Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Cicoretti Cicoretti bu kadarla geçmiş olsun canım. ALlah beterinden korusun.
sabine sabine geçmiş olsun. Çabucak geçer inşallah. Kronik faranjit var bende de. İllet bişey. Mevsim geçişlerinde özellikle mahvediyor beni. Çok dikkat etmek lazım.
Her kış çekiyorum ben de,teşekkür ederim:KK200:

Ben geldim, herkese merhaba, günaydın.
Şehirdışında olduğumdan Beyaz Gemi'yi bitiremedim, elimde sürünüyor resmen kitap.
İnşallah yarına kadar bitiririm.
Bugün kitap siparişi vereceğim elimde hiç kitap kalmadı.
Günaydın
Acaba ben de elimde kitap kalmadığı günleri görebilecek miyim

Günaydın
Acaba ben de elimde kitap kalmadığı günleri görebilecek miyim
aynen ben de. elimde 300 civarı okunmayı bekleyen kitap var. Hem hepsini okumak bitirmek istiyorum, hem de onların öyle el değmemiş tertemiz cici cici durmaları çok hoşuma gidiyor. İkilem içinde kalıyorum :) Yeni kitap almıycam diyorum en fazla 1 hafta dayanabiliyorum. Ne olacak bu halim böyle bilmiyorum.

aynen ben de. elimde 300 civarı okunmayı bekleyen kitap var. Hem hepsini okumak bitirmek istiyorum, hem de onların öyle el değmemiş tertemiz cici cici durmaları çok hoşuma gidiyor. İkilem içinde kalıyorum :) Yeni kitap almıycam diyorum en fazla 1 hafta dayanabiliyorum. Ne olacak bu halim böyle bilmiyorum.
300 kitap mi

Cicoretti Cicoretti bu kadarla geçmiş olsun canım. ALlah beterinden korusun. Sagol Cesmicigim sinavini atlatmissin hakkinda en guzeli en hayirlidi olsun insallah.
sabine sabine geçmiş olsun. Çabucak geçer inşallah. Kronik faranjit var bende de. İllet bişey. Mevsim geçişlerinde özellikle mahvediyor beni. Çok dikkat etmek lazım.

günaydın baykuşlar :KK200:
Cicoretti Cicoretti Allah beterinden saklasın. çok geçmiş olsun :KK19: amin canim tesekkur ederim.:KK200:

sabine sabine çok geçmiş olsun sana da. nasıl tasarrufmuş onlar hasta olmuyor mu bu soğukta :KK43:

kalinkaselin kalinkaselin emeğine sağlık. teşekkürler :KK50:

Merhaba kızlar
İnşallah çok güzel bir hafta olur. Geçen hafta benim için çok kötüydü. Anneme gittim çocuk durmadı ortalığı ayağa kaldırdı ağlamaktan gecenin bir yarısı eve dönmek zorunda kaldım ve moralim inanılmaz bozuk şekilde. Ertesi gün binanın elektrik panosunda patlama oldu ve elektrikler gitti ev duman doldu her yer koku içinde eve giremedik küçücük bebekle kaldık dışarıda tekrar anneme geri döndüm derken ağlamaklı bir hafta geçirdim. İnşallah bu hafta çok güzel olur
Off baya kotuymus ya insallah bu haftan ge sonrakiler kolay ve saglikla gecer.
Canim benim çok geçmiş olsun şükür büyük bir şey olmamış. Dertler bazen geliyor üst üste zorluyor hayat çabucak atlatmam dileğiyle:)
tesekkur ederim canim insallah ya.

Hay Allah size de geçmiş olsun,kötü olmuş sabah sabah .
Rahatsız mısınız önemli birşeyiniz yok inşallah ?
cok onemli degil sukur ama canimdan bezdiren bir allerjim var ustune grip sinuzit moral bizuklugu falan ustuste geldi atlatacagim insalkah.

300 muuuu:KK57:

_meLinDa_ _meLinDa_ hersey duzelir insallah canim sen ve bebis ve tum sevdiklerin iyi olun:KK200: var mi yapabilecegimiz birsey?

Ben de 40 civarı okumamış kitap ilk hedef 2018 de onları bitirmek sınava hazırlandığım için eskisi gibi çok kitap okuyamiyorum

Off baya kotuymus ya insallah bu haftan ge sonrakiler kolay ve saglikla gecer.
tesekkur ederim canim insallah ya.

cok onemli degil sukur ama canimdan bezdiren bir allerjim var ustune grip sinuzit moral bizuklugu falan ustuste geldi atlatacagim insalkah.

300 muuuu:KK57:

_meLinDa_ _meLinDa_ hersey duzelir insallah canim sen ve bebis ve tum sevdiklerin iyi olun:KK200: var mi yapabilecegimiz birsey?
cicom cumaretesi akşamı çok feci sağ omuz/sırt ağrısı yaşadım, sağ kolum bacağım uyuştu dayanamayınca acile gittim ama sadece minoset verebildi gebelikten dolayı.. sıcak uygulamaya devam dedi.. sabaha kadar uyuyamadım
pazar sabahı da babaannemin hastaneye kaldırıldığını öğrendim, onun yanındaydım çok üzdüm kendimi
baş ağrısıyla geçirdim pazarı da
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :KK200: babaannem de daha iyi şimdi ben de daha iyiyim,sadece bu baş ağrısı beni mahvedecek bu gebelikte onu anladım

sen de kaza atlatmışsın şimdi fark ettim bunla gelmiş geçmiş olsun canım

Merhaba yaklaşık bir aydır kafamın yoğunluğundan kitap okumaya ara vermiştim. Bugün tekrardan başlıyorum . Elimde kitap kalmadığı için 3 tane kitap aldım öğle arası bu hafta inşallah biter üçüde.
Jane Casey; Acımasız(554 syf) ( Yeni başladım )
Hadi bakalım keyifli okumalar :KK15:

Cicoretti Cicoretti geçmiş olsun, ucuz altatmışsın. Sıkıntıların da inşallah kuş olur uçar gider

_meLinDa_ _meLinDa_ ben de çok çektim migren ataktan hamileyken, halinden anlıyorum. İnşallah hamileliğin güzel günlerine erişirsin. Daha karnında hareketlerini hissedeceksin, karnın büyüyecek, kendini çok güzel hissedeceksin. Babaannene de Allah şifa versin.

Herkese merhaba
Beyaz Diş okuyorum. Çok güzel gidiyor.
Sizleri seviyorum

Back
X