kiyafet secimi kizlar lutfen yardim

miss_sad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
116
6
118
İstanbul
Slm hafta sonu esimin cocukluk arkadasi benim is arkadasim olur dugunu var nisanlisini tanimam merhabaligimiz var sadece .krem rengi gupur bi elbisem var ici saten disi gupur onu giysem abarti olur mu karar veremiyorum geline haksizlik etmis olur muyum ne olur fikir verin

Fotografı varmı caım altarnatifleri fotograflarsan daha kolay fıkır verebılırız düğünnerede olacak bi de o da önemli

Gelinin giyecegi gelinligin rengi krem tarzıda olabilir krem rengi gelinliklerde oluyor,eğer siz krem rengi giyerseniz gelin hanımında gelinligi krem rengi olursa pişti olabilirsiniz.

Koyu renk daha iyi olur.
Dugun haftaya galiba. Toz pembe sade bi elbise alabilirsiniz.

Sakın unutma,
Açtığın her yaradan, hesap soracak "YARADAN"

Bence çok guzEl bi secim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

abartı fln deıl cokta agır hoş durur. mıllet bunu normal zmnlarda bıle gıyıyo. ama tabıkı dugun nısan gbı organızasyonlarda kesınlkle cok guzel bı elbise.

Ne bileyim kizi fazla tanimadigim icin oyle dusundum uygunmudur yani

Mükemmel olur..bileginede kalin bir bileklik...bu renkten..kelepçe gbi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Elbisenin rengide modeli de güzel ama gelinlik rengine benziyor eğer gelinde krem rengi gelinlik seçmişse morali bozulur mu.

Yahu bu cok hosmus.
Bence hicbir sorun yok.

Sakın unutma,
Açtığın her yaradan, hesap soracak "YARADAN"

harika bir elbise.ben çok beğendim.hiç abartılı bulamadım.kadınlar böyle elbiseleri şimdilerde sokaklarda yürürken veya işe bile giyiyorlar.o yüzden gönül rahatlığıyla giyersin düğüne.
sadece merak ettim.uzunluğu veya kısalığı ne kadar.bana birazcık kısa geldi de.belkide resimde öyle gözüküyordur.

Çok beğendim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

elbise çok hoş. eğer zayıfsan hoş duracaktır.

biraz kısa gibi ve krem rengi eğer fazlalıkların varsa ne biliyim atıyorum bacakların kalınsa göbeğin falan varsa fazla göze batabilir.

düğün açısından da gelinlik rengine yakın ama çok sorun olmaz herhalde kısa falan olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…