- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #22.061
Merhaba hanımlar
Anna Karenina
Sayfa- 468
Anna Karenina
Sayfa- 468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ne zahmeti...Yaa canım benim niye zahmet ettin? Çok mahcup oldum teşekkür ederim. Ne kadar naziksin.![]()
Yok canım ne zahmeti...
Cevap yazmışlar
Bu sene içinde kitabı yeniden basmayı planliyorlarmis. Şimdilik nadir kitap com sahaflar kismina bakabilirsiniz , demişler![]()

sadece Ciltler kaçar sayfa halinde,sanırım ben bayağı bir erteleyeceğim Savaş ve Barış'ıSonunda Savaş ve Barış’ta 500. Sayfayı geçtim. Çok azimliyi bırakmıyorum da bitirmiyorum da
İlk kitap bitsin araya eğlenebileceğim kitaplar alacağım. Sanırım benzer konuyu okumaktan sıkıldım. Orda eğlence var hurraaaa hepsi oraya gidiyor, isimler de benziyor bir de. Yıldım![]()
Okuduğum kadarıyla naif bir görümce diyeyimAnna Karanina devam. Meğer Anna görümceymiş ya. Bizim BDV dekiler gibi bir görümce mi kızlar ? ortak okumacılar nasıl gidiyor kitap ? Spoiler vermeden yorumlayın, ben daha başlarda sayılırım![]()
Ciltler kaçar sayfa halinde,sanırım ben bayağı bir erteleyeceğim Savaş ve Barış'ı![]()
Güzel kaygılar bunlar.bu tedirginlik hiç geçmiyo
ben detaylı ultrasona kadar hep diken üstündeydim kızlar bilir, çok şükür bi süredir rahatım
şimdi de erken doğum korkusu yaşıyorum
Allah herkese sağlık versin inşallah, sen yine de hep güzel düşünmeye çalış![]()