Ama sayemde gaza gelip yaptı
Teşekkür ederim canım.Deynep'cim ellerine,emeğine sağlık çok zahmetli ve nefis bir yemek olmuşYarışmada başarılar dilerim
Bir kase aşure alabilir miyim
Bugun son gun muAma sayemde gaza gelip yaptıSıra sende
Ellerine sağlık canımTeşekkür ederim canım.
Alabilirsin canım,keşke mümkün olsa da ikram edebilsem,senin tarifini yaptım.Fazladan 1 bardak fındık içi ve 1 elma koydum ,çok güzel oldu.
Teşekkür ederim canım.
Teşekkür ederim canımAblacımmm ellerine sağlık nefis olmuş.
Sen yaparsın da güzel olmaz mı başarılar dilerim el yapımı favorimdir her zaman
Kesin sonuncu olurum ben bende sunum yetenegi sifirTeşekkür ederim canım.Sana da yapamaz diyorlar ,sen de göster yapıp ,yapamadığını.
Daha bir sürü tarif varKesin sonuncu olurum ben bende sunum yetenegi sifirhem yapilacak makarna kalmadi bence hepsinj yaptiniz
Sunum bende de normalde yok,araştıra araştıra bir şeyler yapmaya çalıştım işte.Kesin sonuncu olurum ben bende sunum yetenegi sifirhem yapilacak makarna kalmadi bence hepsinj yaptiniz
Benim bildigim bi kiymali bide salcali makarna sizin yaptiklarinizin yaninda yarismaya utanir benimkiler :)))Daha bir sürü tarif var
Yok cidden guzel yapmissin tekrar eline saglikSunum bende de normalde yok,araştıra araştıra bir şeyler yapmaya çalıştım işte..
Yap yap sende. Fazladan tarifimiz olmuş olur fena mı ? Hala vaktin var canımBenim bildigim bi kiymali bide salcali makarna sizin yaptiklarinizin yaninda yarismaya utanir benimkiler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?