Kıyamet koptu..

Çocuk olunca farklı hakikaten, sana bu konu da katılıyorum AdAm_OLaCaK_KIZ.

Çocuk olmayınca yokluğa, eşin yaptıklarına biraz daha tolerans gösteriliyor ama çocuk varsa gıdasından, pazardan da olsa üstünden başından kısınca içindeki canavar çıkıveriyor, hele de adam eldeki avuçtakini ben yemedim sen ye dercesine savurup borçlandırmışsa da ben bebeme bez, mama alırken zorlanıyorsam yemin ediyorum panter pençesi gibi pençeleyesi gelir insanın.

Okurken sinirden kudurdum, suçlu kesinlikle sizsiniz. Bu tavirlar, olayi anlatirken yok ağladi biseyler zirvaladi falan hiç yakistiramadim. Allah eşinize sabir versin inşallah..

Ben sizi suçlu buldum.. Sizi aracına davet eden herkesi kabul ediyormusunuz? Kibar bir şekilde "Eşim gelecek" diyebilirdiniz? Eşiniz sizi kıskanmış, o arkadaşınızla gitmenizi istememiş. Bu durumda siz "Peki, tamam" demiş olsaydınız, hiç bir olumsuzluk yaşamayacaktınız. Ayrıca size işinizden çıkış versinler. Ne önemi var. Sizin önceliğiniz hangisi:

Yuva'da HUZUR mu?
İş yerinde KARİYER mi?

İşinizle bir ömür boyu geçinip, içli-dışlı olmayacaksınız? Ama eşinizle bir ömür boyu geçinip, aynı yastığı paylaşacaksınız?

Üstelik eşnizin abisini arayıp, olayı anlatmanız da çok yanlış olmuş.

Ayrıca sinir-öfke kontrolünüz de 0.
Benim de evlenesiye kadar öyleydi. Sizi bu yüzden yargılayamam. Ama evlenmek bazı şeyleri öğrenmek, ve fedakarlık yapmak demek. Siz öyle yapacağınıza eşinize zıt olup, inat ediyorsunuz, dediğim dedik moduna giriyorsunuz. Bu hoş olmamış.

İnat etmeniz bi kere sizi haklı değil, haksız yapar. Yani hiç bir şey yapmayın. Eşinizle güllük gülistanlık olun, hatta siz kanatsız melek olun, bir insan da eğer "İNAT" varsa, o huyu zaten insanı "KÖTÜ" yapabiliyor ??

Şimdi gidin eşinizden "Özür dileyin" ve bir daha da işinizi, eşinize tercih etmeyin...

Valla harika bir eşim yok.
Harika bir eşim olsaydı bile işimi kaybetmeyi göze alamazdim yuva için. .

Bugün harika olan eş bir ömür harika kalacağını garantileyemez size.

Ben bu mesleğe kolay sahip olmadım.
Ailem fedakarlıklarla okuttular.
Koca için onu çöpe atamam.

Ayrıca isim olmasaydı kendisiyle yuvamız çoktan yıkılmış olurdu.
Benim sayemde ayaktayiz.

Konuştuk çözdük gibi zaten ama..
Ben de size bu kadar koca odaklı olmamanizi tavsiye ederim.

Isim olmasaydı bu evlilik yüzünden darmadağın olmuştum ben..

Peki, tamam. Herşeyinize EYVALLAH. AMA şu inadınızı kırın. İnatlaşarak bir yere varamazsınız. Doğrudur. Aileniz sizi okuyasınız diye neleri feda etmişlerdir. Ama işinizi kaybetseniz bile kaç yazar?? Eliniz, ayağınız tuttuğu sürece iş heryerde. Yuva da kolay kurulmuyor kusura bakmayın da... Onun için neler göze alınıyor. Eşiniz sizi kıskanmış işte.. Bunun başka bir açıklaması yok, ve sizde daha çok kıskandırmak için çabalamışsınız ??

Konu sahibi öğretmen,öyle iş her yerde değil ayrıca.
Eşinin iddiaada kaybettiği bir ev parasını ödeyebilmek için çalışmak zorunda. Doğal olarak adamın yersiz kıskançlıklarına tahammülü yok.

Siz fevri davranmışsınız ama adam da ilkel. Koca sözü dinlenmesi gereken üstün bir varlık değil.
Haklısınız ama ifade ediş biçiminiz yanlış. Ayrıca çalışıyorsunuz iş yerinden veliniz gibi onu arayıp izin almak zorunda değilsiniz. Akşam eve gelirsiniz gün içinde n'aptın diye konuşurken x bıraktı toplantıya yetiştim dersiniz, mevzu bile edilmez. Özgüven sorunu var sanırım. İyice bir değerlendirin ve belki de gerçekten gitmesi gerekiyorsa yol verin. Çekilmez.

Ben bu konuyu ılk actıgın gun , uye gırısı yapmadan okumustum.
ben sana hak verıyorum , soyledıklerınde ve bundan sonrası ıcın tepkısız bır sekılde ılerlemenızde fayda var.
Araba mevzusuna hıc gırmeme gerek bıle yok , ıs arkadasımın arabasına nıcın bınmıyeyım kı ?

Başını okurken tamamen sizi hakli bulurken konu ilerledikce fikrim degisti cunku hakliyken haksiz duruma dusmussunuz.Sinir harbiyle mantikli ve politik davranamamissiniz.Esinizi kovmak yerine ne dersen de ne yaparsan yap işim için en mantikli yapilmasi gereken buydu bana anlayis gostermedigin icin asil ben sana kirgin ve kizginim tarzi biseyler söyleyip sizde ona tavır yapsaniz bugun degilse yarin o mecbur kalirdi geri basmaya.Birde ben devamli boşanma kelimesinin bile dile getirilmesinin iliskiyi yipratici ve onarilmayacak yaralara surukledigini dusunuyorum.Geriye donuk sıkıntılarınızı bilmiyorum o yüzden artik patlamakta haklisinizdir belki insani insanliktan cikariyo bazilari

Eşinizin kafasını yasayan zihniyetlere hayret ediyorum doğrusu.... Çıkardıkları anlamı da hiç yakısı bulamıyorum... Madem öyle kadının yeri evi olsun.. Bık bık konusan adam evıne baksındı.. Malum iş yerinde de bu ''erkek'' kişileriyle sık sık yan yana da yalnızda kalma durumu olabilir.. Namusunu korusundu..

Konu sahıbı son derece haklısınız.. Sadece uslubunuz sert olmus.. Tabı bu durumunuzuda birikmişliklerinize baglı.. Yoksa sizde neden keyif kacırmayı isteyip, adamın damarına basasınız ki..

Hatalısın canım kabul et , üstüne hatalı olduğun halde üste çıkmaya çalışmışsın

Çalışıyorsun,ne,saçma,işyerinde,muhatap,ol,yemeklerde,toplantılarda,görüş ,ama,arabaya,binme,binince,adam,yiyormu,senide,
Birsuru,tanımadığınız,kişilerle,dolmuş,taksi,v,s ,binmeyelim,
Çok,kızıyorum,boyle,adamlara,kendisi,olsa ,aynı,durumda,biner,ama,bayan,var,diyede,yok,demez,
Kadınlarda,asılıyor,artik,çalışan,bir,bayansın,seni,beni,yok,
Ha,çokmu,kıskanıyor,ek,is,yapsın,calistirmason,sizi

çok afedersin ama s.çmış sıvamışsın yahu.
evet ben de iş arkadaşımla aynı yere gideceksem , arabasına binerim. eşim de biner. ya da aynı yere gideceği varsa götürür. bu bizim için problem değil. ama eşin için problem. her insanın takıntılı noktaları olur. mesela benim eşimin de telefon takıntısı var. aradı mı açmam lazım, duymam lazım o telefonu. yoksa kavga gürültü. bu da başkasına saçma gelebilir.
neyse siz bu hassasiyetini çiğnemişsiniz, bir de hakaretler, abiyi arayıp zaten verdiği bişey yok! huzur verse falan demeniz çok aşırı derece de gurur kırıcı. tüm aile huzurunda özür dileyin. yaptığınızın hata olduğunu falan söyleyin.

Madem toplantı vardı işten erken çıkabilirdiniz sonuçta toplantı da işle alakası değil mii. Ayrıca anlamadım orada arabası olmayan tek kişi siz misiniz oradaki tüm personel katılacaksa toplantıya ve iş çıkış saatinden sonra 25 dk kalıyorsa diğerleri nasıl yetişecekti ben mantıksız buldum. Neden illa sizi bırakıyor o kişi. Benim eşimde istemez tek başıma başka erkeğin arabasına binmemi gayette eşinizin dediği gibi bu toplantıyı koyan bunu düşünüp erken çıkmana izin verirdi zaten toplantıyı yapan patron. Bir de ben bırakıcam gel demiş eşiniz ve kızdığını bile bile üzerine gitmişsiniz. Üstüne bir de ağabeyini arayıp onları da haberdar edip dünya laf saymışsınız adam haklı az bile yapmış benim eşim misal tartıştık diye annemi arayacak söyleyecek evi yıkarım.

açıkçası ben sizi hatalı buldum... arkadaşınızla gitmeniz konusunda haklısınız tamam da, tartışmalarda sizinde hatanız büyuük.

adam haklı ben kimsenin bana söylemesine gerek yok arabaya falan binmezdim eşiniz de hassasken üstelik

sizi çok haklı bulamadım açıkcası, siz de eşiniz de sınırları zorlamışsınız, taksi denen bir şey var.. eşiniz istemiyorsa, ki açıklamasını haklı buldum (eğer o saatte toplantı koyuyorlarsa arabası olmayanları düşünecekler açıklamasını) o zaman atlar taksiye gidersiniz. bu işi bu kadar büyütmeye lüzum yok. insanlar ne problemlerle uğraşıyorlar..

taksiye vercek paralari yokmus

Ben seni haklı buldum eski konularını biliyorum bugün bu evlilik ayakta ise senin sayende senin yerinde başkası olsaydı çoktan boşamıştı hem madem sözünün dinlenmesini istiyor zamanınd eşinde senin sözünü dinleseydi bir sürü para kaybetmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…