kıyafetime çok karışan sevgilimi bırakmalı mıyım?

Bence erkek arkadaşın sana misillime yapıyor canım,sen çok kıskanç bir bayansın ve erkek arkadaşını aşırı derece kıskandıgın için erkek arkadaşın bunalmış olabilir erkek arkadaşında bende ona kısatlama yapayım da benim neler çektigimi anlasın manasında senin kıyafetlerine karışıyordur.

yanlış hatırlamıyorsam ilin ismini vermesemde mutasıp bir ilde çalışıyorsunuz.
elbisenizde problem yok bence ama sevgiliniz o kültürde büyüdüğü için her zaman problem olacak.
ya uyum sağlayacaksınız ya da en başında reddedip bu şekilde kabul ettireceksiniz.

Bence ne kadar karıştığı önemli. Mesela benim eşim de kolsuz atlet şeklinde badiler yada dekolteli kıyafetler giymemi istemez. Ama zaten ben bunları önceden de giymediğim için bence sorun değil. Mesela çok dar pantolon giymemi istemez ama giyersem üstüne biraz uzun bi kıyafet giyince bişey demez. Yani benim için sorun olacak şeyler değil çünkü ben zaten önceden de bazı şeylere dikkat ederdim, babamdan ve kendi yetiştirilme tarzımdan dolayı.
Eğer çok mutluysan bırakma fakat önceden kısa etekler mini şortlar giyiyordun da şimdi sevgilin istemiyorsa bırak çünkü senin için sorun olabilir. Yalnız bunları önceden de giymediğini söylüyorsun zaten. Ben de içimi gösteren şifon kıyafet giymem, yakası çok açık kıyafet de giymem o yüzden eşim karışacak pek bişey bulamaz bana. Ama gerçekten dediğim gibi seni kısıtlaması sana çok büyük rahatsızlık veriyorsa ilerde senin için çok zor olur.

keşke öyle olsa (( dün elbisem vardı üzerimde..üzerime de trençkot giydim..havalar ılık diye bi de aceleyle çıktım diye önünü iliklemeden sadece kuşağını bağladım... yolda yürüyoruz. içinden elbisen görünüyo.niye düğmelerini iliklemedin? bu da yeni moda mı çıktı başımıza dedi elbiseyle tüm gün geziyorum iş yerinde sorun oomuo.. trençkotun arasından gözüküo die laf etti

ama işte mesele şu: ben ona ilk günden dedim... bak burası küçük yer,sen doğu kültürüyle yetişmiş bi insansın.. sorun olacaksa baştan bileyim dedim.. yok zaten ben izmirde okudum,istanbulda büyüdüm, görmemiş bi adam değilim... sen de abes giyinmiosun ki sorun olmaz dedi..ve neredeyse 6-7 ay da bi laf bile etmedi.. yeni yeni icat çıkarıo

Sen kendini bildikten sonra, yerine göre giyindikten sonra kimsenin sana karışmaya hakkı yok.
Bunun adı sahiplenme değil, baskıdır.

konu sahibinin sen olduğuna şaşırdım aslında.
normalde senin kıskanman gerekirdi. o mu seni kıskanıyor şimdi.?

ya gözünü seveyım giymeyiver bol giy salaş giy
kaçırma bu adamı ayrılmaaa

Ciddi misiniz?
Niye insan kendi isteklerinden ödün verecek, istemediği bir kalıba girecek ki?
Çok sevdiği, sahiplendiği anlamına mı geliyor şimdi?
Bir de açık açık kendimi belli etseydim beni sevmezdin demiş, severken ayrılması çok mu zor sanki?
Bu da ciddi bir sorundur yani, erkek kıtlığı varmış gibi kaçırma, ayrılma demişsiniz bir de :)

Erkeklerin çoğu böyle ki zaten, kumanda etmeye bayılırlar.
Sevgilisinin fikirlerini, yaşayış tarzına laf etmeyen ender bulunur :)
Kaldı ki bir süreden sonra yıpratmaya ve karşı tarafı tahammülsüzleştirmeye başlar bu durum, baştan ay kıskanıyo dersin hoşuna gider ama sonraları zulüm olur, kendin olmadığını farkedersin.

Ayrıca insanına göre değişir tabii de, beni kıyafetlerimden kıskanıp hayatıma kendi istediği yönü vermeye çalışacak adam sevmesin bi zahmet, gitsin direkt istediği gibi giyinenen birini sevsin.

Son düzenleme:

Bu yoruma kelimesi kelimesine katılıyorum .

Sen çocuk değilsin. Aklı başında koskoca genç kızsın. Ne giyeceğini kimsenin sana öğretmesine gerek yok. Sustuğun tahammül gösterdiğin sürece de bunun dozu artacak.

bu benim görüşümdü
başıma ağrı girdi yemın olsun
tmm senın dediğin olsun sustum

Benim sevgilimde bana karışır.
İp askılı, topuklu giyemem günlük hayatta ama sıfır kol giyebilirim.
Taytta giymemi istemez.
Başlarda beni sıkıp giyene bakardı.
Veya bana öyle gelirdi.
İçten içe uhte olurdu bende çünkü.
Oda bana yok ben bakmıyorum ama yolda daldığımda o tip giyinenler ordan gelince sende bana bakıyorsun ve benim onlara dalıp gittiğimi düşünüyorsun der yemin ederdi.
Bİ tarafım inan yemin etti çocuk derken bi tarafım inanmakta zorluk çekiyordu.
Neyse bi gün tak etti ayrıldım sonra çok yalvardı 1 1.5 ay boyunca koştu falan konuştuk bi kaç sorunumuz daha vardı hallettik
Arada hala bakıyorsun diye tartışsakta bakmadığını söylüyor.
Kıyafet konusunda sorun yaşamıyoruz. Belkide kış olduğu içindir bilemem.
Geçen gün dedim baktın diye yok diyor yemin ediyor falan bende dedim ettiğin yemini tutup tutmıcağın yazın ortaya çıkıcak beni kısıtlayıp bakıyorsanda hem beni kandrmış hemde yeminini çiğnemiş olursun bu urum olursada inşALLAH brbirimize kısmet olmayız daha yi bi hayat yaşarız başkalarıyla ilerde evlendiğimizde sen senin istediğin gibi birini ben benim istediğim gibi biriyle evleniriz inşALLAH dedim
Oda kendinden emin bi şekilde inşALLAH dedi.
Normalde beni kaybetmekten çok korkuyor son 4-5 aydır falan.
Öncesnde korkan bendim.
Hakkımızda hayırlısı cidden ya.
Ama sevgisine eminsen ayrılma orta yolu bulmaya çalışın baktın olmuyor o zaman iç sesini dinle.
Ailesine ezdirmemesi çok çok güzel bişey ALLAH bozmasın.
İlerde +puan evliliğiniz için.
Ben çok isterim her daim benden yana olan bi eşim olmasını ailesini ezsin demiyorum ama benide ezmesin.
Bi sorun varsa ailesine ben yokken. banada ailesi yokken söylesin sorunu.
Ailesiyle bi sorun yaşadığımızda ailesi haklıysa ama gerçekten haklıysa ailesini ben gerçekten haklıysam beni savunsun ama güzel bi dille
Mesela ben benimkinden bu davranışı görüp görmiceğimden emin değilim..

Sen onu kıyafete karışıyor diye bırakmaya kalkıyorsun, o ne yapsın? Uçan sinekten bile kıskanıyorsun, senin birkaç kere bırakması lazımdı o adamın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…