• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçte olsa sayfanız hayırlı olsun. Bol okumalar. Güzel düşünmüşsünüz. Ülke ülke dolaşmak yeni yeni insanlarla tanışmak , bilmediğimiz çoğu şeyi öğrendiğimiz kitaplar bize yalnız zamanlarımızda arkadaş.

Eki Görüntüle 2093099

Kahve sevenler için , kitabın yanında fena olmaz sanırım:)
Merhaba, hoşgeldiniz
Sizi aramızda görmek çok isteriz :KK200:

Yeni kitaba gectim. Ahh yandan yandan :KK49:

Isim belirtemeyecegim cunku karar veremedim. Soyle dumani ustunde siparis verdiklerime baslayayim kokularini icime cekeyim diyorum. Sonra da icimden bir ses vicdan yapiyor. En az 5 kitabin var yarim biraktigin onlari bitir hele diyor. Sonra oteki ses, zaten guzel olsa yarim birakmazdinm hazir motive olmuşsun yeni bir seye basla diyor. :deli::deli::deli:bakalim kim galip gelecek:bicak:

Hayvan ciftligi kitabi begenmedim. Neden begenmedim çünkü sinirlerim bozuldu. Cok sey diyesim var demiyorum. Sadece size melodisini cocukken hatirladigim bir sarki var ama sozlerini unuttum diyeyim. Gerisi size kalsin :51:

Kalenderiye bitti. Tadı damağımda kaldı resmen :KK200:
Bu güzel seriyi hayatımıza sokan minerva1988 minerva1988 ve seriye kavuşmamızı sağlayan kalinkaselin kalinkaselin binlerce teşekkür ederim tekrardan :KK200:
Sonunda ortak okumaya dahil olabileceğim ben de. Gözüm de korkuyor bir yandan ama korkunun ecele faydası yok :bicak:yarın gündüz evde değilim, akşamları da batıl inançlarım sebebiyle yeni birşeye başlamıyorum :deli: pazar günü beni korkutan kitapla arkadan kovalarım artık sizleri :KK55:

Kalenderiye bitti. Tadı damağımda kaldı resmen :KK200:
Bu güzel seriyi hayatımıza sokan minerva1988 minerva1988 ve seriye kavuşmamızı sağlayan kalinkaselin kalinkaselin binlerce teşekkür ederim tekrardan :KK200:
Sonunda ortak okumaya dahil olabileceğim ben de. Gözüm de korkuyor bir yandan ama korkunun ecele faydası yok :bicak:yarın gündüz evde değilim, akşamları da batıl inançlarım sebebiyle yeni birşeye başlamıyorum :deli: pazar günü beni korkutan kitapla arkadan kovalarım artık sizleri :KK55:
Her şey utku sayesinde tatlı kıs :)

Selamlar.
Savaş ve barışa devam. Yavaş okuyorum bu aralar.
Yanında ruhlar evini okuyorum.
Babamın ameliyatı ve kafamın dolu olması sebebiyle verimli bir ay geçiremeyeceğim.
2 haftada iki kitabı bitiremedim.
Bir de etrafım kalabalık olunca hiç okuyamıyorum ben. Okusamda boşa okuyorum.

Back
X