Kıyamet koptu..

Artvin ,ki memleketim olur, gibi küçük bir ilde taksiye para verecek durumumuz yok demek ne kadar içler acısı , avuç içi kadar il zaten kaç lira yazacak hadi olsun 20 TL

20 TL nin hesabı yapılıyor , bir öğretmen istese altına araba da çekerdi ama 20 lirayı hesaplıyor

Neden borç çok

Hayat bu şu an bi sağlık sorunu olsa cepte para yok, ya ailelerden istenecek ya da daha düşük bir hizmet alınacak, ya ben anne olduğum için hassasım bilmiyorum , çocuğumun rızkı diye düşünüyorum iddia ne yaa

Ben de affedemem. Ve boyle hic yoktan gitmis bir borc icin calisamam.
Ama nomu ben degil. Sen de degil. Madem affetmeye karar verdi. Demek seviyor ayrilmak istemiyor. Ona olumsuz yorum yapmanin ne yarari var?
Adam zaten pisman. kumar oyle bir sey ki, 1 koyup bin alayim diye degil koyduklarimi alayim diye batiriyor insanlari cogunlukla camura.

Ama ben ben olarak yorum yapmak zorundayım yorum bu demek zaten, bence olaya bakmak, bu mantıkla bdv de hiçbir konuya yorum yapmamak lazım

Gelip Özür dilese konuscam da gelmiyor.
Gelmiycek galiba.. :/

O içine ben içime derken çıldırdık..
Aksamı nasıl bekliycem çok sabırsız biriyim.
Şuan gidip sataşmak istiyorum..
Onun gelip ozur dilemesini bekliyosan hic satasma sessiz kal madem:))disari felan cik vakit gecsin.
Hatanin bu sefer sende oldugunu yani durumu buyuttugunu dusunuyosan sen konus aksama.
Ya esin bi hata yapmis herkes yapar bi hata eger bundan ders aldiysa ve durumu duzeltmek icin cabasi varsa unutulur dusuncesindeyim.ama tekrarlayip duruyosa ve umursamiyosa orasini bilemem.

çok güzel bir yorum daha
1SEN SENİ TEBRİK EDİYORUM ACIKLAMALARIN DAN ÖTÜRÜ

Valla bana kalırsa olmadık yerde kocalık, maçoluk taslamış adam.
Kadının işi var, toplantısı var işte. Yetişmesi lazım ve biri de ulaştırabilecek durumda. 10 dakikada yemez kimse karını o arabada, hem sen güvenmiyor musun ki karına derler adama. Kadın haber de vermiş, ama beyfendi yok bu saate toplantı mı koyulur bilmem ne demiş. Oldu tabi, toplantıları sana sorup öyle koyacaklardı.
Bir de kocanın rahatsız olduğu şeyi yapma demişler, ya sanki kadın kocasını evde bırakıp gece gezmelerine çıkıyor.
Altı üstü birinden yardım istemiş beni oraya ulaştır diye.
Öyle olur olmadık şeye yasak koyup trip yapmak eş yapmaz insanı. Eş demek tamamlamak demektir, eksiltmek değil. Zaten kadını kumar yüzünden perişan etti yeterince, az huzur versin artık.
Konu sahibinin aileleri aramasına vs. laf edenler olmuş. Bir ev parası gitti kadının gıkı çıkmadı, kimseye diyemedi. Şimdi şu olayda patlaması da sürpriz değil artık. Adam minicik şeyi büyütmüş, konu sahibi de delirmiş artık, biz buna etkiye tepki diyoruz. Bence konu sahibi haklı. Bir insanın üstüne bu kadar oynarsanız, çıkan sonuca sürpriz diyemezsiniz.

aileleri karıştırmak yanlış hepimiz hemfikiriz ama bunu daha öncesinde bu adam da yapmış
yani nomunomuchua'nın üstüne öyle bir geliniyor ki "adam ağlamış nasıl ağlatırsın git sarıl" diye

tamam nomu haksız ama bu kadar da değil, yapmayın. karşısında saçma sapan bencillik yapan, sonra da gidip evi dağıtan bir adam var

nomu haksızsa bile yaptığı şey bir misilleme. bu kadar yanlış bir şeyse bu adam da yapmayacaktı, gidip anasını bacısını arayıp ben bunla baş edemiyorum demeyecekti o zaman

kendi istediğini yapsın ama kendisine yapılınca oturup ağladı diye tüm suç yükü nomuya yüklenmemeli

iki göz yaşı o kadar değerli değil

Ben seni haklı buldum haketmiş.. Ay benimki de öyle onun arabasına binme bunun arabasına binme, taksiye tek başına binme eee sen kıçını yayarken benim dolmuş beklemekten totom donsun. Bi de afedersin de sana resmen gerizekalı muamelesi yapmış zaten 25 dk süren varmış sen eve gel ben seni dolmuşla götürürüm ne oluyor yani ben kendim gidemez miyim dolmuşla? Benzer kavgalar bizde de olduğu için o çıldırtma noktasını çok iyi biliyorum

O para mevzusunu bilmeden önce ben de konu sahibini haksız buldum ama şu an çok da suçlayamıyorum kendisini.
Affetse bile az bir para da değil ev parası diyorlar insan öderken bile kızar,benim suçum neydi der ne bileyim hiç kolay değil.

Yanına sokulunca göğsünde yer açtı, yine kapattı gözlerini.
Tek kelime etmedi çok uykusuz sanırım.
SadeCe elinin parmakları ile sıktı kollarımı..
O uyurken bir kaç dakika yüzünün her ayrıntısını izledim..
Yanağını kafama yasladı.

Şuan ne kadar yakışıklı..
Akşam ne kadar da çirkindi..
Kaslı kollarında olmayı seviyorum.
Kokusu sıcacık.
Muhtemelen karnı çok aç.
Kahvaltı mi hazırlasam yoksa uykuya daha mı çok ihtiyacı var..

Dünü de unutamayacağız biliyorum. .
Diğerlerinin yanına koyacağız.

Birlikte olmayı da ayrılmayı da beceremeyen iki aptalız..

Hickirimlarimla uyandirmamak için kalktım yanından..

Hayat bazen çok yorucu..

Bence ipleri çok eline vermişsin. Kafa rahatlığı kalmamış. Senin şunu düşünmen lazım "ben kötü bir şey yapmadım kocam bir şey demez arkamda olur"

Hayırlısı olsun ne diyelim

valla suc kocanda cm senin pasa gibi isin var toplantıyada gidersin yurt dısı gezisinede bunu kabul etmeyen esini calıstırmaz yada calısan biriyle evlenmez burdakiler seni suclar emin ol koca delisi coktur burda
Limoncu bunu senmi diyon koca delisi cok burda burdakiler seni suclar diye.senin ne farkin var oyle dusundugun insanlardan.memnun olmayan kocasini sirf parasi icin evliligini surduren sen degilmisin.parayi bulsan kocayi şutluyacan.
Ayrica koca delisi ne demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…