Kıyamet koptu..

Ben zaten diğer sayfalarda belirtmiştim.
Eşime göre çok gereksiz bir durum sadece benim için değil genel görüşü bu sadece benim üzerimden değil.
Ama mesela bu benim binenleri anladigim ama kendimi rahat hissetmeyecegim bir durum.
Ben daha yumuşak bakıyorum.

Yani zaten kendim de kolay kolay tercih etmezdim.
Bindim ama gerçekten başka çarem yok gibi geldi.
Arabanın arka koltuğunda pek de tanımadığım bir iş arkadaşı ile gitmek huzursuz hissettirdi.
Keşke başka seçeneğim olsaydı diye diye gittim yani.
Bu nedenle kolay kolay yine binmem.
Asla binmem demiyorum ama yine bak.
Şartlar ne gösterir bilinmez.

Çokta haklı, istemediği bir ilde verilerle öğrencilerle vs sorun yaşayarak para kazanıyo

İşte ben de diyorum ki affettiyse ve mutsuzsa bir yerlerde yanlış vardır. Ki nomu'ya gün aşırı melankolik konular açtıran da bu zaten.

Ben senin o yorumunu okumadım direkt nomu' yu kast ettim konunun başında o yazmamışmıydı "bu adamdan ayrılırsam daha iyisini bulamam" gibisinden bir şeyler ?

Hayır onu ben demedim canım.
Ben özler miyim onu kaygısı yaşıyorum.
Daha iyisi beni bulmaz zaten ondan eminim o yüzden yeniden evlilik korkunç geliyor şu an.. Ve daha iyisi gibi bir derdim düşüncem yok.
Ayrılırsam bir daha evlenmem diyerek ayrılırim muhtemelen..

Mesela dün ki konuşmada dedin mi erken kalktın madem gelip beni alsaydın beni neden eve çağırdın diye

Bu arada ben de iş hayatında ilk amirimin salak saçma laflarını yuttum

Ama kalbi şeylerde yutamıyorum

Normalde para, lüks hiç umrumda olmadı.
Azıcık aşım ağrısız başım diye yaşayan biriyim.
Şuanda derdim evimin olmayışı değil mesela onun tarafindan kandirilmis olmak ve her ay çöpe para atmak.

Bu yüzden 2. Evimiz olabilirdi demem.
Kimseye muhtaç olmadığım küçük bir hayat bana yeter.

Içimde şüphe olmasın.
Huzurla ise gidip geleyim.

Ondan hiç bir şey istemedim.

Evet bu kadar tok gözlü bir kadına bunu çok gördüğü için ben ona kıskançlıgi, saçma tripleri hak görmüyorum doğru. :)

SEN NE BİÇİM KADINSIN ! YAZIK O ADAMA YAZIK.

Buyrun..
Tamam ne biçimim ben..

En çok da böyle benim yaptığım fedakarlığı ucundan yapmayacak kadınlar hani böyle bu kavgalardaki fevriligime bakıp
"Ni biçim kidinsin" diyorlar ya o çok dokunuyor be..
En çok bu dokunuyor.

Ödediğin rakam da çok be nomu ben de kredi çektim ödedim ödüyorum max 1400 dü ayda ama ben gezdim, tozdum eğlenmeye harcadım parayı ve öderken koymadı ne bileyim havaya gitmesi gibi bu.

KK da sert yorumculara evli misin çocuğun var mı diye soran tiplerden olmak istemem ama daha önce de yazdığım gibi anne olsan emin ol daha farklı olurdun o zaman hiç kabullenemezdin, kendin için şunu almasam giymesem yemesem olur diyosun ama çocuk olunca...

Kreşten her hafta kağıtlar gelir falanca oyun var izlemesini istiyorum istemiyorum diye seçenekler var 15 20 TL ücreti, çocuk eğleniyo oyun izlerken nasıl izlemesin deriz, geçen ay ayın 13ü cepte kalan zaten 20 TL, gittim annemden aldım gene buldum parayı, belki benim yorumlarım o yüzden sert, gerçi genel yapımda bu ya neyse...

Ameliyat oldum bir geçmiş olsunu çok gördüler önüme yıgdılar yokluğumda biriken evrakları, böyle bir yerde çalışıyorum ev kredisi bile zor geliyo, tüh la diyorum 1500 lira cepteydi kredi olmasa, ki mal sahibi olacam 22 ay sonra ama gene de koyuyo

Ödediğin rakam da çok be nomu ben de kredi çektim ödedim ödüyorum max 1400 dü ayda ama ben gezdim, tozdum eğlenmeye harcadım parayı ve öderken koymadı ne bileyim havaya gitmesi gibi bu.

Çok şükür ben de geziyorum zaten ne kadar iznimiz var?
Arkadaş desen kimsem yok.
Geziyorum tozuyorum çok şükür param yok diye hiç evde durduğum olmadı mesela.
Ama dikkat etmek zorundayım.
30 tl yi bile düşünmek zorundayım artık.
En azından eskiden gereksiz bir alışverişi umursamaz dolabın bir köşesine atardım içim acimazdi ama artık acir.
Bunlar yorucu şeyler tabi..

Allah yutturmasin ne diyeyim :)

Ben de tersine is hayatımda yutmakta daha çok zorlanıyorum.
Gönül bağım yok ya hani ondan sanırım. .

Bende aman bugün var yarın yok diyorum devlet dairesi, kime kalmış

Ama eş yüz yüze baktığın koyun koyuna yattığın kişi, iş hayatında değil de özel hayatımda idealistim sanırım

Vakti zamanında gittiğim bir psikolog bana şöyle demişti:
-Hayatınızdaki adamlarla çok sevdiğiniz için evlenme kararı alıyorsunuz. Peki bir gün o aşk bitince, içiniz titremeyince elinizde kalan şey sizi memnun edecek mi ve evliliği sürdürmeye yetecek mi?
Sen de bu yola girdiğine göre Nomu, kalan şeyler seni memnun edecektir. Umarım bu sırtındaki yükten çabucak kurtulursun

Çocuk olsa affetmek çok daha zor olurdu haklısın.
Muhtemelen çocuk için 10 kavga konusu daha eklenirdi bir haftaya. .

Hayat pahalı, ben bu parayla da geciniyorum ama yaşam kalitem değişiyor doğru.
Kendi kalitemden kisabilirim ama evlattan kismak ağır gelirdi.
Belki o zaman ona nefretim çok daha büyük olurdu ve 2. şansı veremezdim..

Ya memnun olmazsak..

Amin..
Hepimiz mutlu olalım inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…