Kıyafete karışan sevgili ( sebep yaş farkı mı?)

Aileyle tanışma gibi bir durum olmaz heralde aramızda 18 yaş var, evlenirsek bile kendi aramızda olur. Ama artık daha mesafeliyim evliliğe karşı
18 yaş çok ciddi. Annemle aramda 17 babamla 19 yaş fark var. Bilmiyorum anlatabildim mi? :KK14: resmen jenerasyon farkı var...

Yaş farkı başında da vardı sonuçta. Ben kötü niyetli olup oyumu kendisinin başkalarına bakmaya başladığından sizi sıkmaya başlamasından kullanıyorum.

Taviz vermeyin.
Arttırıyorum, özgüven sorunu +kıskançlık krizleri başlamış, bir ileriki seviye kadını arkadaş çevresinden soyutlama çabaları olacaktır, sonraki adım da seni çok seviyorum ben sana sen bana yeteriz herkesten uzaklaştırma metodlarını deneyecek, herkese bir kulp takacak, telefon rehberini kurcalama, facebookundaki şu kişi kim, arkadaş listeni temizle istekleri de gelmeye başlayacak, daha başlangıç olan kıyafet karışma adımında ayrılmak en güzeli ama ah aşk :)) ayrılma olmayacaktır.

Yeni nişanlandiğımızda eşim de az az huysuzluk ederdi bu konuda. Duymazlıktan geldim. Kısa bir zaman sonra geçti.
Duymazlıktan, anlamazlıktan geliniz. Kanaatimce etkili bir yöntem.. 🙃

ayrıl ne bekliyosun madem kapalı üsturuplu istiyo kapalı insan bulsun açık bulup sonra üstünü şöyle giy böyle giy demesin

Benim eşim bana giymeyeceksin dedi giydim aşkım çok yakışmış dedi ama yürürken falan böyle bir kıvırsam hemen fark edip kafasını çevir bana🤣

Evet maalesef sorunum bu:KK43: En çok eleştirdiğim şeydi ve maalesef başıma geldi. İlk başlarda karışmazdı hatta kendimi daha özgür hissettiğim kıyafetlerimi seviyordu. Ne biliyim hoşuna gidiyodu falan. Zamanla çok değişti şu an azıcık diz üstü bile giysem aşırı gergin oluyor. Aramızda epey yaş farkı var bu bi sebep olabilir mi? Yani öyle asılan sarkıntılık eden bakan falan da olmadı hiç. Hani o yüzden yapıyor derdim en azından. O kadar bunaldım ki patlıycam en sonunda. Evde giyinmemi istemiyor dışarda da elinden gelse çarşaf giydirecek. Ki muhafazakar bi insan da değildir hiç. Ne yapmalıyım bi akıl verin :KK43:(
bunu da anlamam arkadas. gecen gün benmde nişanlanacgım adam kıyafetime tepki gösterir gibi oldu ben direk başlarda bişiy demiyordun şimdide diyemezisn dedim. ben biliyorum ne giyeceğimi.. beni böyle gördun böyle tanıdın madem sevmıyordun ilk o zamanlr söyleseydin dedim. geçti bolunun pazarı dedim kusura bakma yada bak dedim. Değişme dedim yoksa çok fena bozşuruz.. sustu..

Özgüven ile alakalı bu. Biraz da fiziken dikkat çeken biriyseniz rahatsız olmuş olabilir. Beni böyle kabul et demelisiniz. Bu arada konunun muhafazakarlıkla da alakası yok. Muhafazakar olmayan ne hödükler gördük.

Back
X