke kontrol problemi olduğunu düşünüyorum, bu halde hastalarına ne kadar faydalı olabiliyor onu da bilmiyorum. Velhasılı kelam, kitaplarını alıp para kazandırmayınız.

İyi geceler.
Nazan Bekiroğlu, Yerli Yersiz Cumleler dün bitti.

Diğer kitapları gibi bunu da çok sevdim,çok beğendim.:KK200:

Yalnız tek seferde okunup bitirilecek bir kitap olmadigi kanaatine vardım.
Bir şiir kitabı gibi ara ara açılıp okunacak, insanı dinlendirecek bir kitap diye düşünüyorum.
Bir de her cümle alti cizilesi ve her cümle üzerinde durup düşünülecek türden. O yüzden okumak zaman alıyor. Ve bu uzarsa biraz sıkıcı olabiliyor.

Velhasıl kelam kesinlikle tavsiye ettigim, herkesin içinde kendinden bir şeyler bulacağıni düşündüğüm bir eser. Az biraz siyaset bile yapmış diyebilirim. Ama ondan bile incelik,edebilik akıyor.

@Geveze_kelebek :KK200:

xyzt-5544 xyzt-5544

Katılıyorum sana kesinlikle, belli bir kitleye yaranmaya çalışan (o kitleyi sen anladın), para delisi bir tip. Ne zaman bir programda konuşsa hep saçmaladığını görüyorum. Ayrıca öfke kontrol problemi olduğunu düşünüyorum, bu halde hastalarına ne kadar faydalı olabiliyor onu da bilmiyorum. Velhasılı kelam, kitaplarını alıp para kazandırmayınız.
Iste anlam veremiyorum bu adam prof ya uni rektörü nasıl diyorum . Benim donanimim onun yanında hiç bir şey

minerva1988 minerva1988 gitmek istersen canım, bana bilgi gelmiş de ben maalesef Ankara'dayım.

FB_IMG_1512890570525.webp

Günaydın,

Dün DonukPudra DonukPudra 'ma gittim, aynı şehirde olup günün 4 saatini yolda geçirmek yerine onunla vakit geçirebilmeyi çok isterdim. :KK19:
Yolda Güvercine Ağıta başladım ama pek verimli olmadı, bugün devam etmeyi düşünüyorum.

Dünün üstüne bugünüm çok sıkıcı, oyun arkadaşımı özledim, arabalarla yarış yapmak, oyun hamuruyla ortaya çıkan garip şekillere anlam yüklemek, kitap okurken hikaye uydurmak, koridorda koşuşturmak gibi aklınıza gelecek kısa sürede bir sürü aktiviteyi yapıp içinizdeki çocuğun elinden tutan bir bal küpü düşünün ve tabi bir de güleryüzlü, sevgi dolu annesi, şimdiden özledim. :KK61:
Seviyorum sizi :KK200:
Bana çok güzel dostluklar kazandırdı burası, iyi ki varsınız. :KK37:

Günaydın,

Dün DonukPudra DonukPudra 'ma gittim, aynı şehirde olup günün 4 saatini yolda geçirmek yerine onunla vakit geçirebilmeyi çok isterdim. :KK19:
Yolda Güvercine Ağıta başladım ama pek verimli olmadı, bugün devam etmeyi düşünüyorum.

Dünün üstüne bugünüm çok sıkıcı, oyun arkadaşımı özledim, arabalarla yarış yapmak, oyun hamuruyla ortaya çıkan garip şekillere anlam yüklemek, kitap okurken hikaye uydurmak, koridorda koşuşturmak gibi aklınıza gelecek kısa sürede bir sürü aktiviteyi yapıp içinizdeki çocuğun elinden tutan bir bal küpü düşünün ve tabi bir de güleryüzlü, sevgi dolu annesi, şimdiden özledim. :KK61:
Seviyorum sizi :KK200:
Bana çok güzel dostluklar kazandırdı burası, iyi ki varsınız. :KK37:
Siz hanımefendi annesini gormediniz galiba yakisiklidan gozlerinizi alamadınız :) yazın birlikte gidelim yakiiskliyi ben de görmek istiyorum

Siz hanımefendi annesini gormediniz galiba yakisiklidan gozlerinizi alamadınız :) yazın birlikte gidelim yakiiskliyi ben de görmek istiyorum

Annesini görmez olur mu bu gözler, aramızda tercümanlık yaparken çok yordum onu, sonra aşkın dili yoktur dedim, bal küpümün dilini çözdüm gelene kadar. :süslü:
Sevdicek bana 4 saat içinde 1-2 kg aldırmıştır, biraz daha otursam devam edecekti, çok hamarat sevdicekim, gülüşü ömre bedel, durup durup sarıldım zaten. :KK19:

Gel gel yolu öğrendim, kapısına dayanırız hemen. :KK200:

Ve sonunda sınavım bitti döndüm buralara :KK49:
Nasıl geçti diye soracak olanlara parçalı bulutlu diyeyim, hayırlısı artık :dua:
Dün Kadıköy’de çok keyifli vakit geçirdik ama çok yorulmuşum. Bugün bu saatte hala yataktan çıkamadım :bicak: neyse ki artık ders çalışma sorunum olmadığı için zamanla problemim yok:KK76:
Şimdi kahvaltı hazırlayıp güzel bi kahvaltı edeceğiz. Sonra da kitabıma başlayacağım. Sonunda “güvercine ağıt”a başlayabileceğim. Artık gelsin kitaplar, gitsin filmler :KK55:
Tabi haftaya haftasonu birbirinden tatlı misafirlerim geleceği için ihmal ettiğim evimi de bir düzene sokmam lazım bu hafta :eek:

Merhaba arkadaşlar sonunda babı esrarı bitirdim ahmet ümit 'in ilk okuduğum kitabıydı çok beğendiğimi söyleyemem elif şafak aşk daha güzeldi bugün artık başka kitaba başlamam iki gündür çocuklar ev işi arasında bide bu kitabı bitirmeye çalıştım bi de ip atlıyorum tabi herkese keyifli okumalar

Back
X