- 9 Eylül 2013
- 12.058
- 27.777
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
+1Evet nomu zaten herşeyin altında yatan sebep senin affettim dediğin şeyleri affedememiş olman..
Bak affetmek yada affetmemek senin kararın kimse seni yargılayamaz hangisini seçersen.. ama affettim zannederek kendini yıpratıyorsun. olmuyor sanki... sen bu adamı affedemiyorsun ve hem kendini hem onu hapsediyorsun mutsuzluğa...
2 sene daha geçer mi sence böyle? yada 2 senenin sonunda ne olacak? bu senelerin izi ömür boyu kalmasın üstünüzde?
Mevzu arabaya indin bindin değil.. senin ona gerizekalı demen de bundan değil, onun beni hiçe sayıyor diye ağlaması da bundan değil...
Ağzınıza sağlıkOncelikle Eşinizin is arkadaşınızın arabasına binme olayında tamamen sizin yanınızdayim. eşlerin birbirinden talepleri tabiki olur ama bu mantıklı olur. Hem eşini çalışacak hem de o iş yerinde arkadaş ilişkilerine saçma sapan kısıtlamalar getirilecek. yok öyle üç kuruşa beş köfte. Eşim denen kişi özelliklede kadın erkek mevzularında bana güveneçek ve en önemlisi de işime ve işyerinde hiç bir olaya karşımaz. ben yıllardır böyle yaptım.
Gelelim tartışmaya, bu konuda iki tarafta haksız. Tahammülsuzluk her iki tarafta da sınırda, ayrıca kavgaları aileleri araya sokmak işi iyice yoksa sürer.
Ben sizi çok iyi anliyorum,gecmiş bazen insani o kadar dolduruyorki öfke hiç dinmiyor.Kızlar telden yazıyorum farkediliyordur.
Kötü yazım için özür dilerim.
TOplu cevap yazayım en iyisi.
TAksiye savuracak paramiz yok akilsizligi yüzünden..
Eski konularımdan bilirsiniz çoğunuz.
Bana asıl cinnet geçiren de bu oldu.
Hanı neyin gururu neyin artistligi bu?
Hakkin var mı be adam?
Iç sesim bunlarla doldurdu beni coştum.
Kafasini kullansaydi da arabamiz olsaydı.
Kafasini kullansaydi da bir taksi parasını bile düşünmek zorunda olmasaydık..
Bu konuda yazsam roman olur.
Size ordan görünen dilindeki gerizekalinin Çirkinliği biliyorum. .
Ama ben gece rahatsizlanip acillik oldugumda araba ya da taksi bulma sıkıntısını yaşadığımda, ya da bugünkü gibi durumlarda hep bu sinir krizine giriyorum icimde. .
Ona söylemeyip içimde büyüttugum gerizekaliydi o..
ZOrla söyletti Üzgünüm. .
nomunomuchua , yorum yazmadım ama takip ediyorum ve şimdi durumlar nasıl merak ediyorum . Umarım buzlar erimiştir .
Konuya dönersem, ifadeleri ziyadesiyle tehditkar,daha beteri nedir diye düşündüm...bu cüretini senin gidip yanaşmana bağlıyorum
Adam geçmişte yaptığı hataları sindiremiyor , bu hatalarından dolayı iplenmediğini düşünüyor bence.
Ezik hissediyor kendini konu sahibesine karşı , o yüzden bu tehtitkar tavırları . Kendini güçlü bir şeyleri yapabilir gösterecek kendince.
Sözünü geçirebileceğini düşünüyor böyle.
Klasik Türk erkeği mentalitesi baskı ve korkuyla söz geçirmek ... (Şimdi bunu dedim ya benim kocam yapmazcılar atlarlar banataam bacı senin kocaya bişi demiyom zaten. )
Ha işte burada konu sahibi ne yapacak o önemli, erkektir egosunu pamuklara saralım mı diyecek kadınların geneli gibi, yoksa hayır abi hem suçlu hem güçlü olamazsın mı diyecek
Göreceğiz
Bu işin sonunda konu sahibesi mutlu olur umarım. Anladığım kadarıyla bir şeyler için çok mücadele vermiş , arka toplamış .
Böyle kadınlar hep mutlu olsun.
Sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.
Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.
Ama tekrarı halinde bundan beterini görmeye hazır ol onu da söyleyeyim dedi..
Kırmızı ifadeler ilk yorumdan, diğeri ise eniştenin son ifadesi, alt alta yazınca bir bana mı ürkütücü geliyo bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?