• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese günaydın ,

"Amok Koşucusu" bitti dün gece,sıradaki kitabım Grigoriy Petrov "Beyaz Zambaklar Ülkesinde"..

Çok güzel kitaba başlamışsın. Keyifli okumalar.

günaydın hanımlar
ben hastalık sonrası kitap okumaya bir türlü adapte olamadım.
kitabımı annemde unuttum, yeni bir kitaba da başlamadım.
evlilik sonrası bir düzen oturtamadım daha doğrusu.
ev işleri, yemek, aileler, arkadaşlar, misafir, hastalık vs derken olmuyor...
bunlar hep bahane; okumak isteyen için durum bu olmamalı fakat kafam da almıyor öyle hissediyorum.
gelip halimi arz edeyim dedim :) en kısa zamanda durumumun düzelmesini diliyorum..
geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir, sağlıklıdır.
öpüyorum hepinizi, sevgiler kocaman :KK200:

Geçmiş olsun:KK200:

Günaydınlar

Ahmet Altan En uzun Gece 30. sayfadayım
Güzel başladı ama ben okuyamıyorum oğlum geç uyuyor uyuyunca öksürük başlıyor omzuma alıyorum orada uyuyor biraz Bir yandan da hafta sonu misafir yoğunluğundan ötürü iş yapamadım evi toplamaya çalışıyorum
Öte yandan da bu hafta sonu yine yatılı misafirim var iş yerinde sıkıntılarım var derken kafamı bunlarla dolduruyorum kendimi kitaba veremiyorum :bicak:

Savaş ve Barış'ı alıp okumayı çok istiyordum iyi ki almamışım daha güzel bir zamanda okurum bende İnşallah

Filoo sıkılmadın ki aynı seriden:)
Seri güzel aslında ama migren bırakmıyor ki okuyayım. Ayrıca benden bahsediyoruz. SIKILSAM bile kitabı elimde 3 ay surunduruyorum biliyorsunuz ki :deli:
Selamlar hatunlar.
Fazla giremiyorum.
Babam ameliyat olacak. Onu koşturuyoruz.
Annem garibime kan vermez olmuş hastane ona canım sıkılıyor. İş güç derken günde 10-15 syf geçmiyo okumam.

Savaş ve barış epey sardı ama @Papatya nın derdinden bende de var.
İnsanın canı sıkkın olunca ya da kafasına bir şey takılınca okumakta zorluk çeker. Daha boş kafa dağıtacak şeyler arar.

Ne bileyim ya. Benim süreç uzun. Bu ay sadece savaş ve barışı bitirsem öpüp başıma koyacağım.

Hepinizi öptüm. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Merhaba kızlar
Benim de 2017 kızlar 50 idi ama 42 ile kapattım. 9. Aydan sonra kpss calismaya başla ondan hedefime ulaşamadım
Ben sizi atandı zannediyordum o_O
günaydın hanımlar
ben hastalık sonrası kitap okumaya bir türlü adapte olamadım.
kitabımı annemde unuttum, yeni bir kitaba da başlamadım.
evlilik sonrası bir düzen oturtamadım daha doğrusu.
ev işleri, yemek, aileler, arkadaşlar, misafir, hastalık vs derken olmuyor...
bunlar hep bahane; okumak isteyen için durum bu olmamalı fakat kafam da almıyor öyle hissediyorum.
gelip halimi arz edeyim dedim :) en kısa zamanda durumumun düzelmesini diliyorum..
geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir, sağlıklıdır.
öpüyorum hepinizi, sevgiler kocaman :KK200:
YezdaAsya geçmiş olsun. :(
Günaydın kızlar,
Hepinize çok teşekkür ederim :KK200:
Savaş ve barış syf. 157
kelebek geçmiş olsun :KK1:

Günaydınlar
C Calcifer , @trustno_1 geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Yeraltından notlar ağır bir kitapmış zor ilerleyecek gibi görünüyor.
Dimi ya ben de zorlanmistim. Çoğu insana ben bunu anlatamıyorum sayfa sayısıyla kıyas yapanlara. 600 sayfalık kitap okursun hiç gelir akiciysa. Ama bu şekild e zorlayan kitaplar da var

Seri güzel aslında ama migren bırakmıyor ki okuyayım. Ayrıca benden bahsediyoruz. SIKILSAM bile kitabı elimde 3 ay surunduruyorum biliyorsunuz ki :deli:

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Ben sizi atandı zannediyordum o_O

YezdaAsya geçmiş olsun. :KK43:
kelebek geçmiş olsun :KK1:
Haklısın:)) sadece aynı tür yollarıdır bu yazarı okuyunca :)

Şu an Ayhan bozkurt un Bütün aşklar birbirine benzer biri hariç kitabına başladım sabah sekizden itibaren okuyorum bırakamadım çok akıcı 104.sayfadayım
Yalnız siyasi bir kitap sayılır şimdiden söyleyeyim okumak isteyenlere :)

Back
X