Arkadaşlar kitapcim.biz sitesinden daha önce alışveriş yapan var mı ? 2 gün önce sipariş verdim hala kargoya verilmesni bekliyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum açan yok. Sitesindeki iade formunu doldurdum iade yapılır mı param yansın istemiyorum... Nerden bulaştım bu siteye.
İade konusunu bilemiyorum ama bidahaki sefere kitapyurdu yada hepsi buradadan sipariş verirseniz sorun yasamazsiniz. Büyük bi mebla miydi? Ha bide sitenin adini şikayet diye googlea yazarsaniz şikayet var vb sitelerde çıkabilir. Baska sorun yasayan var mi görebilirsiniz. Aklıma baska oneri gelmedi inşallah sorun yasamadan paranızı alirsiniz
İade konusunu bilemiyorum ama bidahaki sefere kitapyurdu yada hepsi buradadan sipariş verirseniz sorun yasamazsiniz. Büyük bi mebla miydi? Ha bide sitenin adini şikayet diye googlea yazarsaniz şikayet var vb sitelerde çıkabilir. Baska sorun yasayan var mi görebilirsiniz. Aklıma baska oneri gelmedi inşallah sorun yasamadan paranızı alirsiniz
Çok büyük bir para değil ama öğrenciyim sonucta o parayı onlara bırakacak değilim... İnşallah alrım teşekkürler.. facebook adresinden de yazdım ama dönüş ne zaman olacak bakalım..
Çok büyük bir para değil ama öğrenciyim sonucta o parayı onlara bırakacak değilim... İnşallah alrım teşekkürler.. facebook adresinden de yazdım ama dönüş ne zaman olacak bakalım..
Buraya yazdiktan sonra baktim şikayet var sitesinde ayni sorunu yasayan insanlar olmus. Para iadesi alamayan, kargosu gelmeyen. Sürekli taciz edin sıkıştırın belki ise yarar.
illa ki alırsınız paranızı. bankaya söyleyin. ödeme yaptığınız ekran görüntüsü, ekstreyi filan gönderince parayı size iade ediyorlar. benim de bir dekorasyon mağazasında böyle bir durum başıma gelmişti.
kitap için de kesinlikle idefix i tercih edin. çok profesyoneller, indirimli oluyor baya fiyatları ve kargoyu hemen ulaştırıyorlar. kitapyurdundan bile daha iyiler bence.
Arkadaşlar kitapcim.biz sitesinden daha önce alışveriş yapan var mı ? 2 gün önce sipariş verdim hala kargoya verilmesni bekliyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum açan yok. Sitesindeki iade formunu doldurdum iade yapılır mı param yansın istemiyorum... Nerden bulaştım bu siteye.
Daha iki gün olmuş
Kitapların tedarik edilmesi bazen yayınevinden kaynaklanan sorunlR /nadir bulunan bir kitap olması / farklı yayınevlerine ait olması gibi sebeplerle uzun sürebiliyor. Kitapyurdunda bile 3 gün beklediğim zamanlar oluyor. Bence bekleyin biraz daha
Dur daha iki gün olmuş bu ne panik. Belki stok sorunu vardır. Bundan sonra almak istersen babil.com dene kitapyurdu,d&R,idedix hepsini denedim en iyi fiyat ve en hızlı kargo yapan kesinlikle babil.com