- 10 Aralık 2010
- 714
- 1.003
- 303
- Konu Sahibi dandiktavsan
-
Senin giyiminle alakasi yok ama bu durumun. Carsafla gezsen de onlarin beyinleri ayni. Kendinden, kadinligindan utandirmislar resmen.Ben cok bunaldim. Kendimi kadin gibi hissetmiyorum. Kipkirmizi rujumu surup topuklu ayakkabimi giyip disari cikmak istiyorum.
Erkek ayakkabisi giyip bol pantolon giymek degil cok daraldim
Eğer çevredeki davranışlar başınıza bela açmayacak düzeydeyse hiç takmayın onların sizi değiştirmesine müsade etmeyin, böyle iğrenç kafalar rezillikleriyle bizim gibi düzgün insanları asimile etmemeliKizlar Gunaydin.
Benim bir sorunum var. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama fikirlerinize ihtiyacim var.
Fiziksel olarak ince yapiliyim. Sanayi ortaminda calisiyorum. Yasadigim mahallenin etnik yapisi tamamen degisti. Amacim tartisma cikarmak degil , sadece ayni mahallede oturdugum ve komsu oldugum kulturun erkekleri kadinlara tacizvari davranislar sergiliyor, cok defa da laf atiyorlar.
Ailemle defalarca konustum. Kadinlarin rahatsiz edilmedigi, aydin ve Ataturkcu kesimin ikamet ettigi diger ilcelere tasinmamiz maddi manevi mumkun degil. Maddi olarak mumkum degil cunku orada oturmamiz icin benim maasimin 2000 TL degil en az 4000 olmasi gerek. Kaldi ki kardesim ile benim calistigim yerlere gercekten cok uzak. Sehrin trafigi cekilebilir degil, dolayisiyla biz metroyu kullanmak ve metroya yakin olan yerlerde oturmak zorundayiz. Evimiz de metroya gercekten cok yakin. Manevi olarak da dedem cok yasli, babaannem vefat etti. Evimizin bir arka sokaginda oturuyor. Onu yalniz birakamayiz.
Her sabah ne giyersem daha az dikkat cekerim laf yemem diye dusunmekten psikolojim bozuldu. En iyisi bol pantolon ve uzerine yine bol tisort veya penye diye dusundum.
Bir aydan fazladir ariyorum. Yok yok ! Butun pantolonlar strech ve dar paça. Benim pantolonlarim da dar kesim ve ne calistigim yer ne de oturdugum mahalle bunu kaldirmiyor.
Bol siyah pantolon aradim, kumas pantolon gosterdiler. Her sabah kumas pantolon utuleyemem ben. Ustelik calistigim yerde dalga gecerler. Abarti olur.
Erkek kardesimin bir kot pantolonu vardi. Onun pacalarini dün terzide kestirdim. Arka kismi dar olmadigi icin gercekten begendim. Kisa kazak giysem bile sorun olmayacak.
Ama bariz belli erkek pantolonu oldugu. Ustelik bacaklarim icinde kayboldu. Yine de o pantolonu giydigimde kendimi guvende hissettim.
Erkek pantolonu giysem dalga geceler mi ?
Kadinlar icin bol, ispanyol paça pantolon nasil bulamiyorsunuz anlamadim doğrusu, nerde yasiyorsunuz Allah askina?Kizlar Gunaydin.
Benim bir sorunum var. Bu da dert mi diyebilirsiniz ama fikirlerinize ihtiyacim var.
Fiziksel olarak ince yapiliyim. Sanayi ortaminda calisiyorum. Yasadigim mahallenin etnik yapisi tamamen degisti. Amacim tartisma cikarmak degil , sadece ayni mahallede oturdugum ve komsu oldugum kulturun erkekleri kadinlara tacizvari davranislar sergiliyor, cok defa da laf atiyorlar.
Ailemle defalarca konustum. Kadinlarin rahatsiz edilmedigi, aydin ve Ataturkcu kesimin ikamet ettigi diger ilcelere tasinmamiz maddi manevi mumkun degil. Maddi olarak mumkum degil cunku orada oturmamiz icin benim maasimin 2000 TL degil en az 4000 olmasi gerek. Kaldi ki kardesim ile benim calistigim yerlere gercekten cok uzak. Sehrin trafigi cekilebilir degil, dolayisiyla biz metroyu kullanmak ve metroya yakin olan yerlerde oturmak zorundayiz. Evimiz de metroya gercekten cok yakin. Manevi olarak da dedem cok yasli, babaannem vefat etti. Evimizin bir arka sokaginda oturuyor. Onu yalniz birakamayiz.
Her sabah ne giyersem daha az dikkat cekerim laf yemem diye dusunmekten psikolojim bozuldu. En iyisi bol pantolon ve uzerine yine bol tisort veya penye diye dusundum.
Bir aydan fazladir ariyorum. Yok yok ! Butun pantolonlar strech ve dar paça. Benim pantolonlarim da dar kesim ve ne calistigim yer ne de oturdugum mahalle bunu kaldirmiyor.
Bol siyah pantolon aradim, kumas pantolon gosterdiler. Her sabah kumas pantolon utuleyemem ben. Ustelik calistigim yerde dalga gecerler. Abarti olur.
Erkek kardesimin bir kot pantolonu vardi. Onun pacalarini dün terzide kestirdim. Arka kismi dar olmadigi icin gercekten begendim. Kisa kazak giysem bile sorun olmayacak.
Ama bariz belli erkek pantolonu oldugu. Ustelik bacaklarim icinde kayboldu. Yine de o pantolonu giydigimde kendimi guvende hissettim.
Ispanyol paca istemiyorum. Asiri itici. Popo kismi cok dar.Kadinlar icin bol, ispanyol paça pantolon nasil bulamiyorsunuz anlamadim doğrusu, nerde yasiyorsunuz Allah askina?
Mağaza değil de internete bakin bence, Allday magazasinda ozellikle cok guzel seyler var.. Tesetturlu hanimlar icin spor şıklık sunuyor artik cogu yer.. Bi arastirin derim..
(tesetturlu, bol salaş ve spor giyinen biriyim, tesetturlu degilken de oyle giyinmeyi severdim)
Ispanyol alma, tamamen bol al, benim pantolonlarim oyle mesela, bol salaş ve şık, cok da rahat..Ispanyol paca istemiyorum. Asiri itici. Popo kismi cok dar.
Bahsettiginiz sitedeki tuniklere baktim. Ama cok uzun elbise gibi.
Boyfriend jeansler cok moda her yerde var, nasil bulamadiniz anlamadim.Kizlar Gunaydin.
Boyfriend jeans in komik bir sekilde paçasi havada !Boyfriend jeansler cok moda her yerde var, nasil bulamadiniz anlamadim.
Atatürkçü olunca kimse kimseye bakmıyor mu ?
Boyfriend jeans in komik bir sekilde paçasi havada !
1.60 boyundaki kizlara ( ben de dahil ) yakismiyor iste
Oxxo magazasina daha dun aksam gittim. Oxxo rezalet ! Bol pantalonlarin hepsinin popo kismi dar bacak kismi asiri bol. Ustelik giydigim pantolondan camasirim gozukuyor
Oxxo daki uzun tuniklerin arkasi yok! Kafayi yemis oxxo
Mutaasip kiyafet aramiyorum. Ben uzerime giyecek hicbir sey bulamiyorum !bu mu derdin gercekten, mutaasip kiyafet arayip bulamiyosun???
Bu yorumu kim yapacak diye merak ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?