kıyafetime çok karışan sevgilimi bırakmalı mıyım?

evet o yönü benim için de öenmli bir artı... aslında doğulu bir aile olduğu için fazla ataerkiller...ama benimki ailesinin yanında normalde olduğundan bile daha fazla üstüme titriyor... bakın bu son gelin ha...yormayın,üzmeyin der...kollar, yemek yeriz elleriyle besler-ki ben ayıp olduğunu düşünüp geri çevirirm hep_yani bu yönü iyi evet .... ama kıyafet de benim çok takıntılı oldğum bi konu... straplez mini elbise giydiğimde "ne güzel olmuş benim kızım" diyen bir babadan; trençkotunun önü niye açık diyen bi sevgiliye geçiş sıkıntı yaratıyor

evet işte ben de o yüzden diyorum ya.. hep kapanmayı istemişimdir..ama layıkıyla... adabıyla... kapanmış olmak için değil;Allah rızası için... ,sade bir şekilde kapanmak isterdim..ama şuan nefsim buna maalesef müsait değil keşke öyle olsaydı da hiç tartışmasaydık.. ama benim içimde yok şuan..kendimi böyle iyi hissediorum ve o buna müdahale ettikçe kendime güvenim azalıor

benim erkek arkadaşımda karışır
ama en baştan bana söyledi. sevgilimin mini eteklerle daracık taytlarla dolaşmasını istemem. baştan peşin peşin konuşalım sonradan sıkıntı çıkmasın. yok ben böyle şeylere gelemem kimse bana karışamaz dersen başlamadan bitirelim dedi.
Böyle dürüst davranması etkiledi beni açıkcası
ben zaten çok açık giyinmezdim ama şimdi dahada dikkat ediyorum çok sorun çıkmıyor
zaten kısa kollu giyemezsin gibi birşey söylemedi hiç

sen sana karışılmamasını istiyorsan otur konuş. devam ediyorsa aynı şekilde ayrıl yani biz ne diyebiliriz ki

Kıskanması sahiplenmesi anlamına geliyormuş, sahplenmesi de sevmesi..
Herkese nasip olmaz böylesi..

Haa öyle yani
Bende sandım bulunmaz hint kumaşı bu, kaçırma deyince

Konu sahibini tanımıyorum ama o da epey kıskançmış
Tek farkları konu sahibi insandan, adam giyimden kıskanıyomuş
Barış antlaşması yapıp ikisi de vazgeçmeli, ha kaç gün sürer bilmem
O yüzden kesin tek çözüm var, ayrılmak.

Haklısın ama tek derdiniz bu olsun.
Güven varsa bu aşılamıcak bişey değil

arkadaşlar tamam tartışmayın.... ben fikirlerinizi önemseyip yorumlarınızı istemiştim ama pek çoğunuz dalga geçmeyi tercih etmiş... konu kapatılabilir. önemini yitirdi çünkü.. herkese teşekkürler

Bir taraftan çok kıskançken diğer taraftan kıskanılmaktan şikayet ediyor hee o da iyimiş..
Ayrılmaları şart..

Bana cok sacma geliyor kiyafete makyaja süse bir erkegin karismasinin. Ilk evrelerde belki kiskandigindan paylasamadigindan olabilirde zamanla
asmasi lazim. Sonucta sen sevdigin kadina guveniyormusun ? evet. Tamam o halde Mini etek giyse ne olur uzun bol birsey giyse ne olur
makyaj yapsa ne olur yapmasa ne olur... Konu baska erkeklerin sevdigin kiza bakmasiysa bunu zaten engelleyemezsin bakan bakiyor.

Zaten hep böyle basliyor... kendi eslerini sevgililerini köpek sahibi gibi yönetiyorlar. sunu giyme makyaj yapma bunu yapma kirmizi oje ruj mu olurmus diyorlar. Bakimli hatunlardan gözlerini alamiyorlar. Iyyyk sinirlerim tepeme cikti yine

Sen sen ol özgürlügünü elin herifine verme.... ne kadar asiksan bile !!

Güzel kardeşim yazından anladığım kadarıyla sana değer veren seni koruyup kollamak isteyen mükemmel bir sevgilin var. bu kadar müthiş özellikleri hiçe sayıp sadece giyimine karışıyor diyemi bırakmalımıyım diye bi soru yönelttiyorsun. anlattığına göre hoş bir bayansın. sen şimdi erkek arkadaşının yerine koy kendini senin, senin gibi bi fiziğe sahip sevgilin olduğunu düşün. tayt giymesine hatlarını belli eden şeyler giyinmesine müsemma gösterirmiydin? Şahsen benim de 4 yıldır görüştüğüm ve evlenmeyi düşündüğüm sevdiğim var. oda karışıyor bu ne hoş bi davranıştır seni kıskanıyor seni sahipleniyor bundan daha güzel bi duygu olabilir mi ? Bence sen sevgini bi gözden geçir derim çünkü sevdiğin insan tarafından kıskanılmak giyimine kuşamına karışılmak inan her ne kadar sıkıyor gibi gözüksede mükemmel bi duygudur. yaşayan biri olarak söylüyorum.

aynı durum bende de var canım ne giyceğimi şaşırdım artık sakince anlat ona abartılcak bişey olmadığı ilişkiye başlarken konuştuklarınızı. İnşallah anlar seni

peki seninki şunu diyormu sen beni sigara içerken tanıdın ben seni kapalı açık saçık olmayan halinle tanıdım. o zaman tayt giymiodun şimdide giymiyceksin ben o zaman sigara içiyodum şimdide içicem. sen seni tanıdığımda sigara içmiyodun şimdide içemezsin . oynatmaya az kaldı doktorum nerde

Yap diye demiyorum ama ben bu yuzden ayrildim ki hic taviz vermemene ve ayri olmamiza ben birakmama ragmen kapan barisalim evlenelim demisti,iste o zaman herseyi mukemmel olan adam hic oldu gozumde.yani diyecegim sonunda ne kadar ileri gidecegi hic belli olmuyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada hic ama hic kiskancligim yoktur benim yani ilk sayfadaki tez pek dogru degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…