KIYAS YAPIYOR MUSUNUZ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bul bir yasli zengin sonra bol bol marka fotosu at

Ne berbat bir zihniyetiniz var yahu

BIZ üc senedir tatile cikmadik evi degistirdik borca girdik dolabim da bir tane marka elbise yok

En yakin kiz arkadasimin dolabi marka elbise dolu ama gel Gör ki her allahin günü kocasiyla girtlak girtlaga kavga dövüs

Sevgi sizin zannetiginiz sey degil ayrica Organ bagislamis gibi bekaretten bahsetmeniz de igrenc

Niye calismiyor

Bekareti vermek nedir ya nasil bir tabir bu. Karsiliksiz mi verdiniz yani sizin icin cinsellik tek tarafli heralde. Cinsellik iki tarafinda hosnut oldugu bir nevi mutluluk alışverişidir. Siz simdi bu ilişkide birsey almadiniz mi anlamadim olaylara bakisiniz cok yanlis

Adam olmayan paranın nesini verecek sence?
Çalışma gayreti göstericek bana seneye nişan yapalım demek yerine seneye kadar en azından düzenli bir iş bulucak bunları onunla da konuştum ama burda sadece benzer durumu yaşayan birinden akıl almak istedim

Emek vermiyorsa yol vereceksin bu kadar basit. Zorlama gitmez bu işler.

Lüks mekanlarda doğum günü partileri 30-40 binlik pırlantalar için bekaretinizi mi verdiniz?Yanlış mı anladım.

Kıyas mutsuzluktur. Kimseyle kendimi kıyaslamam. Elinizdekilerden memnun değilseniz bırakın. Yada kıyasa gitmeden elinizdekiyle mutlu olun. Siz sevgilinizi sevmiyorsunuz ama çok net belli yoksa böyle kıyasa girmezdiniz.

Mesleğim var zaten şu an da bunları bile iş yerinde yazıyorum işi olmayan taraf karşı taraf o yüzden sevgi karın doyurmaz dedim ona harcadığım emek ve para inanın çok fazla fesat değilim karşılığını bekliyorum başkalarının hiç bir şey yapmadan aldıkları için bu kadar çabalamak zoruma gidiyor

Çalışma gayreti göstericek bana seneye nişan yapalım demek yerine seneye kadar en azından düzenli bir iş bulucak bunları onunla da konuştum ama burda sadece benzer durumu yaşayan birinden akıl almak istedim
Çalışma azmi yoksa bundan rahatsızsanız ayrılın. Bu başka bir şey ama milletle kıyaslayıp sonra neden diye sormak başka bir şey.

Sizin alma verme dengesi şaşmış, ne demek bekaretinizi VERDİĞİNİZ adam size pırlanta almıyor, boğaz manzaralarına karşı yemeğe götürmüyor, yazıklar olsun, ayrılın.
Ama size bunları verecek olana sizin verecek bekaretiniz kalmamış onu nasıl halledersiniz bilemem.

Kanita ihtiyac duymadim "hatta bekaretimi bile verdim" cümlesindeki altyazi bana yetti.

Tesekkurler, sevgi bu degil.

İlişkide karşılıklı çaba olur ama bunu bir şeyler yapılsın diye yapmayız. Siz baştan çabayı niye gösteriyorsunuz çok belli. O zaman bu çabayı zengin koca için gösterin.

E tamam işte siz de sevgilinize vermişsiniz. Hep erkek mi maddi olarak verecek, biraz da kadınlar versin

Cevabınız için teşekkür ederim nezaket sınırları içinde olduğundan benim iyi bir eğitimim ve işim var daha zengin birini istemiyorum onu istiyorm ama onunla olan bir gelecekte sürekli parayı yada onun meslek edinmesini düşünmüyorum belki benim aklım yetmez 3. Bir yol vardır diye yazdım buraya ama ne orobsuluğum kaldı ne fesatlığm...

Babamın evinde gördüm annem sayesinde şu an bende kurumsal bir şirkette nispeten iyi maaşa çalışıyorum ama karşı taraftan benden biraz fazlasını vermesini bekliyorum sadece
Adam çalışmıyor bile nasıl verecek?

Kıyas mutsuzluktur. Kimseyle kendimi kıyaslamam. Elinizdekilerden memnun değilseniz bırakın. Yada kıyasa gitmeden elinizdekiyle mutlu olun. Siz sevgilinizi sevmiyorsunuz ama çok net belli yoksa böyle kıyasa girmezdiniz.
Size yorum yapma hakkını ben tanıdığım için bilmeden yorum yapma demem saçmalık olur ama gerçekten onu seviyorum ona iş ayatlamaya bile çalıştım onu bunu beğenmedi bilmem ne masa başı çalışmam daralıyorm dedi bana ama onu seviyorum inanmak zorunda değilsiniz tabi.

Lüks mekanlarda doğum günü partileri 30-40 binlik pırlantalar için bekaretinizi mi verdiniz?Yanlış mı anladım.
Yanlış anladınız tekrar okuyun bence yada boş verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`