Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçları nasıl koruyabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pllspencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
58
6
98
Ankara
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Kıvır kıvır saçlarım var. Ama bunlar yatıp kalktığımda şekilleri bozuluyor. Kıvırcıkları çok kötü oluyor ve birbirine giriyor. Yazın suyla ıslatıyordum eski şeklini alıyordu. Kışın ne yapabilirim? malum havalarda soğuk. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Kıvır kıvır saçlarım var. Ama bunlar yatıp kalktığımda şekilleri bozuluyor. Kıvırcıkları çok kötü oluyor ve birbirine giriyor. Yazın suyla ıslatıyordum eski şeklini alıyordu. Kışın ne yapabilirim? malum havalarda soğuk. Yardımcı olursanız sevinirim.

saç şekillendirici şampuanlar var saçların kolay şekle girmesini sağlayanlar onlardan alabilirsin sonra saç kremleri var onları saçına uygula sonra köpük sür kıvırcık saç taranmaz zaten üstlerini tararsın altları öyle kalır bir tanıdığım öyle yapıyor ve hiç saçlarının kıvırcıklarını bozulmuş görmedim

benim saçlarımda kıvırcık. eskiden aynı sorunları yaşıyodum ama artık daha derli toplu, kalıcı ve daha az kabarık duruyo saçlarım. ben öncelikle banyodan çıkınca saçımı (kışın diplere gelmeyecek şekilde) soğuk suyla duruluyorum. soğuk su nemi saçta tutar saçın daha az kabarır. çok çok kabarıksa zeytinyağı öneririm. saçını kurutma makinasıyla falan kurutma bırak kendi kurusun. ayrıca kıvırcık saçlar için bakım köpükleri var. koruyucu 7/24. ben banyodan sonra kafamı öne eğip ondan sürüyorum daha kalıcı oluyo. onu kuruyken dışarı çıkarken falanda sürebilirsin. bide banyoda saç kremi kullanmayı ihmal etme derim :D :9:

Back
X