Sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.
Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.
Ama tekrarı halinde bundan beterini görmeye hazır ol onu da söyleyeyim dedi..
Kırmızı ifadeler ilk yorumdan, diğeri ise eniştenin son ifadesi, alt alta yazınca bir bana mı ürkütücü geliyo bilemiyorum
Ona göre benim yıktı ortalığı olarak gördüğüm tepkisi az bileydi.
Kendimi yine iyi bile kontrol ettim diye düşünüyor.
Ben uykumdan erken kalkmışim gecesinde yine ise gitcem.
Yeter ki sözümü dinle birlikte gidelim pesindeyim.
Senin umrunda olmadı elin adamıyla bastin gittin.
Üstüne geldin alttan almadın bir de abim arayip gerizekalıyı istemiyorum bla bla dedin.
Bu durumda benim kadar sakin kalacak erkeği zor bulursun.
Ama aynı konuda ikincisi yaşanırsa bu kadar sakin kalacağımı sanmıyorum demek istedi..
Valla ben kavgamı neden ettim?
Ekşın olsun diye mi sence?
Eşimi her daim pamuklara sarmalayacak kadın olsam böyle bir kavgaya gerek bile kalmazdı.
Bana göre eşim haksız yıktı ortalığı mesela.
Ama kadınların %90 i burada benim eşim daha beterini yapardı dedi.
Kısacası eşimin tepkisini onlar bile az bulabildi.
Tamamen bakış açısı yani..
Seymen'le Bahar'in aşkını hep birlikte hayran hayran izledik de hic küfür etmedik değil.
Ama pek cok aşk, ara ara ortaya çıkan belli dangozlukları affedebiliyor..
Ben de bu evlilikte karakterime yakışmayan çok şeyi yuttum biliyor musun?
Kendime çok zaman ben de şaştım.
Hanginiz evliliginizde hiç bir şey yutmadan mutlu mesut yillari devirdiniz desek kaç kadın ben hiç bir şey yutmadim yutmam diyebilir?
Kimi kV nin bir kötü sözünü yuttu.
Kimi görümcesinin iftirasini.
Kimi kocasının ihanetini, yalanını, sapikca bir teklifini, kumarını..
Kimi kadın o kadar şanslı bir azınlıktan oldu ki, hiç bir şey yutmasına gerek kalmadı.
Eşime 2. kez şans verdim 3 olmaz inşallah olursa da bizim sonumuz buraya kadarmış derim onu da buraya yazarım.
Hep beraber biz demiştik diyen olur, aptalligina yan diyen olur, boşver gözlerinle gördün için rahat keskesiz bitirdin pişman olma diyen olur.
Yeniden evlilik şuan korkunç geliyor zaten.
Sapik mi çıkar katil mi bilmem.
Beni pek iyi bir şey bulmaz ama o kesin.
Anneden gelme bir kara baht ve bu pis dünyada mutlu olabilmemize engel aşırı iyi niyet söz konusu..
Bu yüzden belki de hiç bilmedigim birinin yeni yamuklari ile tanışıp ugrasmak yerine, bildiğim eşimin olan yamuklari üzerinde düzeltme çalışması yapmak daha kolay geliyordur..
Düzelmeyecegini anladigim yerde tek başıma bir ömrü tercih edeceğim..
Hayırlısı olsun..