Slm hafta sonu esimin cocukluk arkadasi benim is arkadasim olur dugunu var nisanlisini tanimam merhabaligimiz var sadece .krem rengi gupur bi elbisem var ici saten disi gupur onu giysem abarti olur mu karar veremiyorum geline haksizlik etmis olur muyum ne olur fikir verin
Slm hafta sonu esimin cocukluk arkadasi benim is arkadasim olur dugunu var nisanlisini tanimam merhabaligimiz var sadece .krem rengi gupur bi elbisem var ici saten disi gupur onu giysem abarti olur mu karar veremiyorum geline haksizlik etmis olur muyum ne olur fikir verin
Eki Görüntüle 1054184 elbiseelbise bu arkadaslar
Ayyy harika canim .bumu abarti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne bileyim kizi fazla tanimadigim icin oyle dusundum uygunmudur yani
Yasadigim semt olarak bakarsak biraz parmak isirtabilir ama madem olur diyosunuz giyicem artik :2:
Boşver giy çok hnim bence elbisen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elbisenin rengide modeli de güzel ama gelinlik rengine benziyor eğer gelinde krem rengi gelinlik seçmişse morali bozulur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?