- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
+1
Hay ağzını öpeyim.
Hatta borç bittikten sonra nomu "üç senede kaç yüz bin borç ödedik o ödediğim paralara içime dokunuyor " diye konu açabilir .
Hani aldatılan kadınlar affetme bahanesi olarak her yapıyo diyor ya nomu sen de şu an kim birşeylerı yutmadı ki diyorsun? Aslında sen de yutmadın sıkıntı o, diyosun ki çoğu kadın benim kocam daha beterini yapardı dedi, çoğu kadın diyebilir sen nomu olarak konunun başında dedin ki bu konuda eşimle hiç anlaşamadık, peki o son tehdidinden sonra yarın bir toplantı daha olsa ve is arkadaşın gidiyor olsa arabaya biner misin binmez misin binersen neden binersin bilmezsen neden binmezsin
Çokta haklı, istemediği bir ilde verilerle öğrencilerle vs sorun yaşayarak para kazanıyo
Ben senin o yorumunu okumadım direkt nomu' yu kast ettim konunun başında o yazmamışmıydı "bu adamdan ayrılırsam daha iyisini bulamam" gibisinden bir şeyler ?
Ben zaten diğer sayfalarda belirtmiştim.
Eşime göre çok gereksiz bir durum sadece benim için değil genel görüşü bu sadece benim üzerimden değil.
Ama mesela bu benim binenleri anladigim ama kendimi rahat hissetmeyecegim bir durum.
Ben daha yumuşak bakıyorum.
Yani zaten kendim de kolay kolay tercih etmezdim.
Bindim ama gerçekten başka çarem yok gibi geldi.
Arabanın arka koltuğunda pek de tanımadığım bir iş arkadaşı ile gitmek huzursuz hissettirdi.
Keşke başka seçeneğim olsaydı diye diye gittim yani.
Bu nedenle kolay kolay yine binmem.
Asla binmem demiyorum ama yine bak.
Şartlar ne gösterir bilinmez.
Mesela dün ki konuşmada dedin mi erken kalktın madem gelip beni alsaydın beni neden eve çağırdın diye
İddiaa olayını affettiysen ve artık iddiaa oynamıyorsa verdiği sözü tutuyor demektir. Bu durumda yavaş yavaş da olsa güvenini geri kazanıyor olması icab ederdi.
Sen ise olayı unutamadığını, affedemediğini, böyle bir hayatı hak etmediğini her tartışmada hissettiriyorsun. Neredeyse kıskanmayı, mutsuz olmayı, kavga etmeyi bile hak görmüyorsun eşine. Affetmek böyle bir şey değil ki.
Sizin durum ızdırap ve sürekli mutsuzluk. Bu borçlar bitene kadar da bir oh çekemeyeceksin orası da net ama artık olan oldu ve biraz oluruna bırak bence. Böyle giderse ileride ev alınca bile "şimdi 2. evi alıyor olabilirdik" deme ihtimalin yüksek.
SEN NE BİÇİM KADINSIN ! YAZIK O ADAMA YAZIK.
Normalde para, lüks hiç umrumda olmadı.
Azıcık aşım ağrısız başım diye yaşayan biriyim.
Şuanda derdim evimin olmayışı değil mesela onun tarafindan kandirilmis olmak ve her ay çöpe para atmak.
Bu yüzden 2. Evimiz olabilirdi demem.
Kimseye muhtaç olmadığım küçük bir hayat bana yeter.
Içimde şüphe olmasın.
Huzurla ise gidip geleyim.
Ondan hiç bir şey istemedim.
Evet bu kadar tok gözlü bir kadına bunu çok gördüğü için ben ona kıskançlıgi, saçma tripleri hak görmüyorum doğru. :)
Bu arada ben de iş hayatında ilk amirimin salak saçma laflarını yuttum
Ama kalbi şeylerde yutamıyorum
Ödediğin rakam da çok be nomuben de kredi çektim ödedim ödüyorum max 1400 dü ayda ama ben gezdim, tozdum eğlenmeye harcadım parayı ve öderken koymadı ne bileyim havaya gitmesi gibi bu.
Allah yutturmasin ne diyeyim :)
Ben de tersine is hayatımda yutmakta daha çok zorlanıyorum.
Gönül bağım yok ya hani ondan sanırım. .
Vakti zamanında gittiğim bir psikolog bana şöyle demişti:Normalde para, lüks hiç umrumda olmadı.
Azıcık aşım ağrısız başım diye yaşayan biriyim.
Şuanda derdim evimin olmayışı değil mesela onun tarafindan kandirilmis olmak ve her ay çöpe para atmak.
Bu yüzden 2. Evimiz olabilirdi demem.
Kimseye muhtaç olmadığım küçük bir hayat bana yeter.
Içimde şüphe olmasın.
Huzurla ise gidip geleyim.
Ondan hiç bir şey istemedim.
Evet bu kadar tok gözlü bir kadına bunu çok gördüğü için ben ona kıskançlıgi, saçma tripleri hak görmüyorum doğru. :)
KK da sert yorumculara evli misin çocuğun var mı diye soran tiplerden olmak istemem ama daha önce de yazdığım gibi anne olsan emin ol daha farklı olurdun o zaman hiç kabullenemezdin, kendin için şunu almasam giymesem yemesem olur diyosun ama çocuk olunca...
Kreşten her hafta kağıtlar gelir falanca oyun var izlemesini istiyorum istemiyorum diye seçenekler var 15 20 TL ücreti, çocuk eğleniyo oyun izlerken nasıl izlemesin deriz, geçen ay ayın 13ü cepte kalan zaten 20 TL, gittim annemden aldım gene buldum parayı, belki benim yorumlarım o yüzden sert, gerçi genel yapımda bu ya neyse...
Ameliyat oldum bir geçmiş olsunu çok gördüler önüme yıgdılar yokluğumda biriken evrakları, böyle bir yerde çalışıyorum ev kredisi bile zor geliyo, tüh la diyorum 1500 lira cepteydi kredi olmasa, ki mal sahibi olacam 22 ay sonra ama gene de koyuyo
Vakti zamanında gittiğim bir psikolog bana şöyle demişti:
-Hayatınızdaki adamlarla çok sevdiğiniz için evlenme kararı alıyorsunuz. Peki bir gün o aşk bitince, içiniz titremeyince elinizde kalan şey sizi memnun edecek mi ve evliliği sürdürmeye yetecek mi?
Sen de bu yola girdiğine göre Nomu, kalan şeyler seni memnun edecektir. Umarım bu sırtındaki yükten çabucak kurtulursun
Memnun olmazsak hazin son, oluru yokmuş o zaman işte.Ya memnun olmazsak..
Amin..
Hepimiz mutlu olalım inşallah canım.
Çocuk diye diye gözüm değdi bebe hasta oldu ya la, acil yolları göründü bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?