• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyafette beden, ayakkabıda numara sıkıntısı

Avm yok bizin şehrimizde. Yani kendime 2 numara büyük ayakkabı alıp keçe ile daraltmak da hoş olmuyor büyük duruyor ayağımda, 35 bulursam onu daraltıyorum genelde ayaklarım zayıf olduğundan küçük aslında... birazcık etli olsalar belki 35 numara bir ayakkabıyı dolduracak:(

bir konunda istanbula gideceğini okumuştum sanki istanbula taşınırsan hiç sorun yaşamazsın.

istanbul avm dolu.:1:

bir konunda istanbula gideceğini okumuştum sanki istanbula taşınırsan hiç sorun yaşamazsın.

istanbul avm dolu.:1:

Evet az kaldı hani gitmeden bir kaç parça bir şey alayım da tam takır kuru bakır gitmeyeyim diye düşündüm ama olmadı:)

aynı sorun bende de var o yüzden ayakkabı ve kıyafet için alışveriş yaptığım mağazalar bir elin parmaklarını geçmez. işin kötü yanı atama ile türkiyenin br ucunda doğu hizmetimi yapıyorum. özellikle mango online dadandım :26:

Dün kotona gittim, yaz tatili için şort bakıyorum... belki görmüşsünüzdür beyaz mavi dikey çizgili şortun 34 bedeni, bol geldi maalesef...
Kalıplar büyüdü bence...

bana da elbiselerinin yaka ve kol roba mı ne oaraları büyük geliyor.
iyice bol kesiyolar o kısımları. bi kol oyuntusu var bi taraftan bakınca öbür taraf görünüyor artık.

Uun zamandır alışveriş yapmak bana işkence çünkü hiç bedenimi ve ayak numaramı bulamıyorum.
Bedenim 34 ama 34 bulunan mağazalarda denediklerim bile bol geliyor. Geçen de factoda pantolon denedim 34 beden, ama oldukça pot durdu, emanet gibi... işin garibi o derece zayıf da değilim yani 34 ten düşük beden olmam imkansız...
Ayakkabıda da aynı durum hakim ayaklarım zayıf olduğu için 35 numaralara bile kalıp konuluyor onlar da topuklu tabi... günlük yahut spor ayakkabıda 35 i ancak çocuk reyonunda bulabiliyorum...

Zevkime göre değil bulduğuma göre giyinmek çok sıktı beni artık. Benim gibi sıkıntılı olanlar ne yapıyorsunuz acaba? Herkes stres atmak için alışverişe çıkar ben sinir olup geliyorum, beğensiğim hiçbişeyi alamıyorum...

bende sendenim canım :9::9: beden olarak basenlerim biraz geniş olduğu için elbise bulmam da zorluk çekiyorum
ama ayakkabı bende aynı sorunu yaşıyorum.37 deniyorum bol geliyo 36 deniyorum çok sıkıyo.e tam oratsını da bulamıyorsun.
ama ben şimdi ayakkabı alırken (özellikle topuklu) ön kısmına ped şeklinde yumuşak bişi kouyuyorlar o yarın numara küçültüyo ayakkabıyı.ayakların şişerse çıkarabiliyorsun da.o yüzden ayakkabılarına kalıp koydurma canım hem ayakkabının yapısını da bozuyon.

43 kilodan 48e çıkmıştım 10 gündür diyet yapıyorjm 46ya inebildim;) nasıl çıktığımı m söyleyeyi nasıl indiğimi mi:)

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Basil indin.bende simdi 50yim ama 47 flaan olmak istiyorum.oneri var mi kiz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Basil indin.bende simdi 50yim ama 47 flaan olmak istiyorum.oneri var mi kiz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Spor günlüğü diye bir konuda diyet listesi var 5-6 günlük onu uyguluyorum.10 gündür tam uyuyorum daha önce başarısız girişimlerim olmuştu ama bu sefer oldu;) o liste çok etkili oldu bnde...

arkadaşlar bence artık herşeyin bi kolaylığı çıktı.benimde ayak numaram 41.çok zorluklar yaşıyordum.pabucino diye bir siteden alış veriş yapmaya başladım sıkntılarımdan kurtuldum.orada 33 numaradan başlayan çeşitler var.bakın derim:49:

Anlattıgın durumdan bende muzdaripim. bu yüzden Bershka'dan giyiniyorum. 34 bedenim dediğin gibi öyle zayıfta durmuyorum kalcam var bacaklarım biraz ince o yüzden zorlanıyorum pantolon konusunda. Kesinşikle bershka ya bakmalısın :)

Benim de ayağım buçuklu numara.36,5 ,36 küçük 37 büyük geliyor.Buçuklu numara olmayan yerlerde ayakkabı zor alıyorum özellikle terlik,sandalet sorun oluyor.

Son düzenleme:
Kızlar ben topuklu istemiyorum, spor ayakkabı bakıyoruö daha çok yürüyüşe ve spora elverişli olsun istiyorum. Topuklu ve babet nadiren de olsa çıkabiliyor ama spor ayakkabı çocuk reyonu hariç bulamıyorum. Onlar da cırtlı ve rengarenk şeyler :(

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Back
X