Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kuşlar yasına gider bitti.

Çok sevdim ben kitabı.
Türk edebiyatı fazla okumuyorum. Aslımda daha çok yönelmem lazım.

Toptaş'ın ilk okuduğum kitabı buydu.
O kadar içten ve samimiydi ki!
Bizden bir kitaptı.

Kasmamış kendini.
Yani Toptaş karşımda o anlattı ben dinledim. Öyle güzeldi.
Ağlamamak için hep birilerinin yanında okudum.

Anne/baba benim hassas noktamdır.
Onların canı acısa benim canım ateşlere düşmüş gibi olur. Öyle bağlıyımdır.
Kitaptaki karakterler, konuşmalar, ağızlar sanki gittim Denizli'de o küçük köyde ben yaşadım.

Tasvirler, betimlemeler,atıflar gördüğü sanrıları ben gördüm. Öyle tatlıydı.

Çok etkilendim.
Yeni kitabımı henüz belirlemedim. Belki biraz ara veririm. Bazı kitapları sindirmek gerekiypr çünkü.

Kafesi okumuştum. Çok beğrnmiştim. Her ne kadar kafamda bir çok soru bırakmış olsa da!
Bu kitabı merak ediyorym. Yorumunu merak ediyorum canım.
yazar açık uçlu yazmayı seviyor sanırım. Kafes i ben de çok sevmiş hatta korkarak okumuştum yer yer.

Bitirince yazarım tabii ki :KK49:

Kuşlar yasına gider bitti.

Çok sevdim ben kitabı.
Türk edebiyatı fazla okumuyorum. Aslımda daha çok yönelmem lazım.

Toptaş'ın ilk okuduğum kitabı buydu.
O kadar içten ve samimiydi ki!
Bizden bir kitaptı.

Kasmamış kendini.
Yani Toptaş karşımda o anlattı ben dinledim. Öyle güzeldi.
Ağlamamak için hep birilerinin yanında okudum.

Anne/baba benim hassas noktamdır.
Onların canı acısa benim canım ateşlere düşmüş gibi olur. Öyle bağlıyımdır.
Kitaptaki karakterler, konuşmalar, ağızlar sanki gittim Denizli'de o küçük köyde ben yaşadım.

Tasvirler, betimlemeler,atıflar gördüğü sanrıları ben gördüm. Öyle tatlıydı.

Çok etkilendim.
Yeni kitabımı henüz belirlemedim. Belki biraz ara veririm. Bazı kitapları sindirmek gerekiypr çünkü.
Okurken ben de içindeyim gibi hissetmiştim bem de begendim bikac kitabını daha aldım ınsallah okuyacağım hepsini sevdiğim yazarlar arasında yer aldi

ATTRAENTE ATTRAENTE chentiq chentiq T trustno_1 Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin

kızlar kasım ayında bildirim yapmamışsınız izin almış mıydınız hatırlayamıyorum ? bu hafta içinde geri dönüş yapmazsanız sileceğim listeden ve iki ay giremeyeceksiniz...

kızlar izinli olduğunuzda bana özelden bu ay bildirim yapamayacağım diye mesaj atarsanız unutmamış olurum...

@The Black Pearl bu ay izin almışmıydın? sanki öyle gibi hatırladım sende bildirim yapmamışsın?????

ATTRAENTE ATTRAENTE chentiq chentiq T trustno_1 Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin

kızlar kasım ayında bildirim yapmamışsınız izin almış mıydınız hatırlayamıyorum ? bu hafta içinde geri dönüş yapmazsanız sileceğim listeden ve iki ay giremeyeceksiniz...

kızlar izinli olduğunuzda bana özelden bu ay bildirim yapamayacağım diye mesaj atarsanız unutmamış olurum...

@The Black Pearl bu ay izin almışmıydın? sanki öyle gibi hatırladım sende bildirim yapmamışsın?????
Ben kasım ayında hiç kitap bitiremediğim için bildirim yapamamıştım o.O

Ben bir süre müsade istemiştim. Burada aktifim fakat oraya yazmayı unutmuşum. Kusura bakmayın. Şimdi gidip bildirim yapayım.

Ben kasım ayında hiç kitap bitiremediğim için bildirim yapamamıştım o_O

kitap bitiremeyip bildirim yapılmadığında haber verin olur mu listeyi düzenlerken gözden kaçırmış olabilirim diye tekrar taramak zorunda kalıyorum yaklaşık 20 sayfayı taramak oldukça vaktimi alıyor:)

ve şu ana kadar listeden çıkanlar hariç sadece şu an listede olanlarla bu yıl içinde 1540 kitap okumuşuz aralık hariç aferin bize:) süperiz:) mükemmeliz:)
Masaallah bize :nazar:
Yaşasın kitap kulübümüz :KK9:
Sizlerin de emeğine sağlık canım.

İyi geceler baykuslar.
Zülfü Livaneli, Engereğin Gözündeki Kamaşma
Sayfa 53.

2018 hedefleri için sadece listede olanların hedeflerini yeniyıl listesine ekleyeceğim diğerlerini de not alıp düzenli bildirim yaptıkça eklerim ... Bildirim topiğine bir ay yazıp sonra gelmeyen o kadar çok kişi oluyor ki hepsiyle uğraşamıyorum malesef.... geçen sene de hedef yazıp sonra gelmeyen çok kişi olmuştu

Son düzenleme:
Back
X