- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi sensizlink
aynilarini evliligimin ilk yillarinda bende yasadim bir erkegin karisina cok abes olmadikca kiyafetine karismasina ve bunu asagilarcasina ve emredercesine yapmasini hazmedemiyorum ben. sevgi dolu soylese saka ile karisik soylese yuruyuse ciktiginizda elini tutarken munasip dille soylese ve sirf egosunu tatmin icin degilde gercekten bir sorun varsa soylese cok mu zor boyle erkek olmak yaaKızlar ya sinirden elim ayağım titriyor..
Eşimle dışarı hava almaya çıkacaktık, üzerimde eşofman ve polar vardı.. Üzerime mont alıyordum.. Bana arkanı kapatacak uzun bişey giy dedi..
Kıyafetime uyacak uzun bişeyim yok dedim, o Zaman çıkar değiştir dedi.. Üşüyorum zaten uğraştırma beni dedim..
Öyle çıkamazsın gitmiyoruz o Zaman dedi.. Tamam dedim kendi de üstünü çıkarıp her zamanki gibi kavga edince yaptığı hareket gitti salona oturdu benim yanıma gelmedi.. Acayip sinirlendim senin derdin ne ya bunun için mi evlendin benle dedim.. Altımızda dedemnler oturuyor yaşlı insanlar.. Onları üzmemek için uzatmadım.. Evden git ya çık dışarı dedim..
Bugün dışarıda yatacağım bu soğukta dedi bi hışımla gitti üstünü değiştirdi çıktı..
Ada'm gibi konuşmuyorsun oturup konuşalım dedim.. Öfkene yenilip beni kovmayacağın Zaman haber ver o zaman gelcem eve dedi.. Gitti ses yok.. Ne yapayım ben ya çok sinirliyim çok kötüyüm ne olur akıl verin..