• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Oyku de aklimdan ucup gidiyor ya bosuna okumysum gibi hissediyorum. Birden fazla kitap okumayi da beceremiyorum kafam karisiyo :confused: buyuk istekle baslamistim oysa.
Öyküdeki anlık hissettirdiği şeyleri seviyorum ben ya . Haklısın derin olmadığı için kalıcı olmuyor ama ama o anlık vuruş

Hem kendi kitaplığımda hem de kardeşimin kitaplığında okuyacağım kitaplar var. Çook var çook. İnşallah hepsini okuyabilirim, sonra da yeni kitaplar alırım. Allahım hayali bile güzel.:)
Ben o 3 kitabı hiç okumak istemiyorum. Çünkü aşırı popüler kitaplar. Bu yüzden her yerde gördüm, duydum, soğudum. :KK70:
3 kitapta çok güzeldir. George owell kitapları distopya tarzında ve sistemi çok güzel eleştiren kitaplardır. Ön yargılarından kurtulup kesinlikle okuman hatta ön sıralara alman gereken kitaplardan biri bence

Selamlar.
Delifisek okuyorum.
Savaş Ve Barış 'a başlamadım.
-Pandora- -Pandora- doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslara.
3 Milyar 750 Milyon 3 Milyar 750 Milyon ben 7 sene öncesinin fotoğrafını verdim bişey demediler :skandal::skandal:
Tabi bunda hiç yaşlanmayip hep genç ve güzel kalmamin bi etkisi var mı bilemiyorum :KK8::KK8:
Şaka yapıyorum :confused:
Ya ama cidden önemsemediler ve 5 tl de ne oluyor anlamadım onu niye aldılar ki ücretsiz normalde..

Selamlar.
Delifisek okuyorum.
3 Milyar 750 Milyon 3 Milyar 750 Milyon ben 7 sene öncesinin fotoğrafını verdim bişey demediler :skandal::skandal:
Tabi bunda hiç yaşlanmayip hep genç ve güzel kalmamin bi etkisi var mı bilemiyorum :KK8::KK8:
Ya ama cidden önemsemediler ve 5 tl de ne oluyor anlamadım onu niye aldılar ki ücretsiz normalde..
Bilmiyorum ki kardeşim alıyorlar dedi

Selamlar.
Delifisek okuyorum.
Teşekkür ederim canım :)

Herkese mutlu ve bol kitap okumalı günler dilerim. :KK200:

Safransari Safransari hayırlısı ile gönlüne göre bir yere atanmani dilerim.

Nice güzel yaşlar dilerim. :KK60: doğum. Günün kutlu olsun
kütüphane 6 aylık fotoğrafı sorun etmez bence. Ben de kütüphaneye üyeyim. Bence şapşahane bir şey.

Ayrıca aramıza hoş geldiniz.
Bol kitap okumalı bir yıl dilerim.
Teşekkür ederim canim. Insallah

3 kitapta çok güzeldir. George owell kitapları distopya tarzında ve sistemi çok güzel eleştiren kitaplardır. Ön yargılarından kurtulup kesinlikle okuman hatta ön sıralara alman gereken kitaplardan biri bence
Teşekkürler. Okuyacaklar listeme ekledim.
Bu arada "Körlük" te bir yeri okudum. +18 lik bir yerdi ama çok iğrençti. Üfff! Hiçbir kitapta öyle bir yere rastlamamıştım.

Back
X