not: biliyorum sağlık, ölüm vs bir sürü derdin içinde benimki belki pek dert gibi olmayacak ama üzüldüm biirden paylaşasım geldi hanımlar..
haklısınız sanırımama bana yapılan haksızlık. en baştan beri bas bas söylüyorum. ben böyleyim ailem böyle diye. 2 yıl sonra adam geliyor bundan böyle değiş diyor. ailesi üzülürmüş. ben kendimden taviz versem de benim ailem üzülcek.
haklısınız sanırımama bana yapılan haksızlık. en baştan beri bas bas söylüyorum. ben böyleyim ailem böyle diye. 2 yıl sonra adam geliyor bundan böyle değiş diyor. ailesi üzülürmüş. ben kendimden taviz versem de benim ailem üzülcek.
gerçekten büyük bir sorun .bu yüzden ilişkileri evlilikleri çıkmaza giren ne çok insan var canım bu forma 4yıldır üyeyim ve sürekli takip ederim o kadar çok evlilikler sarsılsıki bu yüzden ....eğitimci bir arkadaşsın okumuş yazmış biri olarak başkalarının isteklerine göre yaşayamazsın ki bu eşinde olsa farketmez..sen tatile gitmek isteyeceksin belkide ilerde denize dahi girdirmeyecek seni,aileside karışacak sonra çok üzüleceksin..erkekler he fedakarlığı kadından bekler oysaki seni bu halinle beğendiyse bu halinle sonsuza kadar istemeli ama bak seni değiştirmek için uğraşıyor...ben de öğretmenim ve eşimin ailesi öyle kapalı olmasada bazı şeylere karıştı mesela ben tatilde onların yanına gittiğimde kapri gi,yerdim kayınvaldem eşimi uyarmış olmaz böyle demiş ama eşim ne demiş biliyomusun: ben onun böyle giyinmesini seviyorum hatta sizin yanınızda şort giymediği için size ayak uydurdğu için taktiretmeniz gerekir demiş.kayınvaldemde ne haliniz varsa görün demiş...hatta bu yaz tatile gidecektik ve mayo bakmak için bir mağzaya girdik eşimle 8 yıllık evliyiz şimdiye kadar tatillerde ha mayo giyerdim ben mayolar hatta etekli mayolara bakıyorum,eşim ise el kadar 5 tane bikini beğenmiş bunlardan al diyor yani bana garip geldi almadım eve geldiğimde oşetleri açtığımda 5 bikiniyide orda gördüm eşim almış bana çok şaşırdım ve şükrettim ya eşim kıyafetlerime karışan biri olsaydı diye...
bu yüzden ayrıl demiycem ama nişan için acele etme diyeceğim en azından ona kendini anlatmalısın beni bu şekilde sevdin şimdi neden değiştirmek için uğraşıyosun..ailesi için kendi için seni değiştirmesi çok saçma ve bencilce canım..eğer dahada ısrar ederse maleef 2 seçeneğin kalıyor.ya bitireceksin bu ilişkiyi yada önce kıyafetlerimnden taviz vereceksin sonrada taviz tavizi doğuracak ve daha kimbilir nelerden taviz vereceksin..
bu sgerçek bir sorun emin ol...
evlilik konusu yaklaştıkça erkekler de bi değişme merakı söz dinletme çabası ailesine uygunlaştırma merakı başlıyor 2 yıl önce ilişkiye başlarken aklı nerdeyse artık, veyahut bulunduğu ortam, çevresi değişti . İyi bir tarafıda sana bunu en baştan söylemiş olması en azından söz nişan olayından önce karşılıklı oturur isteklerinizi konuşur orta yol bulursunuuzz haaa derse ki benim dediğim olcak ya tamam der birdaha da ağzını açıp hiç şikayet etmez istediği kadar kapanırsın yada orta yol bulunur ve ileride üzerinde baskı kurmayacağına güvenir yoluna devam edersin.
Aslında sadece kıyafet konusu değil buradaski sorun seni ezdirmeye , korumamaya çok meyilli yani çok yıpratıcı ve riskli bir evlilik gibi gözüküyor. hayırlısı olsun
hah bu cümleyi yazdın ya kafamda bi tel attı resmen, ailesi üzülürmüşmüş, senin kıyafetin yüzün üzülceklerse üzülsünler kahrolsunlar onların problemi
ailesi üzülürmüşmüşşş o zaman ailesinin üzüleceği ilişkiye başlamasaymışş tövbbeee tövvbbee sanki ....., boşşver yahuu senin üzülmeni düşünmüyosa sende onları düşünme taviz tavizi doğurur şimdilik bunlarla başlar illerrdee her türlü şeyi istemeyi hak bulurlar kendilerine, seni olduğun gibi kabul etsinn veyahut etmesin ama bilsin ki ilerdde sen bu yolda ilerlemekte kararlıysan şayett kendini savunabilesinn....
bence bu çok tehlikeli bi cümle " böyle yapmazsan ailem üzülür" üstelik onlarla hiç alakası olmayan bi konu için üzülecekler
yarın bi gün istekleriniz ya da çıkarlarınız çatışcak kesişcek o zaman nolcak
onları hiç ilgilendirmeyen bi konuda ailem üzülür diyen bi adam bu çatışmalar kesişmeler olduğunda seni destekler mi sanıyorsun
nerde yaşıyosunuz canım kıyafet konusuyla alakalı olduğundan sormuştum
keşke sevgilim de eşin gibi arkamda olacağını söylese.. ben zaten dikkat edicem sadece sen bana destek ol diyorum. hala diyor ki savunmadığım bir şeyi savunamam. kafam çok karışık. fikir ve hayat görüşlerimiz tam zıt kutuplarda. o konuları konuşmasak çok iyi anlaşırız. ama konular açılınca iki yabancı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?