Kıyafetım nasıl

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
slm kızlar cok yogun ugraslardan sonra maddı yonden benı sarsmayacak bır kıyafet buldum ama ıcıme pek sınmedı nedenseeee

sızce nasıl bu kıyafete nasıl sac gıder yardım edın saclarım umuzlarımdan bıraz kısa kat attırcam ama onler uzun arkalar kısa suan

kıyafet kısa dızımden bır karıs asagıda boyu ıyı ama gogus kısmı doldurmadı pek

Son düzenleme:
bence güzel elbise..
saçların uzun olsaydı dalga dalga maşa yaptırsan güzel olurdu
bunun gibi bi sade topuzda çok hoş olabilir..

Abinin nişanında bunumu giycen. Diğer kırmızının tadilatından vazgeçtin herhalde

Güzel bir elbise ben beğendim, senin niye içine sinmedibenneyaptımki

çok şık. ben yeni bi gelin olarak bu tip törenlerde gelinin geçilmemesinden yanayım. kıyafete özenilsin ama bi şıklık yarışına girilmesin isterim. mesela düğünümde kendimden başka kimseye beyaz giydirmedim yalnız o kırmızıyla uzunluk hariç benziyo gibime geldi yanlış hatırlamıyosam tabi

canım kıyafetin, ayakkabın ve saç seçimin çok hoş güle güle hayırlısıyla giy inşallah​

saol kızlar ama eccık kılom var beyaz ılla olsun dedıler gercekdende sıyahla bocuk gıbı oldum yandım tatılde gogus kısmı dolurmadı

aslında kızmızı kıyafete cok ama cok benzıoooooooooooooo

Elbise çok şık ve sade.
Ancak ayakkabıları pek beğenmedim. Daha yüksek topuklu bir ayakkabı olsa daha güzel olur. Şöyle ince uzun topuklu bir öpücük burun harika olurdu.
Hatta tabanı kalın olanlardan olsa dahada güzel olur
.

aslında bende ayakkabıda pek seylı degıldım ama butce dar olunca alamıoz yoksa aynen havalı bırsey ıstıyordum yanı

ben çok beğendim mızmızım güle güle giy oh bronz bronz fıstık gibi olursun

İnce ince bukleler çok hoş olur hafif yanlardan da toplatırsan bence çok çıtı pıtı bişey olurzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…