kıyafetime çok karışan sevgilimi bırakmalı mıyım?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar yaa benim kafamı çok kurcalayan ve sinirimi bozan bi durum var...

ben 10 yıllık berbat bi ilişki yaşadım..ve 16 yaşımdan beri her giydiğime karışan bi adamdı...bu sebeple kıyafet konusunda takıntılıyım... çünkü babam bana hiçbizamn bunu nie giyiosun demezken 16 yaşımdan beri elin adamı kalktı her giydiğime laf söyledi... neyse ben bu çocuktan ayrıldım. şuanki sevgilimle de o ayrılma döneminden tanışıoduk... bu konulara takıntımı biliodu... çıkmaya başlarken onu uyardım.bak giyimime karışılması beni en rahatsız eden şey,buna karışacaksan şimdiden söyle olmasın bu iş dedim en baştan.... olur mu canım öyle şey,sen zaten abes giyinmiosun dedi... ki gerçekten abes giyinmiorum... yalnız tüm arkadaşlarımın söylediği bişey var..kıvrımlı hatlarım olduğu için ne giysem yakışıo... bide topuklu giydiğim için sürekli, senin giydiğini başkası giyse bamazlar ama sen giyince dikkat çekio derler hep...
örnek olması için resim koyuorum... mesela yazın ben maksimum bu resimdeki gibi bi tunik ile altına bi tayt giyerim.. bi de topuklu...
yani askılı giymem,kalçam hep örtülüdür zaten... ama şimdiki sevgilim 1 sene boyunca bunlara karışmazken hatta aşkım çok güzel olmuşsun vs derken şimdi yeni yeni icat çıkarmaya başladı...n; yok şifon giyme için gözüküo; yok yakan bisiklet yaka olacak...yok bol giyeceksin... mesela şu resimdeki bluz bende var...kolu kısaymış,artık giyemezsin dio ama ben geçen yaz onun yanında şifon,kısa bi askılı giyiodum..sesini çıkarmıodu. insan hiç mi belli etmez.ya da nasıl bu kadar değişir birden? şuan o kadar karışıo ki kapanmak için bi eşarbım eksik neredeyse ve ben çok bunalıorum... kendisini uyardığımda da ,baştan bu zihniyetimi belli etseydim beni sevmezdin dio sıkıldı benden,tahammülümün de olmadığını bildiği için ayrılmaya bahane arıo desem o da değil... gayet iyiyiz normalde..mesela ben onun istediği gibi giyinosam başka sorunumuz yok.bana prenses gibi davranır.. offf çok kafam takılıo buna_?

konu uzun oldu biliorum ama yorum yapabilmeniz için söylüorum..bunların haricinde iyi adamdır.. her zaman birlikte bişeyler yaparız ve keyif alırız... kız düşkünü olan bi adam değildir.. bensiz ya kahveye gider ya arkadaşlarının evine gider oturur...ailesinin yanında bana laf söyletmez,el üstünde tutar vs vs... ama bu huyu beni deli edio... ve ileride daha da abartacak die korkuorum... napmalıyım sizce ya?? hadi şimdi neyse de 1 ay sonra havalar ısınınca bizde kavga kopacak sanırım

Sen kıskanclıkta pik yaptığın icin sevgilinin bu durumunu görmezden gelebilirsin diye düşünüyorum.

Sen kıskanclıkta pik yaptığın icin sevgilinin bu durumunu görmezden gelebilirsin diye düşünüyorum.

evet bu tarz yorumları bekliordum zaten ama daha yapıcı yorumlara da ihtiyacım var,lütfen
bir de şu durum var,ben kendimi iyi hissettiğim şekilde giyinemediğim için,benden başka herkes bana güzel geliyor ve bu sefer kıskançlığım tutuyor.. kendime güvenim kalmıyor çünkü....

ona bunu söylediğimde ise başkalarının ne giydiği bizi ilgilendirmez sen kapalı giyinince ben açıklara iç geçirecek değilim diyor

Resimdeki elbisenin aynısını aldım benim kocam bile buna bişey demezsen sevgilinin böyle şeylere karışması beni deli eder haklısın giyime karışan adamdan adam olmaz bence
Bu arada sana bi tüyo ne kadar çok kıskandırsan o kadar kıskançlık görürsün.

sevgiline gıptayla bakıyorum
böyle kıskanç erkek kaldı mı...
onu hiç bırakma o duygunun adı sahiplenme...

bu kısmı tam anlayamadım? harf yanlışı var sanırım? tekrar yazar mısın? yani
1: ne kadar çok kıskandırırsan o kadar kıskançlık görürsün mü?
2: ne kadar çok kıskanırsan o kadar kıskançlık görürsün mü?

çünkü eğer birincisiyse, ben onu kıskandıracak bişey yapmıorum asla..sadece kıyafetlerim sorun oluo
ikincisiyse, inan o başlatıo..o böyle yapınca ben de kendimi eksik hissedip onu kıskanıorum

Diğer konularını bildiğim için yazdım o cümleyi ne kadar kıskanırsan o kadar kıskançlık görürsün, ilişkilerde de evlilikte de böyledir bu

Diğer konularını bildiğim için yazdım o cümleyi ne kadar kıskanırsan o kadar kıskançlık görürsün, ilişkilerde de evlilikte de böyledir bu

aslında haklısınız..belki de başlarda kavga gürültü azdı... bi kıyafet için kalp kırmaya değmez die söylemiodu belki..şimdi ben onu kıskandıkça o da bana karışmaya hak gördü belki kendine

nedense erkeklerde iş ciddiye binince
karışmalar,yasaklamalar başlıyor

Kıskanç biri kendine güveni olmayan biridir.Bu hayat senin, sana çok karışmasına izin verme. Dünyada adam mı kalmadı...

Ben mesela 8 aylık evliyim kocamı pek kıskanmam hele de basit şeylerden hiç ve aynı güzel karşılığı bende görüyorum evliliğimiz kıskançlık problemi olmuyor.

Bundan öncesi çok sorunlu bi ilişkim oldu inanılmaz kıskançlıklar yasadık ama suç belkide bendeydi adamı saçma sapan şeylerden kıskanıyordum o da kendinde hak görüp giydiğim eteğe elbiseye tişört yakama herseye karışıyordu gerçekten alçak ve iğrenç bi ilişki haline gelmişti.

nedense erkeklerde iş ciddiye binince
karışmalar,yasaklamalar başlıyor

evet gerçi buradan beni sevdiği ve benimle ciddi düşündüğü anlamını çıkararak teselli bulabilirim ama benim bir sürü evli arkadaşım var, hepsi de istediği gibi giyinebiliyor... hiç de sorun olmuyor.. yanlış anlaşılmak istemem,dediğim gibi ben zaten öyle şortlar,,mini etekler, askılılar giyen bi insan değilim.. ama zaten kendimce dikkat ederken,hala karışıp kendimi kötü hissettirecek ölçüde kısıtlaması canımı sıkıyor...

keşke kapanabilecek kadar nefsimi terbiye edebilmiş bi insan olsaydım... keşke huzur içinde Allah rızası için kapanan bi insan olabilseydim..o zaman onunla da böyle sorunlarımız olmazdı

bizim de öyle olmz inşallah..çünkü şuan havalar serin diye onun istediği tarzda giyinebiliorum ama yazın bu kadar kapalı giyinebileceğimi sanmıyorum

bırak bırak yol yakından köprüden önceki son çıkıştan çık ve kurtul bu baskıdan!!!

bizim de öyle olmz inşallah..çünkü şuan havalar serin diye onun istediği tarzda giyinebiliorum ama yazın bu kadar kapalı giyinebileceğimi sanmıyorum
Işin sende bittiğini düşünüyorum adamı bunaltma çok kıskanma zaten güzel bi kızmışsın kendine güvenirsen pervane olur sana.

giyiminine karışmayan birini bulunca çok dahamı mutlu olucaksın...' niye ayrıldınız... çok iyi biriydi ama kısa kollu giyinmeme izin vermiyodu ayrıldık... çok saçma degilmi?? sevgi aşk nerede kaldı ozaman.... konuşun orta yolu bulun sende biraz daha uzun kollu giyiver... ilşkide fedakarlık olmadan mutlulukta olmuyo...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…