Kıymet bilmek için illa bu mu olmalı? Tecrübelerinize dayanarak yardım istiyorum.

Acaba gerçekten ben mi fırsat vermiyorum? Adam gerçekten yontulmamış odun. Ben de demiyorum zaten 'hep o gelsin artık benden bu kadar' diye ama o ortayı yakalatmam lazım.

Evet firsat vermiyor olabilirsiniz. Esimle sevgiliyken, esimde cok abarti davranirdi her sabah siirli gunaydinlar, surekli iltifatlar, asiri ilgi filan deliriyordu resmen. Ama devamli boyle olunca kiymeti kalmiyor yani kiymetsizde olmuyor aslinda ama yarattigi etki azaliyor diyeyim. Evlenince sakinlesti. Oyle ilgisiz biri filan olmadi o konu da sikintim yok ama artik daha kararinda yapiyor yaptiklarini ve banada firsat oluyor boylece.

Şu mesajı inanarak yazdığınıza eminim ama dediğiniz gibi olsaydı buraya konu açma gereği duymazdız.

Ne demek istediğinizi anladım. Size göre aslında umursamıyor olsam bu konuyu açmazdım :) Ama işte ben de bunu tuhaf buldum. Ben umursamayınca farklı adımlar atması enteresan geliyor. Belki de dediğiniz gibidir. Bilinç altım ne söylüyor bilmiyorum

Ben de her gece böyle değilim. Mesela haftada 2 gün uzunca konuşurdum ona, 1-2 defa şarkı yollardım ama baktım o hiç yapmıyor. Ben niye yapıyorum dedim ve bıraktım. Beni boğmasın ama o da yapsın. İnsan ruhunun okşanmasını istiyor arada.

Bence bazen başı şeyleri oluruna bırakmak gerek. Kim bilir sen ondan ilgi alaka beklerken onun belki bu durumdan haberi bile yoktur. Sen sadece içinden geldiği gibi davran su akar yolunu bulur

Eşimin hödük olduğunu evlenmeden bilseydim evlenmezdim .. evlenmeden çok romantikti

Ben de devamli oylesiniz sanmistim cokta abarti degilmis sizin ki ama demekki ona fazla gelmiş. Soguk davranmayin ama bazi konularda ayna gibi olun, ona kendini yansıtın. Almadan fazla fazla vermeyin.

Ben de devamli oylesiniz sanmistim cokta abarti degilmis sizin ki ama demekki ona fazla gelmiş. Soguk davranmayin ama bazi konularda ayna gibi olun, ona kendini yansıtın. Almadan fazla fazla vermeyin.

Hayır. Mesela çok içim kaynardı söylediği bir şeye 'ağzını burnunu yerim senin' derdim. Ama çok içimden gelirdi. Artık hiç kullanmıyorum. Hatta geçen gün bir konuyu konuşuyorduk. 'Yerim seni' dedi. 'Ye' dedim ben de. 'Sen de ye' dedi bana. Farklı geliyor ona bazı şeyler ama böyle gördükçe içimden gelmiyor ben ne yapayım ki?

Böyle adamlar zamanla değişebiliyor. Ama emek istiyor. Triple falan değil empati aşılamanız lazim, merhametinin uyanması lazim, değeri anlaması lazım. Bunlar da zaman gerektiriyor.

Maalesef öyle oluyor, kaçan kovalanır hesabı. Mesela ilk ilişkilerde eğer erkek tarafı çıkma teklifi ediyorsa kız soğuk davrandığı için erkek gece gündüz demeden mesajlar atar, ilgilenir, aynı yerdeyseniz jestler yapar filan. Ama ne zaman kız evet ben de seni seviyorum tribine girip belli edince o zaman erkek zaten beni seviyor aman ne gereği var kızı aldım ben der. Maalesef kursakta kalan bir şey biz özellikle sürekli gece gündüz beni sevsin, ilgilensin, günaydınlar, iyi geceler, hatunumlar yazsın isteriz ama erkekler yazmaz. Bence bunun en güzel formulü arayı açmaktır. Bırakın yazmayın başka şeylerle ilgilenin, kafanızı meşgul edin, aramayın, bi özlesin, bi merak etsin sonra da soğuk davranın azcık o koşssun peşinizden. Bu arada bu dediğim de gerçekten bilindik ve çok etkili formüldür.

Siz zaten baya iyi taniyrsunuz onu anladgm kadaryla. Ben sadece bu isi ilerletmyi dusunuyosan isin zor diyrm. Simdiden boyleyse ilerde daha da salar. Sizin onu sevip birakmicgnzdan baya baya emin gibi.

Valla canım benzer durum bende de var şuan. Biraz fazla şımarttım sanırım, adam iyice havalara girdi. Böyle bi rahatlık geldi ona. İlgilenmemeler arayıp sormamalar falan. Karar aldım dünden beri mesajlarına cevap vermiyorum aklı başına gelsin burnu sürtsün biraz. Ama böylede nereye kadar bilmiyorum. Taktikler insanı yoruyor cidden..

İletişimi komple keselim mi yani? Şuan bende bu taktiği uyguluyorum da:) Mesajlarına cevap vermiyorum dünden beri ama hiç mi cevap yazmamak lazım yoksa arada bi konuşup ama soğuk davranarak mı ilerletmek lazım?

Deveye diken erkeğe s...en yariyo maalesef... gamsiz ol ki ilgi görebilesin... Ben 40 yaşıma kadar böyle tecrübe ettim

Ayy ben de öyleydim. Sevgimi çuval gibi adamın kucağına bırakırdım. Tabi hiçbir zaman karşılığını göremedim sevgimin, davranışlarımın. Ama sana bir şey diyeyim mi affına sığınarak. Erkekler böyle zaten, gamsızlar, odunlar diye bir genelleme yokmuş gerçekten. Seven insan hiç çekinmeden karşısındakine sevgisini belli ediyormuş. Eğer isterse, o senin istediğin her türlü davranışı sergiliyormuş, eğer isterse ilgiyle sevgiyle ve aşkla seni sarmalıyormuş. Yapmadığı her şey odunluktan değil, istemediğinden. Geçen seneye kadar ben de deveye diken insana s.... Diye düşünüyordum. Ama çok şükür 8 aydır düşündüğümün tam tersi bir ilişki yaşıyorum. Yoksa böyle konuşamazdım.

İlişkinin bu kadar başında bu kadar ilgisizliği ben sevgisizliğe bağlarım.
Hani huyum bu olayı bana pek inandırıcı gelmiyor, ben de pek romantik sayılmam ama sevdiğimize davranışımız illa ki daha farklı, hele ki ilk zamanlar...

Havalandığı an taşı atacaksın balon gibi sönüp inecek aşağı taktik olayını hiç sevmem ama ağırdan alınması gerektiği taraftarıyım. Sevgililik biraz farklı kadın bütün sevgisini sonuna kadar gösterirse erkek kısmına bir haller oluyor. Eşeğin cilvesi gibi işte. Yakışmıyor çifteyi atıyor. Sizinki ilgi alakayi birakin arayıp sormuyormus da ayarlarını guncelleyin. Arayıp sormayın ararsa soğuk kısa kısa konuşun. Ama umarım sorun sadece rehavettir de altından başka bir şey çıkmaz.

İnternetsiz tuvalete gidemez olduk. Ne olacak sonumuz

İletişimi komple keselim mi yani? Şuan bende bu taktiği uyguluyorum da:) Mesajlarına cevap vermiyorum dünden beri ama hiç mi cevap yazmamak lazım yoksa arada bi konuşup ama soğuk davranarak mı ilerletmek lazım?

Aramayın bırakın değerinizi bilsin iyice bi özlesin eğer aynı yerdeyseniz kapınıza çiçek alana kadar gelsin. Baktınız olmuyor ne arıyor ne soruyor. O zaman bitti etti demeden direk silin ve hayatınıza devam edin. Gerçekten seven insan sizi sevmeden duramaz özlediğini söyler, arar, olmadı kapınza dahi gelir, jest yapar. Ve bir de aradaşları filan biliyor mu? Hani bilmiyorsa zaten hiç ümitlenmeyin sizi sevmiyordur

Teşekkür ederim canım cevabın için:) Şuan kaçmaya devam ediyorum, onda da kovalamalar başladı:) İstediğim olana kadar da devam edicem. Yakın arkadaşlarından biri biliyor bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…