Sağdan 2. hariç sürünce hepsi aynı geliyor kız fuşyanın tonları işte ...yani fuşyanın tüm tonlarına ihtiyacım yok
Sadece o sağdan 2ye pişman değilim çok değişik bir renk, çok acaip bir kafa Chanel'in ürettiği en değişik renk olabilir
Dün çisem çakırın dolap düzenleme videosunu izliyordum. Kızın onlarca chanel ojesi vardı, gösteriş ve marka meraklısı biri değil halbuki. Hepsini 10 yıl önce ingilterede öğrenciyken aldığını şimdi olsa o paraları veremeyeceğini söyledi. Bağrıma hüzün çöktüBeni kozmetik batırıyor bunu fark ettim
Misal ruj küçük göründüğü için sayıca çok alırsam parasının büyük olmasını beynim şarj etmiyor
Bu sezon fuşyanın her tonunu almışım valla bir hesapladım hem birbirlerine benziyorlar hem bu kadarına ihtiyacım yok
Benim sıkıntım sıkıldıkça her hafta kozmetikçiye gitmem galiba .... valla şöyle şahane bir aşk hayatım olsaydı alışverişe gitmezdim bile. Yapacak başka işim olmayınca alışverişe gidiyorum
Maaşımın dörtte biri gibi bazen aşağı bazen yukarı da olabiliyor.Iyı akşamlar aylık gelirinizin ne kadarını kıyafet kozmetik parfum vs ayırıyorsunuz yani herkesın yasam tarzı farklıdır tabi de merak ettim:
Beni kozmetik batırıyor bunu fark ettim
Misal ruj küçük göründüğü için sayıca çok alırsam parasının büyük olmasını beynim şarj etmiyor
Bu sezon fuşyanın her tonunu almışım valla bir hesapladım hem birbirlerine benziyorlar hem bu kadarına ihtiyacım yok
Benim sıkıntım sıkıldıkça her hafta kozmetikçiye gitmem galiba .... valla şöyle şahane bir aşk hayatım olsaydı alışverişe gitmezdim bile. Yapacak başka işim olmayınca alışverişe gidiyorum
Ömür boyu sevdigim bir tanecik kadin parfumü oldu. Onu da birinde duydum, hemen sordum. Avondan almis 89 liraya.
Aradim taradim bir avoncu buldum aldim. Her zaman onu kullanirdim. Gecen trendyolda 65e dusmus. Ustelik seyehat boyu falan da cok ucuzdu. Ben de stok yaptim birkac tane aldim :)
Pedlerde de stok yapiyorum- bir kampanya cikip deli indirim oldugu gibi dolap dolusu aliyorum. Nasilsa hamile kalmayi dusunmuyorum...
Makyaj zaten yaptigim birsey degil. Ayni alligi bitene kadar kullanirim. Bir rimel bir ruj yeterli. Bazen de sac boyasi,sampuan,krem,deodorant...Onlari da kozmetik magazalarinin yari yariya indirimli gunlerinde aliyorum.
Yani indirime girdikçe ikiyuz liralık alisveris yapiyorum hemen hemen. 4 ayda bir aliyorum desem aylik 50 liralık bir bütçe ayiriyor olabilirim kozmetige. Canim parfumum de aldiklarim bana bir sene yeter, 150 tl vermistim indirimden alirken. Aylik 12 lira falan...
Kiyafete de hic kiyafet almazdim. Hatta burada bir konuda da yazdim bir sene boyunca 1 pantolon haric hicbirsey almadigim olmustu...ustelik almadigim gibi kullanmadigim herseyi de veriyorum. Dolabim bombos kalmisti. Bundan rahatsizlik duymaya baslayinca kapsül gardolaba gecmeye karar verdim. Bir renk skalam var. Ve o renklerde - yillarca giyinecegim-birbiriyle mutlaka kombinlenecek tarzda kiyafetler aliyorum. Boylece dolabinda hersey birbiriyle uyumlu oluyor. Aylik kiyafete 100 tl ayiriyorum-o da son birkaç aydir. Eskiden bu sayi sifirdi.
Aldigim da sadece trendyol sitesinden.
Çanta desen, hic sevmem canta takmayi:)
Biri israilden biri taylanddan hediye iki kaliteli çantam var. Sadece onlari kullaniyorum. Bir de bu torba cantalari sevdigim icin yazlari onu kullaniyorum. Havuza gideceğim,bisijketle cikacagim gunlerde de decatlondan 19a aldihim bir cantam var. Katlaninca parmak boyunda olup cebe giriyor-acinca sirt cantasi. Oyle zamanlarda da onu kullaniyorum. Cantalarimi çok sevdigim icin baska canta alma ihtiyaci duymadim hic.
Yaaaani aylik butcemin -yuvarlarsak 200 tlsini kozmetik-parfum-bakim-kiyafete veriyorum.
Istesem daha fazlasini verecek kadar kazaniyorum ama bana gereksiz geliyor acikcasi.
Seyehat icin harcamayi ya da cil cil altin alip biriktirmeyi daha cok seviyorum
Benim dolabim boş,bomboş oldugu icin kolay oldu baslamak.Şu "dolaptaki herseyin birbiriyle kombinlenir" olmasi bir turlu beceremedigim birsey. Belli oturmuş bir tarzim olmasini ve herseyin kombinleniyor olmasina hevesleniyorum, kolay kombinlenen temel parcalarim elbette var ama asiri alakasiz kiyafetim de çok.
Bazen oyle bir ayakkabi aliyorum ki o ayakkabiya full yeni kombin almam gerekiyorboyle boyle dolabimdan alakasiz seyler aliyorum bazen ve o parcaya ozel yeni kombin aliyorum
Miss sevgili çözüm değil ya.Bunları bu sezon aldım hepsi aynı renk geldi şimdi bakınca
Eki Görüntüle 2591562
Bir an önce sevgili yapmam lazım yoksa batıcam
Miss sevgili çözüm değil ya.Ben de en az kozmetiğe para harcarım. İşte bir tek parfüm vs. Ayakkabı ve giyim.. Bir şeyler alıp çıkıyorum mesela aklımda bir şey kaldıysa onu alana kadar o mağazanın önünden diğer günler mutlaka 1-2 geçerim sonra kendi kendime “yaa buradan geçiyorum madem dur şunu da alayım bari” der o kalanı da alır çıkarım asdfdlfkk.
Bir şeyi almak istiyorsam mutlaka bahanem vardır onun için kendimce.
Bunları bu sezon aldım hepsi aynı renk geldi şimdi bakınca
Eki Görüntüle 2591562
Benim dolabim boş,bomboş oldugu icin kolay oldu baslamak.
Sonbahar/Kislik dolabimda Renk skalam: beyaz-kahverengi-bordo-koyu yesil-mavi-lacivert-ekru-siyah
ne bana yakismayan acik renk birsey var dolapta ne gri..
Sadece bu renkler oldugu icin ayakkabilarda da bir siyah ayakkabi- bir kahverengi bir de beyaz ayakkabi bana yetiyor (ha,bir de canim kar botum var) . Bir de zamanindan kalma koyuyesil ve sari spor ayakkabim var. Bu dolaba gore iki kiş daha ayakkabı almasam yine bana yetecek-tum kıyafetlerimle kombinleyecek kadar ayakkabim var.
Bu renkler evime olan 2 cantamla da uyumlu. Cunku biri kahverengi deri-biri de elyapimi hasırdan. Bu iki renk dolabimdaki herseyle uyumlu.
Pantolon olarak da bir yuksek bel kot pantolonum-bir yine yüksek bel - yirtikli mom jeanim bir de dar yuksek bel beyaz pantolonum var.
Dolabimdaki tüm giysilerle uyumlu haliyle.
Mont ve ceket olayina belki bir dahaki kis girerim-simdilik hicbirsey almadim kapsül dolabım icin. 5 yillik montumlayim.
Basitce bu yani kapsul gardolap. 3 pantolon-5 ayakkabi (hepsi onceki yillardan)- 10 kazak -2 canta bana bütün kışı gecirtti.
daha fazlasina da ihtiyac duymadim .
Tabii ki bir moda ikonu değilim, beni gören "ay ne şıksın" demez :) ama sabahları "ne giysem" derdine de düşmuyorum artik. Bu sonbahar kis dolabimla rahatlikla birkac kiş hicbisey almadan gecirebilirim (hirka ve mont da ekleyerek tabii)
Bence uzun vadede dusununce pratik ve ekonomik bir yol.
Ama kapsul gardolaba baslamak icin esas yapilmasi gereken dolabi acip sevmedigin-sevsen de giymedigin- sana kötü seyler hatirlatan kiyafetlerden komple kurtulman. Dolapta bunlardan hicbirinin olmamasi lazim
Kendimden utandım şu an bunları da geçen sene almıştım son 4 senede toplamda 5 ruj almamisimdir. Alasım var ama pahalılar elim gitmiyo bitene kadar kullanıyorumBunları bu sezon aldım hepsi aynı renk geldi şimdi bakınca
Eki Görüntüle 2591562
Kendimden utandım şu an bunları da geçen sene almıştım son 4 senede toplamda 5 ruj almamisimdir. Alasım var ama pahalılar elim gitmiyo bitene kadar kullanıyorum
Alışkanlığım var ama benim dudağım değil dudağın beni var o yüzden az sürmem gerekiyor yoksa çok göze batıyorBen de pismanim gercekten aklim olsa bu sezon aldiklarimdan max 2 tane alirdim.
Ruj herkes sevmiyor, kullanmiyor zaten aliskanligin yoksa kullanmiyorsan kullanmiyorsundur. Ben de birkac yil oncesine kadar goz makyaji agirlikli takiliyordum , o zaman sadece 1 nude 1 pembe rujum vardi. Son 2 yildir kullaniyorum ruj valla, gozu azalttim sadece rimel.
Alışkanlığım var ama benim dudağım değil dudağın beni var o yüzden az sürmem gerekiyor yoksa çok göze batıyornude pembe ruj tavsiyesi alabilir miyim baya var siz de
25 tl maksimumButce nedir kiz
Nude vereyim o zaman, cok pembe tonlarina gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?