- Konu Sahibi akcayaselinn
-
Mevzu kıyafet değil mevzu sevgilinizin açık giyen herkese sapık bir gözle bakması + kız kıza ya da yalnız başına olan insanların arandığını düşünmesin kendi fikri böyle olduğu için her erkeği de böyle sanmasıSelamlar herkese
Daha önce sevgilimin karıştığı bir kaç şey için konu açmıştım. Kıyafet konusunda iyice anlaşamamaya başladık. Sürekli bir müdahale ve diken üstündeyim hissediyorum, biraz onun istediği gibi alışveriş yapmaya başlarken buldum kendimi. Psikolojik olarak beynime işlemiş ne yapacağımı bilmiyorum ama mağazada hoşuma giden şeyleri laf edecek diye almaya elim gitmiyor. Boşa para vermiş olurum giydirmez diye. Kendime yakıştırdığım şeylere illa bi küsur buluyor. Ha birde şu deniz mevzusu var. Bugün yaz için kotora gidelim dedim olmaz falan dedi o zaman ben kardeşimle gideceğim dedim Onada olmaz dedi. Askılı bir elbise alacaktım boydan uzun onun da aslısına laf etti sadece kotorda giyerim dedim. Gidemeyecğein yer için niye alıyorsun diyor. Bunlar dışında çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi savunur korur kollar destek oluruz. Güveniriz. Sabahlara kadar hiç sıkılmadan telefonda sohbet edebiliriz. Yani bütün iyi huylarına karşı bu kıyafet işini sizce ben mi fazla abartıyorum. Ne yapayım benzer şeyleri yaşayan varsa yol gösterebilir mi. Şimdiden teşekkürler
Direk ayrıl evlenince anan babanla da gorusturmez evden de çıkarmaz.Selamlar herkese
Daha önce sevgilimin karıştığı bir kaç şey için konu açmıştım. Kıyafet konusunda iyice anlaşamamaya başladık. Sürekli bir müdahale ve diken üstündeyim hissediyorum, biraz onun istediği gibi alışveriş yapmaya başlarken buldum kendimi. Psikolojik olarak beynime işlemiş ne yapacağımı bilmiyorum ama mağazada hoşuma giden şeyleri laf edecek diye almaya elim gitmiyor. Boşa para vermiş olurum giydirmez diye. Kendime yakıştırdığım şeylere illa bi küsur buluyor. Ha birde şu deniz mevzusu var. Bugün yaz için kotora gidelim dedim olmaz falan dedi o zaman ben kardeşimle gideceğim dedim Onada olmaz dedi. Askılı bir elbise alacaktım boydan uzun onun da aslısına laf etti sadece kotorda giyerim dedim. Gidemeyecğein yer için niye alıyorsun diyor. Bunlar dışında çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi savunur korur kollar destek oluruz. Güveniriz. Sabahlara kadar hiç sıkılmadan telefonda sohbet edebiliriz. Yani bütün iyi huylarına karşı bu kıyafet işini sizce ben mi fazla abartıyorum. Ne yapayım benzer şeyleri yaşayan varsa yol gösterebilir mi. Şimdiden teşekkürler
Bunlar dışında çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi savunur korur kollar destek oluruz. Güveniriz.
karadağ'da bi şehirmişKotor neresi?
Kıyafet sorununu aşamaz da hadi aştı diyelim, "kardeşinle tatile gidemezsin" nasıl ve niye aşılsın? Kardeşin ahlaksız demek değil mi bu? Kardeşe ahlaksız diyen adama niye tolerans gösterilsin? Aileye anne babasına saygısızlık en başta. Siz eşinizin kıyafetiniz dışında her şeye karışmasını normal bulabilirsiniz ama değil. 17 sene bitmek üzere evliliğimde, eşim ne bana ne kızlarıma mık demedi bugüne kadar. Giyim kuşam gitme gezme yeme içme... Biz mutluysak o da mutlu oldu. Bırak kardeşi arkadaşlarımla bile kalmalı gezilere gittim.Esimin karışmadığı tek sey diyeblirim.konu sahibine biraz fazla yuklenildivjni dusunuyorum eger fazla deger veriyorsak br cogmuz sinirlarimizi asmasina tolerans gosteriyoruz ozellikle yaşımız küçükse.yine de ben yavas yavaş rest cekmeden bunu yikmanizi öneriyorum cunku bu bu kadar la kalmaz kolaylllar diliyorum size ve de sabır
Ben tesettürlü biriyim giyimime kimseyi karıştırmam tesettürlü olmasamda asla karıştırmazdım nerede ne giyeceğimi bilirim bu kadar kıskançsa kendisine tesettürlü birini bulsaymış Allah emrettiği halde yapmayıp kocan dahi olmayan kişi yüzünden neden istediklerinizden oluyorsunuz çok anlamsız geldi bana. Siz zaten fazlasıyla karıştırmışsın artık abartıyor muyum diye sorma bence bu kıyafet mevzusu hep devam eder artar ama azalmazSelamlar herkese
Kıyafete karşı hassasiyeti olması diğer tüm konularda baskı yapacağı anlamına mı gelir eve kapatır cam açtırmaz diyenler olmuş hangi çağda yaşıyorız
“Sahiplenme “ diye anıyor bu durumu sizin gibi kadınlar .Selamlar herkese
Aynen öyle olur. Bir bakmışsınız tesettüre girmenizi istemiş. Bunun için baskılar yapmaya başlamış. Bu arada tesettüre hiç bir lafım yok. Bu tarz erkekler kendilerine uygun kişi bulmayıp bulduklarını değiştirmek isterler. Öyle sindirirler ki sizi,cama çıkmanıza ,kendi evinizde bile az bir sesinizin yükselmesine ayar olurlar. Sosyal medya kullanmanıza izin vermezler. Ama kendileri hepsini kullanıp her haltı yerler. Kısıtlamalar böyle böyle artar. Bir bakmışsınız arkadaş ortamından soyutlanmışsınız. Çünkü her şeyi o ne der diye düşünerek yaşadığınız için kendi kendinize yaparsınız bunu. Daha çok şey var yazacak. Kafanız uyuşmuyor çok belli. Ne olur sırf iyi sohbet ediyoruz diye yakmayın kendinizi. Evlenip zaman geçince değil sohbeti aynı evde yüzünü bile görmek istemez oluyorsunuz.Kıyafete karşı hassasiyeti olması diğer tüm konularda baskı yapacağı anlamına mı gelir eve kapatır cam açtırmaz diyenler olmuş hangi çağda yaşıyorız
Ben sormustum lutfen ajjsjsjs ben de rezidans bilmedigim için kotor'u bilmiyormusum demek ki, tum forum biliyormus, sanirsin şile kardesler sahili.Niye kimse kotorun ne olduğunu sormadı ya yine mi sadece benim yabancısı olduğum bir şey var @girlinred yetişrezidansta yaşayanların mı hakim olduğu bir konu bu kotor?
*googledan baktım, şehirmişBana yazım yanlışı gibi gelmişti
Lutfen su baslikta size yazilanlari, bir kardesiniz ablaniz sadece iyiliginizi dusunuyormus hissiyle okuyun.Kıyafete karşı hassasiyeti olması diğer tüm konularda baskı yapacağı anlamına mı gelir eve kapatır cam açtırmaz diyenler olmuş hangi çağda yaşıyorız
+1Biz de onu diyoruz. Hangi çağda yaşıyoruz? Bu devirde hala kıyafetine, gittiği geldiği yere, yanındaki insana karışan adamlara ama çok seviyor beni diye katlanan kadınlar olmamalı. Sevgi böyle bir şey değil.
Ben tesettürlü biriyim giyimime kimseyi karıştırmam tesettürlü olmasamda asla karıştırmazdım nerede ne giyeceğimi bilirim bu kadar kıskançsa kendisine tesettürlü birini bulsaymış Allah emrettiği halde yapmayıp kocan dahi olmayan kişi yüzünden neden istediklerinizden oluyorsunuz çok anlamsız geldi bana. Siz zaten fazlasıyla karıştırmışsın artık abartıyor muyum diye sorma bence bu kıyafet mevzusu hep devam eder artar ama azalmaz
aynısı benim başımda umrumda olmaz valla alıyorum giyiyorum anam değil babam değil kocam değil ben sevdim aldım kimene karıştırmaamSelamlar herkese
öyle bir manipüle olmuşsun ki kendıne hak olan şeyleri hak değilmiş gibi.Selamlar herkese
i değiştirip de ne yapaca
hangi çağda yaşıyoruz diyorsun sevgilinin sana karısmasına mudahale edıp ona göre alısverıs yapıyorsun. Ah ah benimde gözlerim böyle kördü Ah Aysecim bu adam senı sevmıyoooo bak diğer konularını da okudum burda böyle 100 tane başlık var benımkı bın kere özür diledi kapılarda yattı değişeceğim diye 1 ay 2 ay sürdü sonra özüne döndü. Aslında kurtuldum y mutluyum cidden özlüyorum bazen çok ayrı. 7 ay oldu biteli bak geçen yenı sevgılısının 8 fotoğrafından 4 fotoğrafı kaldırttığını gördüm çok güldüm. değişmiyor demekkiKıyafete karşı hassasiyeti olması diğer tüm konularda baskı yapacağı anlamına mı gelir eve kapatır cam açtırmaz diyenler olmuş hangi çağda yaşıyorız
Şirinler de bir hayalden ibaret zaten, çoluk çocuğu falan kandırıyorlar öyle, bu "Benim istediğim gibi biri olursan hep iyi yüzümü görürsün." de büyüklere masallar oluyor. Adam iyi olmak için koşmuyor bu kadar şartı, kontrol edilebilir olman için, senin boynunu yere eğiyor ki üst katta neler yaptığını görme, her şeyden haberin olmasın. Bu adamlar eninde sonunda gidip olmamanı istediği kadınlarla aldatıyor. Şeyi de çok gördüm, sevgilisi dar kısakollu giyse ortalığı yıkıp, bi şekilde ayrıldıktan sonra iki mendili bağlayıp sütyen yapmış gibi bi bez parçasını sırtına geçirip sokağa çıkan kadınla evlenen.Siz bu adamla anlaşamıyorsunuz ki. Mükemmel bir ilişkiniz falan da yok.
Sizi koşullu seviyor. Şartlarına uyduğunuz sürece cici kız olduğunuz sürece şirinleri görebiliyorsunuz.
Mükemmel ilişkiniz olsa beraber kotor a gitme planı yapıyor olurdunuz şu an.
30 yaşında bir kadın için kendimi fazla yoramayacağım. Heralde hayatınızda bir şeyler eksik. Onu tamamladı bu adam. Otorite figürünüz mü olmadı? Babanız mı yok?
Neyse ne. Yaşayın görün. Belki iyice hoşunuza gider.
Çok haklısın.bu tarz korkuya ve çekinmeye dayalı hiçbir ilişkiden hayır gelmiyor.ana tema hesap vermek değil, içinden gelerek paylaşmak olmalı.Sizi savunmuyor,koruyup kollamiyor ve size GÜVENMİYOR.Tek istediği kolayca manipüle edebileceği, istediği şekle sokabilecegi kafasındaki kadın imajına burunmeniz.Her zaman söylüyorum belli oranda bir kapalı kadın istiyorsa öyle birini seçseydi .Ama egosunun oksanması lazım,sevgilim dediği kadını köle gibi ne giyeceğini nereye kimle gideceğini kendi tayin etmeli bunun içinde en uygun aday sizsiniz.Gecmis olsun........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?