Kıyamet koptu..

Benim bir anim geldi aklima. esimle yeni tanistigimiz zamanlardi. is arkadasim istersen evine birakayim gec oldu dedi bende yurumek daha zamanimi alir diye dusundum.o ara erkek arkadasim da aradi ben dedim arabaya binecem ve gidicem ne dersin dedim adama bunu sordum diye cok mutlu oldu havalara girdi beni ciddiye aliyor onemsiyor diye sevindi.esinin kizmasi dogal bence.

okudum ve sunu cikardim esinizn icindeki canavari siz cikarmisiniz ben esinizde cok bi suc gormedim sizi esinize karsi asabi ve sinirli gordum

esin madem goturmek istiyodu dolmus yerine taksin ile götüreyım diyebilirdi. gidecegiz yer ne kadar uzakliktaydi.

Nomu yaaa bu kadar sorunun üzerine öyle küçük bi yere taşınmak iyi gelmedi sana..hem işte gereksiz sorunlar,hem senin melankolik(mi desem) hallerin,eşinin yoğun iş temposu,aktivitesizlik... kendine bi çıkış noktası,bişeyler,bi uğraşı bul

Aynı yere giden mevcut bir arkadaşı olduğu için olabilir. Veya üzerinde o kadar para yoktur belki o an gayet normal yani.

sanki eşinin neden taksiye bindirmediğini soruyor ? adamın parası olmayabilir bence . Sanki nomudan daha az maaş alıyor gibi algıladım bu mesajdan ...

Aslında ben eşinin böyle ortalığı birbirine katmasını yani tepkisini dile getirmesini de iyi bişey olarak düşünüyorum bi yandan..çünkü uzun süredir adamı eziyordun,yok sayıyordun patlamış en azından daha fazla içinde biriktirmeden..biraz soğuyun ikinizde sakince tartışma esnasında söylenenler,yapılanlar üzerine konuşun bence..nomu biraz daha yapıcı,geçim taraftarı ol

''Tek bayan senden eğer başka bir adamın aracında işin yok der hep.'' ozaman sizi fanusa kapatsın çalıştırmasın, iş hayatınız ve iş arkadaşlarınız oldugunu anlamamış eşiniz

''Ise gidecekti yemek yaptım yemeğini ye dedim konuşma benle diye tersledi.'' tartışmalardan sonra böyle normal hayata geri dönülmesi sinir bozucu, tartışmanızdan sonra böyle bir tepki vermesi normal

''defol git ise bir daha da gelme diye üzerine gittim.'' burda yaptınız

''Ne zaman boşancam desem- kabul çok doluyum tepemi attirdikca diyorum..'' burda sıvıyorsunuz

''Bana bir şey verdiği yok üç kuruşluk huzur verecek onu da veremiyor madem istemiyorum gerizekalıyı falan dedim.'' burda son olarak tüy diktiniz

sonuç : haklı olabilecekken haksız duruma düştünüz (haklısınız demiyorum haklı çıkma ihtimaliniz olabilirdi diyorum)

''ağlayarak zirvaladi.'' burada yazdıgınızla bile kocanızı aşağılamaya devam ediyorsunuz ona karşı konuşmanızda da aynı şey var ve apacık iletişim probleminiz var, aslında tatlıya baglanabilecek bir şeyi yanlış kelimeleri seçerek sıkıntıya sokuyorsunuz, daha sakin olarak çözülemeyecek birşey görünmüyor. kadının sakinliği az bir tatlı dili yılanı degil yılan ordusunu dize getirir

kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama evlenecek kadar oglun oldugunuzu düşünüyorum yanlış anlamayın boşanmış bir kadınım ama ''boşanmak, terk etmek'' kelimeleri evlilikte sık kullanılmaması gereken şeyler. eşiniz birgün ''off boşanmak boşanmak yeter be boşanalım ozaman'' der kimsede agzından çıkan lafı yutamaz daha büyük problemler oluşur.

eşinizinde haksız olduğu yönü var ama sizinde, bide sizin körüklemeniz. aşılamayacak der degil daha ılımlı daha sakin, gerekirse danışman yardımı.

Aynı yere giden mevcut bir arkadaşı olduğu için olabilir. Veya üzerinde o kadar para yoktur belki o an gayet normal yani.
eşi istemiyosa binmesin böyle huzursuzluk daha mı iyi? Hayatta her şeyi mantığına uygun diye mi yapıyoruz, parası yoksa o ayrı bir durum tabii ki onu bilemem

üstünüze yürüdü derken?

şiddet göstermeye ne olursa olsun hakkı yok.

ama üzgünüm siz haksızsınız. ben başkasının arabasına bindiğimde sevgilim de huzursuz olur ama bir yere gidecekse arabasıyla bırakır. eşinizin arabası yok sanırım gurur yapmış araba meselesini erkekler çok takıyor eski sevgilim de başımı yerdi arabası yok diye ben umursamadığım halde. onu yetersiz hissettirmiş olmuşsunuz başkasının arabasıyla gitmeyi tercih edince. erkekler bu tip noktaları takar. haksızca takıyorlar o ayrı abartacak bir şey yok aslında ama şöyle düşünün yanında eleman çalışacak olsa sizden güzel bi kadını alsa yanına özellikle siz sinir olmaz mısınız? o gerizekalı lafı da olmamş eşinizin maddi durumunu küçük görünce üstüne adamın gururu kırılmış. eşinizi aşağı görüyorsunuz siz de bence bunu hissetmii esas sorun bu. diğer adamı tehdit görme sebebi bu bence. yoksa huzursuz olsa bile ( o da adam düzgün kullanır mı huzursuzluğu) sıkıntı çıkmazdı bence.

eğer bağırdıysa affedin suçlu sizsiniz çünkü ama şiddet gösterdiyse iş değişir.

sanki eşinin neden taksiye bindirmediğini soruyor ? adamın parası olmayabilir bence . Sanki nomudan daha az maaş alıyor gibi algıladım bu mesajdan ...
Bana direk nomuya soruyor gibi geldi. Ama evet belkide eşinin üzerinde o an yoktur yada belkide neden farklıdır bunlar bizim varsayımlar :) nomu aciklar görünce

Alamadım.
Zaten iyi bir dönemde değilim. .
Üzerine mantıksız kiskancliklari sinirlerimi bozdu. :s
Sen burda iyi bi dönemde olmadığını söyleyip anlayış bekliyosun. Ama eşin için miş miş mış mış diyerek konuşuyosun. O da kendince zor bi dönemden geçiyo olabilir. Sen de ona anlayış göstermelisin

Gerizekalı nedir? Seçtiğiniz hayat arkadaşına uygun bulduğunuz hitap bu mu??Kavganında bir adabı olmalı.

Siz ona hakaret ederken hem kendinize hakaret etmenin yolunu açıyorsunuz hem de karşınızdakine olan saygınızı azaltıyorsunuz ki bir müddet sonra o saygı bir bakmışsınız tükenmiş.Saygı duymadığınız biriylede ömür geçmez.

Boşanmayıda her kavgada ağzınıza sakız edin ki gitgide normalleşsin.Bir müddet sonra da hoppp ne olduğunu anlamadan bir bakmışsınız boşanıyorsunuz.

Gerisini konuşmuyorum bile her evlilikte olur.Ama evliliği bu tartışmalar bitirmez. Azar ve hakaret bitirir.

Kavga etmek başka şey azarlamak aşağılamak başka.

Valla nomu hiçbir yorumu okumadım
Direkt yazıyorum
Kocan bu olayda yani araba mevzusunda yerden göğe haklı...

Ama zırt pirt çocuk gibi arama mevzusunda eşit haklısınız.
Sen onun abisine o lafları sayarak eşini hiçe saymissin...
O da annen mevzusunda...

Yazık gerçekten. Çünkü çok büyük bir sorun haline siz getirmissiniz el birliği ile

Bak herkesin kisisel gorusu farklidir kimi erkek bunu siradam bulurken kimisi yadirgar yetistirme tarzidir.sende biyle birisiyle evlendiysen onun bu kararina saygi duymaliydin ben esine hakverdim aynen dedigi gibi o saate toplnti koyan birisinin bunlari dusunmesi lazim ben kesinlikle esimi dinlerdim is arkadasimda olsa arabasina binmezdim.ayrica onlarada aciklardim esim kimsenin arabasina binmemi istemiyor diye niye ayip olcakmis evli barkli kadinsin sen.esinin sende gonlunu al barisin bole seylerden uzmeyin birbirinizi:)

Ama bir kaç hafta evvel o kardeşlerimi böyle aramisti suna bir şey deyin diye kısas yapmak istedim hatasını görsün diye

Kusura bakmayin da esinizi dikkate almayan dusuncesine saygi duymayan bir es gibi geldiniz.malesef ne kadar isimize gelmese de anlattiginiz konuda onlar bir tik ondeler.esinle boylesi bi konuda gonlunu almaniz gerekirdi.

Başta tatlı tatlı iknaya çalıştım cirkefe bağladı git dinlemiyorsan eve geri gelme bile dedi.
BEni itinayla çıldırtti yani..

Evet ben de aynı fikirdeyim.
Genel olarak bakış açımız çok farklı pek çok konuya. Bu yüzden ayrilalim diye çok konuştum ciddi ciddi.
Ama yanasmiyor hir gür olmadan bitirelim dese su gün razıyım çünkü yoruldum.
Sevgi de bir yere kadar.. ; (

Bunu o yapmış olmasa asla yapmazdim anlasın istedim.

Acikcasi suna uyuz oldum.
Bizim Arabamız olabilirdi.
O zaman bu sorun olmazdı.
En basitinden kendim giderdim ya da o beni bırakırdi.
AKilsiz kafası ile bizi muhtaç edip sonra böyle artistlik yapmasina kıl oldum.
Anlatabiliyor muyum?

Öyle noktaya getiriyor ki beni.
ZAten dopdoluyum bu evlilik yükünü bari atsam diyorum.
Çünkü huzura çok aç bir donemdeyim.
SAcma triplerine gücüm yok

Acikcasi çok yorgunum.
Guzellikle o vazgecse ben çoktan biraktim gibi geliyor.
Üc ağlar zirlar alışirim.
Beni o kadar yordu ki..
Böyle kavgalarda ulan tek derdimiz bu mu diye cildirasim geliyor..

Evet ikimiz de sıkıntılı bir donemdeyiz birbirimizi pek goremiyoruz da..uzaklaştık biraz. o da etki etmiş olabilir.

Biraz da onun mantığından bak be nomu..hem abisini arayıp bi de o duyacak şekilde gerizekalı diye hitap etmek çok ağır gerçekten..ne kadar yıkıcı şeyler

Ama o da bana ne bicim essin falan dedi önce sırf onu dinlemedim diye

Beni hakaret edecek kivama neden getiriyor işte asıl kizdigim o.
Iyi değilim uzun zamandır biliyor.
Ne olur tatlılıkla çözme yoluna gitse.
Ben onun yerinde olsam çıkışta kapısında biterdim tutar elinden götürürdüm mesela.
ÖYle eve gel çabuk diye dayilanmak yerine..

Ama ben artık tükendim
Duymak istemiyorsa dikkat etsin..
Bu halim onun eseri aslında.

Ne yapmis olursan ol
Esinin
Abini arayip alin su gerizekaliyi
Burdan dedigini dusun.
Oluru var mi sence.

Bence haddini fazlasiyla asmissin.
Kolay hazmedilecek bir sey degil bu.

Ama geçen haftalarda kardeşlerimi karistiran o gerizekalı demedi o kadar.
AMa bana ne biçim essin dedi bugün onu dinlemiyorum diye. Ona delirdim.

Valla kocam pambik gibidir diye bilirim ama ona gerizekali desem sanirim bosanir benden...

Doğrudur..
AMa bu konu için o da size ne biçim essin falan demezdi sanırım. .

AMa sabrimı çok zorladi yaa
AYrica üstüme yürüdü kolumu sertce tuttu ben kurtuldum ittim.
Bence kontrolden çıkmıştı.

O benim kardeşlerimi niye aramisti ama öyle pis huyum var pişman ederim :)

Şirinlik birakmadi o canavar halini unutamiyorum çok korkunçtu..

Dünya kötü bir yer olmuş olabilir.
AMa bu artık herkese sapık muamelesi yaparak yaşama hakkını vermiyor bize bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…