- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Benim sevgilimde bana karışır.
İp askılı, topuklu giyemem günlük hayatta ama sıfır kol giyebilirim.
Taytta giymemi istemez.
Başlarda beni sıkıp giyene bakardı.
Veya bana öyle gelirdi.
İçten içe uhte olurdu bende çünkü.
Oda bana yok ben bakmıyorum ama yolda daldığımda o tip giyinenler ordan gelince sende bana bakıyorsun ve benim onlara dalıp gittiğimi düşünüyorsun der yemin ederdi.
Bİ tarafım inan yemin etti çocuk derken bi tarafım inanmakta zorluk çekiyordu.
Neyse bi gün tak etti ayrıldım sonra çok yalvardı 1 1.5 ay boyunca koştu falan konuştuk bi kaç sorunumuz daha vardı hallettik
Arada hala bakıyorsun diye tartışsakta bakmadığını söylüyor.
Kıyafet konusunda sorun yaşamıyoruz. Belkide kış olduğu içindir bilemem.
Geçen gün dedim baktın diye yok diyor yemin ediyor falan bende dedim ettiğin yemini tutup tutmıcağın yazın ortaya çıkıcak beni kısıtlayıp bakıyorsanda hem beni kandrmış hemde yeminini çiğnemiş olursun bu urum olursada inşALLAH brbirimize kısmet olmayız daha yi bi hayat yaşarız başkalarıyla ilerde evlendiğimizde sen senin istediğin gibi birini ben benim istediğim gibi biriyle evleniriz inşALLAH dedim
Oda kendinden emin bi şekilde inşALLAH dedi.
Normalde beni kaybetmekten çok korkuyor son 4-5 aydır falan.
Öncesnde korkan bendim.
Hakkımızda hayırlısı cidden ya.
Ama sevgisine eminsen ayrılma orta yolu bulmaya çalışın baktın olmuyor o zaman iç sesini dinle.
Ailesine ezdirmemesi çok çok güzel bişey ALLAH bozmasın.
İlerde +puan evliliğiniz için.
Ben çok isterim her daim benden yana olan bi eşim olmasını ailesini ezsin demiyorum ama benide ezmesin.
Bi sorun varsa ailesine ben yokken. banada ailesi yokken söylesin sorunu.
Ailesiyle bi sorun yaşadığımızda ailesi haklıysa ama gerçekten haklıysa ailesini ben gerçekten haklıysam beni savunsun ama güzel bi dille
Mesela ben benimkinden bu davranışı görüp görmiceğimden emin değilim..
Sen onu kıyafete karışıyor diye bırakmaya kalkıyorsun, o ne yapsın? Uçan sinekten bile kıskanıyorsun, senin birkaç kere bırakması lazımdı o adamın. :)
konu sahibinin sen olduğuna şaşırdım aslında.
normalde senin kıskanman gerekirdi. o mu seni kıskanıyor şimdi.?
Bence ne kadar karıştığı önemli. Mesela benim eşim de kolsuz atlet şeklinde badiler yada dekolteli kıyafetler giymemi istemez. Ama zaten ben bunları önceden de giymediğim için bence sorun değil. Mesela çok dar pantolon giymemi istemez ama giyersem üstüne biraz uzun bi kıyafet giyince bişey demez. Yani benim için sorun olacak şeyler değil çünkü ben zaten önceden de bazı şeylere dikkat ederdim, babamdan ve kendi yetiştirilme tarzımdan dolayı.
Eğer çok mutluysan bırakma fakat önceden kısa etekler mini şortlar giyiyordun da şimdi sevgilin istemiyorsa bırak çünkü senin için sorun olabilir. Yalnız bunları önceden de giymediğini söylüyorsun zaten. Ben de içimi gösteren şifon kıyafet giymem, yakası çok açık kıyafet de giymem o yüzden eşim karışacak pek bişey bulamaz bana. Ama gerçekten dediğim gibi seni kısıtlaması sana çok büyük rahatsızlık veriyorsa ilerde senin için çok zor olur.
Piyango mu bu sanki
Nesini kaçıracak diye korkuyosun
görüşün uzun geldi okurken yoruldum
Kıskanması sahiplenmesi anlamına geliyormuş, sahplenmesi de sevmesi..
Herkese nasip olmaz böylesi..
Konuyu okurkende yoruldunuz mu? Hiç belirtmemişsiniz de..
https://www.markafoni.com/product/6891456/ markafonide şuan satılıo.... üyeliğin varsa alabilirsin canım:)
İlahi
Kadın her yerde kadın
evet o yönü benim için de öenmli bir artı... aslında doğulu bir aile olduğu için fazla ataerkiller...ama benimki ailesinin yanında normalde olduğundan bile daha fazla üstüme titriyor... bakın bu son gelin ha...yormayın,üzmeyin der...kollar, yemek yeriz elleriyle besler-ki ben ayıp olduğunu düşünüp geri çevirirm hep_yani bu yönü iyi evet .... ama kıyafet de benim çok takıntılı oldğum bi konu... straplez mini elbise giydiğimde "ne güzel olmuş benim kızım" diyen bir babadan; trençkotunun önü niye açık diyen bi sevgiliye geçiş sıkıntı yaratıyor
yaa sen ne kadar cadısınn yolacam şimdiiiiiiii :95:
Haa öyle yani
Bende sandım bulunmaz hint kumaşı bu, kaçırma deyince
Konu sahibini tanımıyorum ama o da epey kıskançmış
Tek farkları konu sahibi insandan, adam giyimden kıskanıyomuş
Barış antlaşması yapıp ikisi de vazgeçmeli, ha kaç gün sürer bilmem
O yüzden kesin tek çözüm var, ayrılmak.
kızlar yaa benim kafamı çok kurcalayan ve sinirimi bozan bi durum var...
ben 10 yıllık berbat bi ilişki yaşadım..ve 16 yaşımdan beri her giydiğime karışan bi adamdı...bu sebeple kıyafet konusunda takıntılıyım... çünkü babam bana hiçbizamn bunu nie giyiosun demezken 16 yaşımdan beri elin adamı kalktı her giydiğime laf söyledi... neyse ben bu çocuktan ayrıldım. şuanki sevgilimle de o ayrılma döneminden tanışıoduk... bu konulara takıntımı biliodu... çıkmaya başlarken onu uyardım.bak giyimime karışılması beni en rahatsız eden şey,buna karışacaksan şimdiden söyle olmasın bu iş dedim en baştan.... olur mu canım öyle şey,sen zaten abes giyinmiosun dedi... ki gerçekten abes giyinmiorum... yalnız tüm arkadaşlarımın söylediği bişey var..kıvrımlı hatlarım olduğu için ne giysem yakışıo... bide topuklu giydiğim için sürekli, senin giydiğini başkası giyse bamazlar ama sen giyince dikkat çekio derler hep...
örnek olması için resim koyuorum... mesela yazın ben maksimum bu resimdeki gibi bi tunik ile altına bi tayt giyerim.. bi de topuklu...
Eki Görüntüle 1056897 yani askılı giymem,kalçam hep örtülüdür zaten... ama şimdiki sevgilim 1 sene boyunca bunlara karışmazken hatta aşkım çok güzel olmuşsun vs derken şimdi yeni yeni icat çıkarmaya başladı...n; yok şifon giyme için gözüküo; yok yakan bisiklet yaka olacak...yok bol giyeceksin... mesela şu resimdeki bluz bende var...kolu kısaymış,artık giyemezsin dioama ben geçen yaz onun yanında şifon,kısa bi askılı giyiodum..sesini çıkarmıodu. insan hiç mi belli etmez.ya da nasıl bu kadar değişir birden? şuan o kadar karışıo ki kapanmak için bi eşarbım eksik neredeyse ve ben çok bunalıorum... kendisini uyardığımda da ,baştan bu zihniyetimi belli etseydim beni sevmezdin dio sıkıldı benden,tahammülümün de olmadığını bildiği için ayrılmaya bahane arıo desem o da değil... gayet iyiyiz normalde..mesela ben onun istediği gibi giyinosam başka sorunumuz yok.bana prenses gibi davranır.. offf çok kafam takılıo buna_?
konu uzun oldu biliorum ama yorum yapabilmeniz için söylüorum..bunların haricinde iyi adamdır.. her zaman birlikte bişeyler yaparız ve keyif alırız... kız düşkünü olan bi adam değildir.. bensiz ya kahveye gider ya arkadaşlarının evine gider oturur...ailesinin yanında bana laf söyletmez,el üstünde tutar vs vs... ama bu huyu beni deli edio...ve ileride daha da abartacak die korkuorum... napmalıyım sizce ya?? hadi şimdi neyse de 1 ay sonra havalar ısınınca bizde kavga kopacak sanırım
kızlar yaa benim kafamı çok kurcalayan ve sinirimi bozan bi durum var...
ben 10 yıllık berbat bi ilişki yaşadım..ve 16 yaşımdan beri her giydiğime karışan bi adamdı...bu sebeple kıyafet konusunda takıntılıyım... çünkü babam bana hiçbizamn bunu nie giyiosun demezken 16 yaşımdan beri elin adamı kalktı her giydiğime laf söyledi... neyse ben bu çocuktan ayrıldım. şuanki sevgilimle de o ayrılma döneminden tanışıoduk... bu konulara takıntımı biliodu... çıkmaya başlarken onu uyardım.bak giyimime karışılması beni en rahatsız eden şey,buna karışacaksan şimdiden söyle olmasın bu iş dedim en baştan.... olur mu canım öyle şey,sen zaten abes giyinmiosun dedi... ki gerçekten abes giyinmiorum... yalnız tüm arkadaşlarımın söylediği bişey var..kıvrımlı hatlarım olduğu için ne giysem yakışıo... bide topuklu giydiğim için sürekli, senin giydiğini başkası giyse bamazlar ama sen giyince dikkat çekio derler hep...
örnek olması için resim koyuorum... mesela yazın ben maksimum bu resimdeki gibi bi tunik ile altına bi tayt giyerim.. bi de topuklu...
Eki Görüntüle 1056897 yani askılı giymem,kalçam hep örtülüdür zaten... ama şimdiki sevgilim 1 sene boyunca bunlara karışmazken hatta aşkım çok güzel olmuşsun vs derken şimdi yeni yeni icat çıkarmaya başladı...n; yok şifon giyme için gözüküo; yok yakan bisiklet yaka olacak...yok bol giyeceksin... mesela şu resimdeki bluz bende var...kolu kısaymış,artık giyemezsin dioama ben geçen yaz onun yanında şifon,kısa bi askılı giyiodum..sesini çıkarmıodu. insan hiç mi belli etmez.ya da nasıl bu kadar değişir birden? şuan o kadar karışıo ki kapanmak için bi eşarbım eksik neredeyse ve ben çok bunalıorum... kendisini uyardığımda da ,baştan bu zihniyetimi belli etseydim beni sevmezdin dio sıkıldı benden,tahammülümün de olmadığını bildiği için ayrılmaya bahane arıo desem o da değil... gayet iyiyiz normalde..mesela ben onun istediği gibi giyinosam başka sorunumuz yok.bana prenses gibi davranır.. offf çok kafam takılıo buna_?
konu uzun oldu biliorum ama yorum yapabilmeniz için söylüorum..bunların haricinde iyi adamdır.. her zaman birlikte bişeyler yaparız ve keyif alırız... kız düşkünü olan bi adam değildir.. bensiz ya kahveye gider ya arkadaşlarının evine gider oturur...ailesinin yanında bana laf söyletmez,el üstünde tutar vs vs... ama bu huyu beni deli edio...ve ileride daha da abartacak die korkuorum... napmalıyım sizce ya?? hadi şimdi neyse de 1 ay sonra havalar ısınınca bizde kavga kopacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?