• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın

Yakıcı Sır bitti, Zweigcığım bu kez bir çocuk, annesi ve annesini baştan çıkarmaya çalışan bir adamın hikayesini ve çocuğun hissetiklerini, düşündüklerini anlatmış. Çoğunlukla kızarak ve çocuk için üzülerek okudum. Zweig'a bir kez daha hayran oldum.

Yeni kitabım Yanılsamalar Kenti sayfa 106.
Bu kitapta ben de çok üzülmüştüm çocuğa, safligina

900 civarı ikisi de.
Çok sevenler de var aslında bana bakıp da okumayacağım deme. Kafam çok doluydu kitabın başlarında adapte olmakta çok zorlandım. Şimdi de onun ceremesini çekiyorum hala.
Yoksa bakma sen bana Dünya Klasiklerinin okunması gerektiğini düşünüyorum ama bu huysuzluk yapmamı engellemiyor :KK45:
Ben de öyle düşünüyorum,okuma listemde Savaş ve Barış ve İnce Memed var ama sakin bir anımı kolluyorum,arada derede okuyunca hakkını veremiyorum kitapların:KK43:

Ben de öyle düşünüyorum,okuma listemde Savaş ve Barış ve İnce Memed var ama sakin bir anımı kolluyorum,arada derede okuyunca hakkını veremiyorum kitapların:KK43:

Savaş ve Barış ı bilemiyorum ama İnce Memed zor bir kitap değil bence.

Günaydın herkese
Uzun Beyaz Bulut Gelibolu
Sayfa 112 deyim

Savaş ve Barış’ı bitirince ince memed’e başlayacağım. Her ay 1 kitap şeklinde okumayı planlıyorum. Herhalde mart nisan gibi olur. Eğer istersen ortak okuma yapabiliriz :KK28:

Savaş ve Barış’ı bitirince ince memed’e başlayacağım. Her ay 1 kitap şeklinde okumayı planlıyorum. Herhalde mart nisan gibi olur. Eğer istersen ortak okuma yapabiliriz :KK28:
Ben de zaten her ay bir kısmını ancak okurum:KK53:Tamamdır yazışırız o zaman :KK5:

Günaydın
Kalenderiye bitti, serinin son kitabı en güzeli olmuş bence de:KK9:
Son 60-70 sayfanın eski Anadolu Türkçesiyle yazılması okumayı yavaşlatsa da bayıla bayıla okudum,
Türkçenin en sevdiğim dönemidir EAY :KK200:

Savaş ve Barış 2. cildi okumaya başlayacağım
1 öyle bir yerde bitti ki ay çok merak ediyorum neler olacak :rolleyes:

xyzt-5544 xyzt-5544 a inanmayın kitap çok güzel:KK53:

Günaydın
Son 60-70 sayfanın eski Anadolu Türkçesiyle yazılması okumayı yavaşlatsa da bayıla bayıla okudum,

başgannnn loliste başladı :KK53:

Ben de zaten her ay bir kısmını ancak okurum:KK53:Tamamdır yazışırız o zaman :KK5:

Tamamdır anlaştık :KK50:
Günaydın

Sen sus sen kazana düştün :KK11:

Kazana düşmedim yarı yolda bırakıldımm a dostlar :confused:

Çok pis adam satarım :KK53:
Yalnız şunu anladım, Hasan Ali Toptaş olsun, İhsan Oktay Anar olsun sayende tanıştığım ve çok sevdiğim yazarlar. Demek ki Benim sorunum dünya klasikleri ile seninle değil :confused:

Selam
Lanetli bitti ama sonunda devam edecek yaziyor devam kitabi var mi bir bakacagim.
Yazar Chuck Palahniuk bilenler bilir dedigim gibi yeralti edebiyatinin bana gore krali. Okudugum diger kitaplari gibi bu da vondermeler, taslamalar hicivlerle dolu idi. Bu turu okumayan varsa bu yazari mutlaka okumali. Edepsiz cumlelerinden ragatsiz olmadan okumaniz dilegiyle...
sabine sabine canim Savas ve Baris' in 4 ciltlik Yordam kitap basimi da var cevirisi guzrl demisti okuyan arkadasimiz

Günaydın

Yakıcı Sır bitti, Zweigcığım bu kez bir çocuk, annesi ve annesini baştan çıkarmaya çalışan bir adamın hikayesini ve çocuğun hissetiklerini, düşündüklerini anlatmış. Çoğunlukla kızarak ve çocuk için üzülerek okudum. Zweig'a bir kez daha hayran oldum.

Yeni kitabım Yanılsamalar Kenti sayfa 106.
duygu tasvirilerinin beni benden aldigi bir kitapti.

Yeni kitabim daha dogrusu oykum Stefan Zweig Mecburiyet.

Çok pis adam satarım :KK53:
Yalnız şunu anladım, Hasan Ali Toptaş olsun, İhsan Oktay Anar olsun sayende tanıştığım ve çok sevdiğim yazarlar. Demek ki Benim sorunum dünya klasikleri ile seninle değil :confused:
Ben de Efrasiyabın hikayeleri var ama sıkıcıdır diye bir türlü elim gitmiyor:KK35:

Back
X