- 28 Ocak 2009
- 34.575
- 58.350
- 1.123
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
evetgerçi buradan beni sevdiği ve benimle ciddi düşündüğü anlamını çıkararak teselli bulabilirim ama benim bir sürü evli arkadaşım var, hepsi de istediği gibi giyinebiliyor... hiç de sorun olmuyor.. yanlış anlaşılmak istemem,dediğim gibi ben zaten öyle şortlar,,mini etekler, askılılar giyen bi insan değilim.. ama zaten kendimce dikkat ederken,hala karışıp kendimi kötü hissettirecek ölçüde kısıtlaması canımı sıkıyor...
keşke kapanabilecek kadar nefsimi terbiye edebilmiş bi insan olsaydım... keşke huzur içinde Allah rızası için kapanan bi insan olabilseydim..o zaman onunla da böyle sorunlarımız olmazdı
Bence erkek arkadaşın sana misillime yapıyor canım,sen çok kıskanç bir bayansın ve erkek arkadaşını aşırı derece kıskandıgın için erkek arkadaşın bunalmış olabilir erkek arkadaşında bende ona kısatlama yapayım da benim neler çektigimi anlasın manasında senin kıyafetlerine karışıyordur.
yanlış hatırlamıyorsam ilin ismini vermesemde mutasıp bir ilde çalışıyorsunuz.
elbisenizde problem yok bence ama sevgiliniz o kültürde büyüdüğü için her zaman problem olacak.
ya uyum sağlayacaksınız ya da en başında reddedip bu şekilde kabul ettireceksiniz.
ya gözünü seveyım giymeyiver bol giy salaş giy
kaçırma bu adamı ayrılmaaa
Ciddi misiniz?
Niye insan kendi isteklerinden ödün verecek, istemediği bir kalıba girecek ki?
Çok sevdiği, sahiplendiği anlamına mı geliyor şimdi?
Bir de açık açık kendimi belli etseydim beni sevmezdin demiş, severken ayrılması çok mu zor sanki? Bu da ciddi bir sorundur yani, erkek kıtlığı varmış gibi kaçırma, ayrılma demişsiniz bir de :)
Erkeklerin çoğu böyle ki zaten, kumanda etmeye bayılırlar.
Sevgilisinin fikirlerini, yaşayış tarzına laf etmeyen ender bulunur :)
Kaldı ki bir süreden sonra yıpratmaya ve karşı tarafı tahammülsüzleştirmeye başlar bu durum, baştan ay kıskanıyo dersin hoşuna gider ama sonraları zulüm olur, kendin olmadığını farkedersin.
Ayrıca insanına göre değişir tabii de, beni kıyafetlerimden kıskanıp hayatıma kendi istediği yönü vermeye çalışacak adam sevmesin bi zahmet, gitsin direkt istediği gibi giyinenen birini sevsin.
Ciddi misiniz?
Niye insan kendi isteklerinden ödün verecek, istemediği bir kalıba girecek ki?
Çok sevdiği, sahiplendiği anlamına mı geliyor şimdi?
Bir de açık açık kendimi belli etseydim beni sevmezdin demiş, severken ayrılması çok mu zor sanki? Bu da ciddi bir sorundur yani, erkek kıtlığı varmış gibi kaçırma, ayrılma demişsiniz bir de :)
Erkeklerin çoğu böyle ki zaten, kumanda etmeye bayılırlar.
Sevgilisinin fikirlerini, yaşayış tarzına laf etmeyen ender bulunur :)
Kaldı ki bir süreden sonra yıpratmaya ve karşı tarafı tahammülsüzleştirmeye başlar bu durum, baştan ay kıskanıyo dersin hoşuna gider ama sonraları zulüm olur, kendin olmadığını farkedersin.
Ayrıca insanına göre değişir tabii de, beni kıyafetlerimden kıskanıp hayatıma kendi istediği yönü vermeye çalışacak adam sevmesin bi zahmet, gitsin direkt istediği gibi giyinenen birini sevsin.
bu benim görüşümdü
başıma ağrı girdi yemın olsun
tmm senın dediğin olsun sustum
ya gözünü seveyım giymeyiver bol giy salaş giy
kaçırma bu adamı ayrılmaaa
Abes olucak farkındayım ama bu resimdeki tuniği nerden aldın -.-
Görüşe görüş sundum işte, başın niye ağrıdı ki..
Abes olucak farkındayım ama bu resimdeki tuniği nerden aldın -.-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?