- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- Konu Sahibi dandiktavsan
-
bi dem diyosun bi düm diyosun, senin kafan iyi mi yahu.Mutaasip kiyafet aramiyorum. Ben uzerime giyecek hicbir sey bulamiyorum !
Etrafimdaki kizlar ya arap gibi yerleri supuren etekler tesetturler, ya da gobegi acik stretch tayt giyiyorlar
Ikisini de istemiyorum, ben 90 li yillarin kadinlarinin giyim tarzini ve davranislarini begeniyorum.
Bayiliyorum o burda dergisindeki kadinlara
Trendyol guzel gercekten. Yalniz kapida nakit odemeyi kabul etmiyor. Kredi karti kullanmiyorum.Trendyolda envai çeşit ürün var. Her istediğimi ordan buluyorum. Siz nasıl bulamıyorsunuz ki?
Bir de cidden merak ettim nerde yaşıyor olabilirsiniz ki? Esenyurt Bağcılar falan mı? Gerçi oralara hiç gitmedim ama çok duydum böyle şeyler.
Mutaasip kiyafet aramiyorum. Ben uzerime giyecek hicbir sey bulamiyorum !
Etrafimdaki kizlar ya arap gibi yerleri supuren etekler tesetturler, ya da gobegi acik stretch tayt giyiyorlar
Ikisini de istemiyorum, ben 90 li yillarin kadinlarinin giyim tarzini ve davranislarini begeniyorum.
Bayiliyorum o burda dergisindeki kadinlara
İyi de uzun etekler de yakışmıyor,düz pantolon da kısa durur,kısa kadınlar ne yapsın ölsünler mi
Boyfriend gayet de yakışabilir biraz kalçanız varsa,pantolonun özelliği o zaten.
Ayrıca ben de aşağı yukarı bahsettiğiniz gibi bir yerde oturuyorum,size tavsiyem o sapıklar için kendi isteklerinizden vazgeçmemeniz.Giyin istediğiniz pantolonu,bakan baksın aldırış bile etmeyin.Çünkü şunu fark ettim ki siz ne giyerseniz giyin kadın olduğunuz için yine bakıyorlar.
Hangi sitede gordunuz bu guzel tunikleriyazdıklarınıza cok uzuldumbız ınsanlar su dunyayı ne hale getırdık rezıllık
sımdı mevsımı geldı kabanlar trenchkotlar gıyılır
dar kesım pantolon ustune tunik gıyebılırsınız
Eki Görüntüle 2193597 Eki Görüntüle 2193598 Eki Görüntüle 2193599 Eki Görüntüle 2193600
trendyolda :) tayt ustune gıymek ıcın aldım beyazlarıHangi sitede gordunuz bu guzel tunikleri
Suriyeli ve kürtlerin arasindayim maalesef, simdi bu yazdim diye irkciliktan banlanacagim.Nerde yaşıyorsunuz merak ettim.genç bir kızı bu kadar zor duruma düşürecek bunu bile düşündürecek nasıl bi yer acaba.bende istanbul Ankara gibi bir yerde yaşamıyorum anadolunun bağrında diyelim :) genç kızlar istedikleri gibi giyinebiliyorlar.şaşırdım durumunuza hala böyle yerler kaldı mı diye
Ben cok bunaldim. Kendimi kadin gibi hissetmiyorum. Kipkirmizi rujumu surup topuklu ayakkabimi giyip disari cikmak istiyorum.
Erkek ayakkabisi giyip bol pantolon giymek degil cok daraldim
Hayır hiç sorun yaşamadım, değişim yok direk iade ediyorsunuz. Kargoya götürüp iade koduyla vermeniz yeterli.Trendyol guzel gercekten. Yalniz kapida nakit odemeyi kabul etmiyor. Kredi karti kullanmiyorum.
Bir de mesela uzerine uymaz ise degisimde sikinti yasadiginiz oldu mu ? Pantolonlarda denemeden nasil aliyorsunuz
Onlari cok begeniyorum ama , boyu kisa ya altina ayakkabi giyiyorsun ya , corap belli oluyor ...ten corap mi giymek lazim ne bileyim pacalari cok havada, sabah da 6 bucukta evden cikiyorum hava da buz gibi oluyorboyfriend jean pantolonları onerebılırım bırde
sarmıyor onlarEki Görüntüle 2193601
Bence sen fakesin çünkü hiçbir şeyi kabul etmemekle birlikte habire tartışma konusu yaratacak şeyler söylüyorsun.Suriyeli ve kürtlerin arasindayim maalesef, simdi bu yazdim diye irkciliktan banlanacagim.
Marmara bolgesinde sanayinin oldugu bir sehirde yasiyorum. Mahallemde türk esnaf türk tabela bile kalmadi. Kaldi ki bulundugum yer sehrin merkeziydi yemyesildi nezihti sakindi
Suriyeli ve kürtlerin arasindayim maalesef, simdi bu yazdim diye irkciliktan banlanacagim.
Marmara bolgesinde sanayinin oldugu bir sehirde yasiyorum. Mahallemde türk esnaf türk tabela bile kalmadi. Kaldi ki bulundugum yer sehrin merkeziydi yemyesildi nezihti sakindi
8 senedır trendyoldan alısverıs yaparım ev tekstıl kıyafet oyuncak aksesuarTrendyol guzel gercekten. Yalniz kapida nakit odemeyi kabul etmiyor. Kredi karti kullanmiyorum.
Bir de mesela uzerine uymaz ise degisimde sikinti yasadiginiz oldu mu ? Pantolonlarda denemeden nasil aliyorsunuz
bunun boyu bılekte bıtenOnlari cok begeniyorum ama , boyu kisa ya altina ayakkabi giyiyorsun ya , corap belli oluyor ...ten corap mi giymek lazim ne bileyim pacalari cok havada, sabah da 6 bucukta evden cikiyorum hava da buz gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?