Kıyamet koptu..

Ben ondan iyisini mi bulcam demedim ki..
Ben de mükemmel biri değilim kimseyi harcayıp direk çöpe atamam dedim.

Biri şart değil mutluluk için hatta evlilik bence bana göre bir şey değil. .

Ama kolaylıkla uzerimden cikaramiyorum bu gömleği nedeni ondan sonra daha iyisi gelir mi değil ondan sonra onu Özler miyim?

İKİ GÜNLÜK ÖLÜMLÜ DÜNYA NOMU YAPMA ETME
OLMUŞLA ÖLMÜŞE ÇARE YOK
BİLİYORUM KENDİMDEN KABULLENMEK ÇOK ZOR BU DURUMU COK ACIIII BEN HALA BORC
ÖDEMESİNİ CEKİYORUM 2 YILIMIZ KALDI
HAYAT GEÇİP GİDİYOR KENDİNİZİ YEMEKLE SİNİR HARBİYLE GECİRMEYİN
HER PARANIZ OLDUGUNDA HEMEN GİDİN BİŞEYLER YAPIN BİRLİKTE
STRES ATIN
BEN GECEN BİRAZ MORAL OLSUN DİYE CANIMIZ SIKKINDI
YAVRUMUDA ALDIM OTELE GİTTİM EVİMİZE YAKIN BÜYÜK İYİ BİR OTEL
cumartesi girdik eşimi aradım gel biz burdayız oda numarsı su
geldi yedik içtik otelde havuzu süperdi yüzdük gün boyu
kızım cok eglendi bizde sabah uyandık süper acık büfe kahvaltı
pazar gününüde 5 kadar aktivitelerle gecirdik eve geçtik iyi geldi bize hafta sonu
bak sende bu tarz seyler yap moral osun birbirinize yaklaşın
cabalayın ikinizinde meslegi var YAVRUM HADİ OLMASAYDI

Eşine göre tersse bu hareket,anlayış gösterip dikkate almalısın.Millete ayıp olur diye,insan eşinin fikrini ezip geçmemeli.O millette anlar herhalde çekindiğini binmek istemediğini,hayat tarzına uymadığını.Bu genelde toplumda vardır.Ve eşin sana ben seni bıakayım demiş.Dolmuş molmuş farketmez.Bırakayım yani sana eşlik etmek istemiş.Mesele geç kalma meselesiyse ve çok önemliyse,gidiş saatini ona göre ayarlamalısın.Boşanmak istemek süreklü bunu dile getirmek,millete yansıtmak,evliliği törpüleyen kötü şeyler.Sen sürekli boşanacağım boşanacağım dersen,bir gün şak diye önünde boşanma celbini görebilirsin.Her kavga insandan bir şeyler alır götürü.Abisi,annen, şu bu...kendi içinizde çözebileceğiniz meseleler.Bir de gerizekalı......bu kadar yüz göz olunmuş bir ilişki nasıl toparlanır bilmem.

Satasmak istiyorum diyorsunuz hala.Konusmak,anlasmak değil.Kimin kalbi temiz de Allah onun yüzüne baksin diyim bari hak geçmesin.
Aminnn..ben de katılıyorum bu duaya. Allah birinizden birinizin yüzüne baksın da akıl ihsan etsin. Sevgi kolay bulunur bişey değil. İlle kaybetmek gerekmiyor kıymetini anlamak için. Allah sağlık versin para her zaman kazanılır,çoğu da kazanılır ama ağız tadıyla,sevdiğinle yemedikten sonra neye lazım

Türkiye ortamında kaç erkeğin gönül rahatligiyla kabul edebileceği bir şey ki bu.İnsanin eşini kıskanması manasizca bile olsa normal ki.Ayilik mi?Peki..Bana anlamsız bile gelse arkadaşın arabasına binmez taksiyle olmadı kocami bekler dolmuşla giderdim.Gec de kaldırdım nolacak.Ama canım kocamla kavga etmek,onun dediklerini yapmamak isteseydi her şey bahane olsun diye böyle davranirdim evet.Sorun su:Sizin geçinmeye gonlunuz yok.Bahaneler olsun ve bu evlilik bitsin istiyorsunuz.İcinizde çoktan bitmiş çünkü.

Tamam :)
Böyle akıllı olan sensin deyince bir toparlandım :)
Tesekkur ediyorum canım.

Satasmak istiyorum diyorsunuz hala.Konusmak,anlasmak değil.Kimin kalbi temiz de Allah onun yüzüne baksin diyim bari hak geçmesin.
Amin amin..

Sen demedin diyenler olmuş

Sende ağladın evet ama sen eşinin onurunu incittin.

Esin şikayet etmemiş, dert yanmış, çare aramış. Ama siz abisine misilleme yapmışsınız, üstelik hakaret ederek. Eşiniz " gerizakali kızınıza söyleyin " dese ne hissederdiniz ? Üstelik başka bir erkeğe bunu soylemissiniz. Eşiniz çok incinmistir.

Erkek olsaydın gelip taksiyle goturseydin lafı ise tartamayacagim kadar ağır. Bir insana " erkek olsaydın " denir mi yahu, ayıptır. Kadın olda " cümlesi de , bu cümlede en ağır cümlelerden. Bununla vurmak ayıptır.

Eşiniz bir hata yaptı, ağladı, af diledi pişman oldu. Eğer affedip yola devam ettiyseniz unutmak zorundasınız ki bu affı dilemeden " defol git ya da kabul et diye insan yığını çoğunlukta.
Utanabilen bir eşiniz var, ne şükür ki yaptığı hatasının özrunu söyleyebilen es var.

Telefonda o şekilde agladiysa çok dolmuştur. Bir erkek kolay kolay ağlamaz. Yıpranmış belli ki.

Seviyorsanız daha anlayışlı olmak zorundasınız.Evliliginizi çıkmaza girmeden kurtarmalisiniz. Yoksa çok pişman olabilirsiniz. Bosaniyoruz lafını da atın gitsin ağzınızdan artık.

Ya gerçekten dava açın , ya da susun bu konuda.

Nedir yahu bu ölümlü dünyada paylasilamayan. Şimdi odaya gittiğinizde eşinizi kaybetmiş olabilirsiniz. Biz insanlar ölümün her an olduğunu unutup yıkıp döküyoruz. Yazık..

Bir evlilikte mutlu değilsen sonrasında daha iyisi olur mu olmaz mı diye düşünmek saçma, mevcut durumda %100 mutsuzsun ama sonrası için %50 şansın var, gelecek adam ya daha iyi çıkar ya daha kötü %50 %50

Ben kendi adıma giderim %50 nin peşinden, hayatın geneli zaten bir sınav

aynen size katılıyorum ne borç nede başka bişey bizim haytlarımızdan önemli degil
bosver herseyi aynen hatasını anlamıs af dilemiş
kabul edip benim gibi yolunuza bakacaksınız
kendinizi yıpratmayın daha fazla zaman su gibi geçiyor arkadasım

Şimdi gidip sarılcam.
Bu mesajınız çok dokundu..

Iyide , gerizakali diyen sizsiniz, erkek değilsin diyende siz , onun gelip özür dilemesini mi bekliyorsunuz ?

Hatalı.olsa da olmasa da onun gelmesine alismissiniz değil mi ? Ego tavan yani. Incitmeyin ne olur birbirnizi

Ha ille senin yaptığını yapacak yani başka yorum yapanlari konudan kovacaksın

Iyi ama evlilikte de %100 mutsuz olmuyorsun bazen cook mutlu hissediyorsun bazen cook mutsuz. Yine elli elli. Benzer bir durumda oldugumdan yaziyorum. Agir durumlar olmadigi muddetce bahsettiginiz %50 nin pesinden gidip bu sefer %100 mutsuz olma sansi fa var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…