- 12 Temmuz 2006
- 57.371
- 219.436
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi akcayaselinn
-
Bu baskısı diğer tüüüm iyi huylarını siler süpürür, bugün kıyafetinize karışır, ki kıyafetin yanısıra denize gitmenize de karışmış, yarın arkadaş çevrenize karışır, öbür gün onsuz bir yere çıkmayacağınıza hükmedip karışır.Yani bütün iyi huylarına karşı bu kıyafet işini sizce ben mi fazla abartıyorum.
Siz nasıl hallediyorsunuz sorunlarınızıEsimin karışmadığı tek sey diyeblirim.konu sahibine biraz fazla yuklenildivjni dusunuyorum eger fazla deger veriyorsak br cogmuz sinirlarimizi asmasina tolerans gosteriyoruz ozellikle yaşımız küçükse.yine de ben yavas yavaş rest cekmeden bunu yikmanizi öneriyorum cunku bu bu kadar la kalmaz kolaylllar diliyorum size ve de sabır
Kimseye o şekilde bakacak biri değil 3 senedir en azından bunu tanıdımMevzu kıyafet değil mevzu sevgilinizin açık giyen herkese sapık bir gözle bakması + kız kıza ya da yalnız başına olan insanların arandığını düşünmesin kendi fikri böyle olduğu için her erkeği de böyle sanması
Kız başımıza ikimizi bir tatil beldesinde güvende bulmuyorKıyafet sorununu aşamaz da hadi aştı diyelim, "kardeşinle tatile gidemezsin" nasıl ve niye aşılsın? Kardeşin ahlaksız demek değil mi bu? Kardeşe ahlaksız diyen adama niye tolerans gösterilsin? Aileye anne babasına saygısızlık en başta. Siz eşinizin kıyafetiniz dışında her şeye karışmasını normal bulabilirsiniz ama değil. 17 sene bitmek üzere evliliğimde, eşim ne bana ne kızlarıma mık demedi bugüne kadar. Giyim kuşam gitme gezme yeme içme... Biz mutluysak o da mutlu oldu. Bırak kardeşi arkadaşlarımla bile kalmalı gezilere gittim.
Bakmayan adam kendi sevgilisine bu kadar karışmaz. Kişi kendinden bilir işiKimseye o şekilde bakacak biri değil 3 senedir en azından bunu tanıdım
Evlenince de gitmiyordu hani. Başınızda “erkek” verken de onaylamıyordu hani.Kız başımıza ikimizi bir tatil beldesinde güvende bulmuyor
19 yasimda tek basima Avrupa'da geziyordum, ustelik gonderen bizzat babamdi.Kız başımıza ikimizi bir tatil beldesinde güvende bulmuyor
Kız başınıza? 30 yaşında mısınız sahiden?Kız başımıza ikimizi bir tatil beldesinde güvende bulmuyor
Siz de bunu yediniz.O kadar güvenmiyor ki size,kendine.... birini bulursunuz diye korkuyor Dışarda o kadar kendine güvenen, sevdiğine güvenen guvenecek doğru adamlar var ki birine dek gelir.Gozunuz açılır diye korkuyor.Kız başımıza ikimizi bir tatil beldesinde güvende bulmuyor
30 mu?Kız başınıza? 30 yaşında mısınız sahiden?
Ben de öyle sanmıştım ama profilinde yaşı 30 gözüküyor çalışan meslek sahibi de bir kadın üstelik30 mu?
Ben 22-23 sandim konuyu okuyunca.
Yaşla da meslekle de hiç ilgisi yok ya. Bazı kadınların ruhu bundan anlıyor sevme sevilmenin doğrusunu bilmediği için toksik olanı ama öyle değil ama acaba diye diye diretiyorlar. Bazen de kendi düşen ağlamaz diyorum o yüzden ben. Yine de Allah kimseyi imtihan etmesin tabii kiBen de öyle sanmıştım ama profilinde yaşı 30 gözüküyor çalışan meslek sahibi de bir kadın üstelik
Siz yemişsiniz afiyet olsun da biz yemiyoruz.Kimseye o şekilde bakacak biri değil 3 senedir en azından bunu tanıdım
Allahım zihniyete bak. Bu zihniyetteki adam mı kimseye bakacak biri değil. Fanusta mı büyüttüler siziKız başımıza ikimizi bir tatil beldesinde güvende bulmuyor
Yaşı mesleği şu yüzden belirttim, genelde bdvde açılan konulardaki yorumlarda evde oturan kadınlar gözü açılmamış her şeye he diyen kadınlar zannediliyor, oysa şahsen istatistik tutamadım elbette ama çoğunlukla eşinden sevgilisinden baskı gören, maaşları bile ellerinden alınanlar meslek sahibi kadınlar, bu neden böyle anlayamıyorumYaşla da meslekle de hiç ilgisi yok ya. Bazı kadınların ruhu bundan anlıyor sevme sevilmenin doğrusunu bilmediği için toksik olanı ama öyle değil ama acaba diye diye diretiyorlar. Bazen de kendi düşen ağlamaz diyorum o yüzden ben. Yine de Allah kimseyi imtihan etmesin tabii ki
Geleceği babasının yanında çalışan koca ve aile apartmanında köleYaşı mesleği şu yüzden belirttim, genelde bdvde açılan konulardaki yorumlarda evde oturan kadınlar gözü açılmamış her şeye he diyen kadınlar zannediliyor, oysa şahsen istatistik tutamadım elbette ama çoğunlukla eşinden sevgilisinden baskı gören, maaşları bile ellerinden alınanlar meslek sahibi kadınlar, bu neden böyle anlayamıyorumyani insan kendi parasını kazanırken ayakları üzerinde dururken, okumuş okuyarak kültürünü arkadaş çevresini genişletmiş kadınların aşk olduğunu zannettikleri şey için erkeklere bu kadar taviz vermesi
Kıyafetlerini bile adam seçiyor, nereye gideceğine ne kadar kalacağına adam karar veriyor, kız başına tatil beldesinde olmazmışNiye? Biz kadınlar her an başında erkek korumasıyla gezmek zorunda olan aciz canlılar mıyız?
Nil Karaibrahimgil “Kız Gibi” şarkısını tam olarak bu eril zihniyeti eleştirmek amacıyla yapmıştı.Kız başımıza ikimizi bir tatil beldesinde güvende bulmuyor
30 yaşındaki bir kadının bunları görmüyor olması akıl alır gibi değil, 18 yaşında olsa tecrübesiz toy derim ama 30 yaşGeleceği babasının yanında çalışan koca ve aile apartmanında köle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?