Kıyamet koptu..

Bu arada benim eşim ilginçtir iddia için kirayi faturayi hiç aksatmadi..
Hepsini vaktinde ödedi.
Bizim gezmemizden falan da kısmadi.
Ya da bana harcama demedi..
Borç yaptı işte olay o..

Ama kaybettiklerini geri almak istedi açık açık diyor.

Önce bana iyi bir hayat sunmak istediği için başlamış.
Kimseden eksiğim olsun istememis.
Sonra da bitsin bu borçlar sana bir sürü zarar verdim ben yaptım ben duzelteyim istedim diye devam ettim dedi.

Çok kaybettiği kadar çok kazanmanin tadını da almış biri.
Umut var o yüzden. .

Neyse artık yok inşallah :/

Ah be arkadas o nebiçim bi tavırdırya
adam haklı bencede bi kadın tek basına bi erkegın arabasına binmemeli dunya ne kadar kotu gormüyormusunuz
adamın içini nereden bileceksiniz
insanın basına gelen igrenc kotulükler genelde tanındık bilindik insanlardan gelir.
adamı afedersınız kayla bile almıyorsunuz erkek bu ya.
bide abisini aramanız fevkalade kotu olmuş karı koca davasıyken o bu duydu
birde adamın aglamasınada cok uzuldum nekadar yıldırdıysanız adamı

Bugun eşim cok haksızdı iş durumundan kafası yello kıxdı mızdı sacma salak sustum
sakinleşincede bi duşün oldumu dediklerin dogrumuydu felan ozur diledi
ben senin gibi yapsam uy anam bizide kise ayıeamaz
ondan dolayı atesle su gıbı olmak lazım
esinizden ozur dileyın

Affetmişsiniz sonuçta..
Diğer yorumunuzu da okudum, analizleriniz var eşinizle ilgili olumlu yönde, umarım sizi pişman etmez.
Ama bence yine de terapi için zorlayın biraz, etraflıca konuşarak.

polemik icin yazmadim ben sizden farkim olmamasi rahatsiz etmez beni ayni olabiliriz sorun yok yani
cok rast geliyorum konularda gercekten rahatsiz edici oldugu icin yazmakta bu konuya sizin yorumunuza denk geldi birakin herkes yapsin yorumunu konu sahibesi ciddiye alacagini alir atarlanacagina atarlanir ayar verecegine verir vs bir yerden sonra konu dagilip yorumcu tartismasina mahal veriyor ki oda bosa sayfa ziyani oluyor
4.defa anlatmaniza gerek yok cunku bir uye haksizsiniz dememiste adama acidim demis ben ilk okuyusta anladim mesela ha ifade olarak hosmu tartisilir ama sizin ifadenizde sert tarzda oda hos degil tepki cekecek bise degil bana gore cok daha agirini yapanlar yazanlar var bu uyeye haksizlik olmus biraz

Bazi insanlar yasadiklarini unutur
Bazi insanlar unuttum sanir sizinki 2. Si en ufak birseyde iliskide gerilmede cikiyor
Sinirleniyorsunuz.

Hakli oldugunuz icin (bu sayfadaki degil orda haksizlik var :))yapi olarakta az biraz kincilik kimseye minnet etmeyen bir yapi var galiba,
Sinirlendikce onunda cani yansin isteyeceksiniz bu hep olacak.Her maddi sikinti veya maddiyata bagli sikintilarda biz bunlari niye cekiyoruz diye sinirleniceksiniz.Sinirlendikce saracaksiniz
Nereye kadar ?
Belkide aslinda hep ayniydi ama bu olaylardan daha cok batiyor davranislari tavri
Sizcede karsilikli terapi sart degilmi
Belliki asamiyorsunuz dahada yipranmadan yipratmadan destek alin
Almazsa isin bosanmaya gidecegini bunu bu evliligi kurtarmak icin istediginizi belirtin hayir dersede yolunuza bakin
Bana desteksiz falan cok asabilecekmissiniz gibi gelmiyor
O hatalarindan ezilmis
Siz icten ice kinlenmissiniz en ufak seyde ates barut olursunuz

Adamı kudurtmussun saçmalamıssın bacım.. Valla böylesini zor bulursun
... Sonrada kafanı taslara vrursun.. Adamların ince çizgileri var geçmeyeceksin sende çizgini koru.. Oda sana uysun senin çizgine...

Canım benim eşin gitmeni istememiş . .
Sende inat etmişsin . .
Taksiye binip gidebilirdin . .
Kendine bir araba vakti gelmiş . .

belki yazdıklarımdan haz etmiyorsunuz bilmiyorum. ama son kez sizin için bir hemcinsimin hayatını kendi aklımca kurtarmaya çalışmak için yazıcam bu konuda daha da sizin kafanızı karıştırıp üzmek istemem.

ben anlattıklarınızdan çıkardığım kanıyla kocanızın güvenilecek ve verdiğiniz 3. şansı hak edecek biri olmadığını düşünüyorum. ailesinin yanında olmaması onun hata yapmasını engellememiş, sizin yanında olmanız da engellemeyecek. çocuk gibi abisiyle tepesine çökerek dizginlemeye çalışmanız kontrol etmenizin hiçbir anlamı yok. yapmak isterse yine yapar ve üzgünüm ama bence yine yapacak belki yarın belki 10 yıl sonra. o zaman da siz hem maddi manevi ömrünüzce verdiğiniz emeğe acıyıp, onu affetmeyeceksiniz ama boşanamayacaksınız da. mutsuz bir ömür sizi bekliyor gibi görünüyor.

üzdüysem özür dilerim. amacım realistçe gerçekleri belki yüzünüze vurup, kendi hayatınızı kurtarmanız için fırsat yaratmaktı.

bu son mesajım bu konuda. hayatınızca mutluluklar dilerim...

Canım benim eşin gitmeni istememiş . .
Sende inat etmişsin . .
Taksiye binip gidebilirdin . .
Kendine bir araba vakti gelmiş . .

Anacım para mı var, adamın kumar borcunu ödüyolar ne arabası , önceki yorumlarda dedi taksiye verecek paramız yok diye

İyi de kumardan kazansa bile haram para , kime hayr getirmişki
Neyse tamam bi tartışma olmuş , arabaya binme demiş binmişsiniz, benim eşimde aynı tepkiyi gösterirdi , ama burda hatanız tartışmayı büyütmek, ailesini aramak olmuş , olay çok büyümüş gereksiz yere
Birbirinize resmen girişmişsiniz, keşke o kızdığında durup, sakinleşince anlatsaydınız

Evlilik zor iş vesselâm . .

Hiç zor değil aslında, insanlar zorlaştırıyo, entrika istiyolar ne seninle nede sensiz kahretsin seviyorum en büyük aşık biziz tipi ilişkiler yaşamak istiyolar, sanırım dizi etkisi, birbirini döven tırmalayan sonra deli gibi sevişen çiftler olma amacındalar, tutkulular ne yapsınlar . ..

Hiç böyle bir gaye içerisinde olmadım . .
Olduğu kadar , olmadığı kader . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…