• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba. Ben bu ay müsaade istiyorum.
Etrafım sürekli kalabalık.
Her yer insan okuma yapamıyorum.
Herkes televizyon izliyor.
Tv izlemeyen bilgisayardan dizi izliyor.
Valla yalnız kalabildiğim tek yer tuvalet. :işsiz:
Önce veba ya başladım.
Kafam almadı o kadar gürültü de.
Sonra vejeteryana başladım.
Ama sıkılganlığım tuttu.
Savaş ve barış 2 ye de başladım.

Sessizliği özledim.

Ben mola istiyorum. Bu ay bir kitap bitirebilirsem çıok mutlu olacağım.

İyi akşamlar iki gündür ne okuyabiliyorum ne de foruma girebildim :( ilk hafta yorgunluğu.

bu tedirginlik hiç geçmiyo
ben detaylı ultrasona kadar hep diken üstündeydim kızlar bilir, çok şükür bi süredir rahatım
şimdi de erken doğum korkusu yaşıyorum :KK70:
Allah herkese sağlık versin inşallah, sen yine de hep güzel düşünmeye çalış :KK200:
Teşekkür ederimm:KK200: inşallah sen de sağ salim kucağına alırsın bebeğini:anneadayı:

Günaydın :KK49:

Benim Ailem ( Mustafa Kemal Atatürk un saklanan ailesi )
Sayfa 68
Natsume Natsume senin nasıl gidiyor?
:KK60:
İki gün okuyamadım başladığIM yerdeyim hala:KK43:

Yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz :KK54:

İyi akşamlar iki gündür ne okuyabiliyorum ne de foruma girebildim :KK43: ilk hafta yorgunluğu.

Teşekkür ederimm:KK200: inşallah sen de sağ salim kucağına alırsın bebeğini:anneadayı:

İki gün okuyamadım başladığIM yerdeyim hala:KK43:

Yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz :KK54:

Merhaba okuyamiyorum.. Çok yorgunum ve kafam almıyor.
Sevgiler, iyi hafta sonları baykuşlar :KK200:

Bence şubat ayında bir şey var.
Kasvetinden midir nedir?

Okuduğun kitabın kaçıncı sayfasında olduğunu 2 güne 1 bildiriyorsun, kitap bittiğinde istersen yorum ve tavsiye yazıyorsun. Grupta bazen ortak okumalar planlıyoruz, onlara da katılabilirsin. Bitirdiğin kitapları bildirim topiğine yazıyorsun 2 ay düzenli bildirim olunca da ilk sayfadaki baykuşlardan oluyorsun:KK36:
Anladim cok tesekkurler

Hoşgeldiniz. Gelen kurallar ilk sayfada yazıyor
Hosbuldum tamam okudum.

Merhaba canım hoşgeldin :KK50:
Kasım annelerinden yoldaşım :KK200:

Okudugun kitabı ara ara kaçıncı sayfada olduğunu buraya yazıyorsun.
Kitap bitince istersen yorumlayabilirsin.:KK200:https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bildirim-topigi.978057/page-191#post-54570088

Biten kitaplarımız için bildirim sayfası var ay bazında bittikçe yazıyoruz. kalinkaselin kalinkaselin arkadaşımız da ay sonunda kim kaç kitap okumuş listeyi rahatca yapıyor bu sayede.
Daimi olmanı dilerim.:KK37::KK37:
Hosbuldum arkadasim. Deniycem insallah devam edebilirim. Sizin kdr yogun okuyamam tabi de 1 kitap bile okusam kar sayarim.

Gunaydinlar
Yeni kitabim Ari Kovanina Comak Sokan Kiz . Lisbeth' i ozlemistim biraz surukleyici heyecanli birseyler de okumak istedim. Syf 65.

fermante fermante hosgeldin. Ilk sayfamizi okumussundur sanirim elindeki kitaba devam edip bizimle kalirsan okuma hizin artar diye dusunuyorum. Daimi olman dilegiyle.
Evet elimdeki bitmek uzere zaten buyuk puntolu yazilmis bi kitap cok hizli gitti. Ins daimi olurum. Tesekkurler hosbuldum

Selamlar.
Önce memleket tatili sonra hastalık derken subat ayinda daha bir kitap bile okuyamadım.
Böyle devam etmemesini ümit ediyorum.
Mutlu haftasonu dilerim herkese :KK200:
Cancazım noldu sana yaa. İnşallah en kısa sürede eski formuna ulaşırsın :KK200::KK15:

Cengiz aytmatov cemile bitti. Bu kitapta iki hikaye var ogretmen duysen bolumune gectim. Ama neden bilmiyorum bu aralar okuma hevesim kacar gibi oldu. Arada iki uc farkli kitaba basladim ihh olmadi basladigim yerde kaldi hepsi. En son bari surukleyici cocuk kitabi tarzinda hafif birsey okuyayim hevesim gelsin diye dusundum harry potter ilk kitaba basladim. Ise yaradi sanirim:)) dun baslamistim suan 65. sayfadayim. Cemile kitabinda da 50 li sayfalardayim ama o bir sure oyle kalacak heralde:)

Back
X