Kıyafetim nasıl bi bakarmısınız

beğendiniz mi ? adil olun :)

• begendim

OY: 17 42,5%
  • begenmedim

OY: 23 57,5%

• Ankete Katılan
    40
Straplez mi bebeğim elbise? Askılar görünmeyecek yani dimi? Öyleyse ben çok beğendim tatlım.. Özellikle ayakkabılarına bayıldım :)

evet bende ayakkabılarına bayılddııımmmm cok güzel zemuszemus
elbisede şirin bence, ama Aroranın dediği gibi askılar çıkmalı kaydirigubbakcemile5

straplez cnm boleroyla giymeyi düşünüyrm
askıla gözükmicek tabii :) şeffaf takarım

Canım bolero sporlaştırmış sanki elbiseyi.. Şık bir şal alabilirsin onun yerine..

Ayakkabı ve çantan çok tatlı...elbise de bolerosuz daha iyi olur evet. Aslında elbise saten gibi olsa daha cici dururdu sanırım ayakkabı ve çantaylaa.

Ayakkabı ve çantan çok tatlı...elbise de bolerosuz daha iyi olur evet. Aslında elbise saten gibi olsa daha cici dururdu sanırım ayakkabı ve çantaylaa.

tşk ederim
elbise parlak diil ayakkabıyla çantanın da renkleri mat
balo abartılı olmacayağı için böyle bi elbise aldım :kedi:

Canım ayakkabın ve çantan süper ama ben elbiseyi balo için uygun bulmadım üzgünüm tatlımm..Fiziğin çok güzel daha hoş bir elbise seçebilirisn düz renkler mesela...

Canım ayakkabın ve çantan süper ama ben elbiseyi balo için uygun bulmadım üzgünüm tatlımm..Fiziğin çok güzel daha hoş bir elbise seçebilirisn düz renkler mesela...

balo derken çok şaşalı bişi olmayacağından böyle aldım yaw
yoksa abiye türü çok elbise vardı :kedi:

ben nıye bolerayı goremedım ya:)
guzel canım hersey tam olunca daha guzel durcagına emınım....
ama ayakkabına ve cantana daha cok begendım...

cicikızzzz elbise çok spor olmuş bebeğim yaaa ama ayakkabılar felan çok hoşş olmuş biğendim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…