• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese Günaydın,

2 haftadır hamile olduğumu biliyordum(daha önce 8.haftada bebeğin kalbi durduğu için)ama henüz kimseye söylememiştik,hafta sonu düşük yaşadım,her şeyde bir hayır vardır diyoruz..
Pek odaklanıp kitap okuyamadım."Anna Karenina"sayfa 352..
Geçmiş olsun.

Herkese Günaydın,

2 haftadır hamile olduğumu biliyordum(daha önce 8.haftada bebeğin kalbi durduğu için)ama henüz kimseye söylememiştik,hafta sonu düşük yaşadım,her şeyde bir hayır vardır diyoruz..
geçmiş olsun canım

Herkese Günaydın,

geçmiş olsun üzüldüm

Herkese Günaydın,

çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, en kısa zamanda çok sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
ben tüp bebekle hamile kalabildim o yüzden bu konuda çok hassasım
haddim değil belki ama pıhtılaşma, genetik test vs yaptırmadıysanız yaptırmanızı tavsiye ederim
aslında çok basit çözülecek sorunlar oluyo ama bizim doktorlarımız düzgün yönlendirmediği için insanlar üzüldükleri ile kalıyorlar

Herkese Günaydın,

Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin sizlere.
İnşallah en doğru zamanda Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :dua:

çok geçmiş olsun, eşinize ve size bol sabırlar diliyorum...

sabine sabine geçmiş olsun. Eşine ve sana sabırlar diliyorum.

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun üzüldüm

çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, en kısa zamanda çok sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
ben tüp bebekle hamile kalabildim o yüzden bu konuda çok hassasım
haddim değil belki ama pıhtılaşma, genetik test vs yaptırmadıysanız yaptırmanızı tavsiye ederim
aslında çok basit çözülecek sorunlar oluyo ama bizim doktorlarımız düzgün yönlendirmediği için insanlar üzüldükleri ile kalıyorlar

Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin sizlere.
İnşallah en doğru zamanda Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :dua:

Çok teşekkür ederim hepinize..
_meLinDa_ _meLinDa_ cım geçen yıl 8. haftada kalbi durduğu zaman doktor beş hamileden birinde bu durum oluyor,normal karşılıyoruz demişti,o yüzden araştırma yaptırmamıştık,bu seferde düşükle sonuçlanınca doktor pıhtılaşmadan şüphelendi,bakalım önümüzdeki hafta kan tahlili yaptıracağız.Hakkımızda hayırlıysa olsun diyoruz.Burayı BDV ye çevirdim kusura bakmayın,tekrar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Selamlar.
Ben de bişeyler var. Kitabı alıyorum dakikası dolmadan bırakıyorum.
Ya okuduğum kitapta pek sarmadı.
Kasvetli geldi.
Bu ara merak ve gizem arıyorum.
Merakımı tavan yapacak bir kitap tavsiyesi istiyorum. Bilenler yazabilir mi?
Başlangıç
Çok sürükleyici. Tavsiye ederim

Herkese Günaydın,

çok geçmiş olsun.

Herkese Günaydın,

Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı bir hamilelik, ve sağlıklı bir bebek nasip etsin bundan sonra insallah

Back
X