Kıyamet koptu..

Kusura bakmayin da esinizi dikkate almayan dusuncesine saygi duymayan bir es gibi geldiniz.malesef ne kadar isimize gelmese de anlattiginiz konuda onlar bir tik ondeler.esinle boylesi bi konuda gonlunu almaniz gerekirdi.

Cocuk gibi birbirinizi ailelerinize sikayet ederseniz boyle olmasi normal.
Bu tarz konulara hep ayni seyi yaziyorum, yine yazacagim, eger aranizda ciddi bir sorun varsa cirkinlesmeden bosanin, bosanmayi gerektirecek kadar buyuk bir sorun yoksa da dusman gibi birbirinize girmeyin. saygi bir kere bitince bitiyor cunku, geri alinamiyor bazi seyler.

Ama sizin icinizden de canavar cikmis... Taxiye atlar giderim, arkadasa da esim almaya gelecek siz gidin derim.
Abisine cemkirmekte hic hos olmamis, kavga hangi boyutta olursa olsun birbirini sikayet eder gibi hemen anneyi ablayi kardesi vs vs aramak bana sacma geliyor.

Diğer sorunlardan dolayı eşini eş olarak görmüyorsun. Ki onlar da az buz hafife alınacak şeyler değil. Ancak madem devam ediyorsun abisini arayıp çocuk şikayet eder gibi konuşmak, üstüne bir de gerizekalı demek olmamış. Bence boşanmalısınız.

Eşiniz uygun görmemiş siz inat etmişsiniz çok abartılacak Bi durum yok ama Ada'm bu konuda hassas yapacak Bi şey de yok özel Bi durum saygı duymak lazım. Ama her şey bir yana boşanıcam da boşanıcam diye her tartışmada söylemeniz hiiiiiiç hoş değil. Adamı bıktırırsınız bu güven niye?siz sevgili değil eşsiniz. Evliliklerde azıcık alttan almayı bilmeli insanlar. Ağbisini aramanızı abartı buldum, kaldı ki o da kardeşlerinizi aramış. Suçlu değil çözüm arayın bence

Bence bir de eşiniz dolmuş size karşı , bir nevi patlama yaşamış.
Beni iplemiyo , takmıyo modundaymış bir süredir.

Bu değil de başka bişey olsa sanki yine patlarmış .

Ona göre gerçekten böyle olduğunu ispat etmiş olmuşsunuz .

Ayy evet ama çok uyuz etti beni.

Güzellikle ikna edemedim mantıklı olana.
Mantıksız israrina uff sus tamam karisma deyip bildiğimi okudum.
Sonra olanlar oldu..
Biraz da onun mantığından bak be nomu..hem abisini arayıp bi de o duyacak şekilde gerizekalı diye hitap etmek çok ağır gerçekten..ne kadar yıkıcı şeyler

Araba konusunda bir şey demeyeceğim.Çünkü bir tarafta bana göre yanlış olan bir durum yok ama eşinizin ısrarına rağmen gitmeniz biraz inat gibi durmuş.

Ama diğer taraftan iletişim konusunda çok büyük problemleriniz var sizin.Birbirinizi anneye/abiye şikayet ediyorsunuz resmen.Tamam o an sinirli olabilirsiniz ama bir süre sonra kendi aranızda konuşup bir uzlaşmaya varmanız gerekirdi,bu o kadar da büyütülecek bir mesele değil çünkü.

Genel olarak iletişim konusunda ikinizde de hata var ama bu konuda sizi biraz daha haksız buldum.Özellikle hakaret kısmı çok kötü.

Yemek sofrasına kadar sen haklısın. Saçma sapan davranmış. Dolmuşla bırakmak da neymiş. Sen dolmuşa tek binemiyor musun dolmuşla gidecek olsan zaten. İş arkadaşın aynı yere gidiyorken senin binmemen saçma olurdu zaten. Ama eğer her tartışmanızda zırt pırt boşanma lafını ağzına alıyorsan, defol git gibi laflar ediyorsan bir süre sonra etkisi kalmaz.

her şey bir yana da nomu bana verdiği hiç bir şey yok lafı o kadar şeyin üstüne çok ağır olmuş . Kim bu devirde eşini toplu taşıma aracıylada olsa uykusundan feragat edip toplantıya götürmeye çalışır ki . Sen başka işe olan doluluğunu adamdan çıkarmışsın . Hayır birde sen o kadar laf say adam sana dokunmadan bağırdı etrafı döktü diye yakın ... Senin gözüne perde inmiş be kuzu ... Adam sana dokunmaya kıyamıyor ! Kıymetini bil . Evlilikte tek bir kişinin istediğinin olmamasından yakınırken kendi istediğin olduğu zaman , alttan almayıp üste çıkmaya çalışmışsın çok yanlış .

( Bekar sevgilisi bile olmayan bir kız gözü bile seni haksın buldu be kuzu )

Son düzenleme:
Nomu bi de çok afedersin ama şu tezatına dikkat çekmek istiyorum..bak burda okulda velilerinle falan yaşadığın saçma sapan,gereksiz biçok konuya sinir oluyorsun ama senin eşinin abisini araman da bi o kadar saçma,aynı bağlamda bi davranış..yapma bunu çocuk gibi o yapıyorsa da sen yapma..yazık günah

Bence kaşınmışsın

Benim net bir şekilde yapmasını istemediğim birşeyi karşımdaki kişi umursamayıp yaparsa, ve karşılığında ben surat astığımda beni yumuşatmak yerine iyice sert çıkarsa ortada ciddi bir sorun olduğunu düşünüp üzülürüm.. Ki eşitiz desek bile erkek daha çok istiyor lafının dinlenmesini.
İlk başta bakılınca evet o arabaya binip gitmeniz gayet mantıklı ama biz sanki hiç aslında mantıklı olmayan şeyler istemiyor muyuz erkeklerden? Bence iki tarafın da saygı duyması lazım yapılması istenilmeyen konulara. En azından sonrasında ılımlı konuşsaymışsınız iş büyümezmiş. Gerizekalı vs demişsiniz bir de.Hem de abisine.
Bence siniriniz geçince tatlılıkla şirinlikle konuşun konuyu tatlıya bağlayın.

O benimle artık başa çıkamıyor ve beni can evimden annemden vurup durdurmaya çalışıyor.
O başlattığı için nasılmış görsün diye aradım ben de evet..
Hİç hoş değil biliyorum hatasını anlasın istedim

Saçma bir diretmeydi bana göre anlam veremedim.
Güzellikle ikna etmek için dil döktüm ama işe yaramayinca ben de inada bindirdim.

Yaa sinir olduğum benim zaten tahammülüm diplerde azıcık üstüme gelmesin diye bekliyorum hatta açık açık yapma diyorum iyi değilim diyorum.

YApti ama dinlemedi.
Ben de coştum

Abisine onun hakkında gerizekalı demişsiniz... Bu kadar sinirlenmesi çok normal değil mi? Belki kendinize göre haklıyken tamamen haksız duruma düşmüşsünüz.

Tüm gün bana laf saydı.
Ne biçim esmisim diye.
Kötü bir şey yapmışım gibi.
Gerizekali bence hafif kaldı.
Onun için ne yapsam daha iyi es olurum acaba?
NEyse görmek istemeyene bak ben senin için yaptım diye göstermek anlamsız haklısınız. .

O benim ailemi karıştırınca geçen haftalarda nasılmış gör diye yaptım ama.

adamin icinden canavari siz cikartmissiniz soyledikleriniz tartismayi birakin bana kalirsa direkt bosanma sebebi

Valla boşanmak da istemiyor nasıl olacak?
Benim gibi başka manyak bulursa bosansin razıyım ayrıca.

Ben de aynen bunu dedim.
SInirlenince eve gel birlikte gitcez demek yerine taksi tutup gelip alsaydin erkeklik böyle olur bile dedim.

Uyandim ben goturcem eve gel ne yaaa.
Tavrı çok uyuz geldi.

Acikcasi ben de eşi ne düşünür diye düşünüyorum ama kendisinin aracına okuldan pek çok bayan arkadaş biniyor yol üstü diye.
Tek giden de çok oldu.

Normalde tercihim olmaz ama yetişmek istedim.
Yapim gereği rahat biri degilim gecikmek istemedm.
Orayı da bulamam diye düşündüm burada yeniyim.

Bu sefer cok haksizsiniz.
Araba bahane olmuş, iletişimde cok buyuk sıkıntı var.
Tavirlariniz hic ama hic hos olmamis

Iletisim en büyük sorunumuz bence de

Ya canım inan gömmek istemiyorum ama istiyor yaa.
RAhat dursa ne olurdu

İnsanın başına herşey gelebilir ummadığım patronumdan taciz yüzünden ayrıldım işyerimden eşim katil olacaktı.Kadın erkek arkadaş olamıyor malesef.İnsanlar şeytan olmuş artık eşiniz istememekte haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…