Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Stephen King kujo okuyorum.
Başlardayım. 12-24 çalışma temposunda kitap okumaz zor geliyor.
İş dışında kalan vakitlerin çoğu uyumaya gidiyor.
Bir de bu ara bir diziye sardık ona takılıp kalıyorum.
Şu an nöbetteyim. Belki biraz okurum.
yabancı dizi mi nedir?
biz çok severiz karı-koca yabancı dizileri

Günaydın kızlar,
Sabah bozuldu. Bebeğüm bi anda emmeyi reddetti i. 2 saattir uğraşıyorum çok az aldı kendini parçalıyor azıcık emmeyle uyudu şimdi :(

günaydın arkadaşlar 2018 de sefiller okumayı istiyorum ama hangi yayınevinden okumalıyım bilemiyorum
Günaydın
İş Bankası Yayınları diyorum
Ben de yeniden okumak için fuardan aldım geçenlerde, istersen ilerleyen aylarda birlikte okuyabiliriz :KK19:

nickelanjelo nickelanjelo nikoo sen de katılırsın bize
Ama 3 5 ay sonra okuyalım :oops:

Günaydın kızlar,
Sabah bozuldu. Bebeğüm bi anda emmeyi reddetti i. 2 saattir uğraşıyorum çok az aldı kendini parçalıyor azıcık emmeyle uyudu şimdi :KK43:
Geçici birşeydir canım sakin ol bi süre emzirme, ağlatacak ama birkaç saat dayanmaya çalış sonra ver, kolaylıklar dilerim :KK200:

I IRMAKK70

Dövüş Klübü ve Gösteri Peygamberi çok sevdiğim iki kitaptır.
Benim Olağanüstü Akıllı Arkadaşım ı ay bir kaç gün önce okudum. Çok beğendim. 4 kitaplık bir seri, devamını da okuyacağım bu aralar.

Beni Asla Bırakma ya 1-2 güne ben de başlayacağım.

C Calcifer
Benim kız da 3 aylık gibi emmeyi reddetmişti, ama aç gibi de davranmıyordu. 1 gün içinde tekrar eski haline döndü. Sen sinirlerini yıpratma yeter

Beyaz Diş son 90 sayfa falan. Hedefim bugün bitirmek

Günaydın
İş Bankası Yayınları diyorum
Ben de yeniden okumak için fuardan aldım geçenlerde, istersen ilerleyen aylarda birlikte okuyabiliriz :KK19:

nickelanjelo nickelanjelo nikoo sen de katılırsın bize
Ama 3 5 ay sonra okuyalım :oops:
tabi olabilir set halinde uygun fiyata klasikleri varmıdır acaba çocuklarım için kütüphane oluşturmaya çalışıyorum

Back
X