- 10 Ekim 2014
- 32.982
- 148.660
- 798
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Acaba gerçekten ben mi fırsat vermiyorum? Adam gerçekten yontulmamış odun. Ben de demiyorum zaten 'hep o gelsin artık benden bu kadar' diye ama o ortayı yakalatmam lazım.
Şu mesajı inanarak yazdığınıza eminim ama dediğiniz gibi olsaydı buraya konu açma gereği duymazdız.
Evet firsat vermiyor olabilirsiniz. Esimle sevgiliyken, esimde cok abarti davranirdi her sabah siirli gunaydinlar, surekli iltifatlar, asiri ilgi filan deliriyordu resmen. Ama devamli boyle olunca kiymeti kalmiyor yani kiymetsizde olmuyor aslinda ama yarattigi etki azaliyor diyeyim. Evlenince sakinlesti. Oyle ilgisiz biri filan olmadi o konu da sikintim yok ama artik daha kararinda yapiyor yaptiklarini ve banada firsat oluyor boylece.
Ben de her gece böyle değilim. Mesela haftada 2 gün uzunca konuşurdum ona, 1-2 defa şarkı yollardım ama baktım o hiç yapmıyor. Ben niye yapıyorum dedim ve bıraktım. Beni boğmasın ama o da yapsın. İnsan ruhunun okşanmasını istiyor arada.
Ben de devamli oylesiniz sanmistim cokta abarti degilmis sizin ki ama demekki ona fazla gelmiş. Soguk davranmayin ama bazi konularda ayna gibi olun, ona kendini yansıtın. Almadan fazla fazla vermeyin.
Bence bazen başı şeyleri oluruna bırakmak gerek. Kim bilir sen ondan ilgi alaka beklerken onun belki bu durumdan haberi bile yoktur. Sen sadece içinden geldiği gibi davran su akar yolunu bulur
Siz zaten baya iyi taniyrsunuz onu anladgm kadaryla. Ben sadece bu isi ilerletmyi dusunuyosan isin zor diyrm. Simdiden boyleyse ilerde daha da salar. Sizin onu sevip birakmicgnzdan baya baya emin gibi.Lütfen seviyor-sevmiyor muhabbetine girmeden yardımcı olur musunuz? Sevgi konusunda şüphem yok.
1 buçuk yıllık ilişkim var. Çok da güzel gidiyor? ama sanırım güzel gitmesinin sebebi benim. Erkek arkadaşım hep çok anlayışlı olduğumdan bahsediyor. Alttan alırım, moral veririm. Ama...
Kendisi çok gamsızdır, umursamaz...
Ben çok ilgiliyimdir ve inanılmaz belli ederim ilgimi. Baktım olmuyor. Karşımda bir odun var. Yeter!!! dedim ve artık 'özledim' bile demiyorum. Önceden uzun uzun iyi geceler mesajları yazardım, şarkı yollardım ama artık hiçbirisi yok. 'Sana da iyi geceler, ben de öpüyorum seni' bu kadar. Bugün ona sıcak davranmak hiç içimden gelmedi. Konuşuyorduk. Hep kısa cevaplar verdim. Canım cicim demedim. Biraz başımdan savar gibiydim. Son mesajıma cevap yazmadı. 'Sen yazana kadar yazmam' dedim içimden. Baktım 2 saat sonra 'yemek yedik biz canım' yazmış. Ben de cevap yazdım. En son uyuyacağını söylemiş. Öpüyorum kocaman yazmış. Girip okumadım bile. Sonra tekrardan mesaj atıp öpüyorum seni yazmış. Hayatımlar, canımlar tabi... Ben bu şekilde davranmalı mıyım? İlla kıymet bilmesi için bu mu olmalı?
İletişimi komple keselim mi yani? Şuan bende bu taktiği uyguluyorum da:) Mesajlarına cevap vermiyorum dünden beri ama hiç mi cevap yazmamak lazım yoksa arada bi konuşup ama soğuk davranarak mı ilerletmek lazım?Maalesef öyle oluyor, kaçan kovalanır hesabı. Mesela ilk ilişkilerde eğer erkek tarafı çıkma teklifi ediyorsa kız soğuk davrandığı için erkek gece gündüz demeden mesajlar atar, ilgilenir, aynı yerdeyseniz jestler yapar filan. Ama ne zaman kız evet ben de seni seviyorum tribine girip belli edince o zaman erkek zaten beni seviyor aman ne gereği var kızı aldım ben der. Maalesef kursakta kalan bir şey biz özellikle sürekli gece gündüz beni sevsin, ilgilensin, günaydınlar, iyi geceler, hatunumlar yazsın isteriz ama erkekler yazmaz. Bence bunun en güzel formulü arayı açmaktır. Bırakın yazmayın başka şeylerle ilgilenin, kafanızı meşgul edin, aramayın, bi özlesin, bi merak etsin sonra da soğuk davranın azcık o koşssun peşinizden. Bu arada bu dediğim de gerçekten bilindik ve çok etkili formüldür.
Deveye diken erkeğe s...en yariyo maalesef... gamsiz ol ki ilgi görebilesin... Ben 40 yaşıma kadar böyle tecrübe ettimLütfen seviyor-sevmiyor muhabbetine girmeden yardımcı olur musunuz? Sevgi konusunda şüphem yok.
1 buçuk yıllık ilişkim var. Çok da güzel gidiyor? ama sanırım güzel gitmesinin sebebi benim. Erkek arkadaşım hep çok anlayışlı olduğumdan bahsediyor. Alttan alırım, moral veririm. Ama...
Ben çok ilgiliyimdir ve inanılmaz belli ederim ilgimi. Baktım olmuyor. Karşımda bir odun var. Yeter!!! dedim ve artık 'özledim' bile demiyorum. Önceden uzun uzun iyi geceler mesajları yazardım, şarkı yollardım ama artık hiçbirisi yok. 'Sana da iyi geceler, ben de öpüyorum seni' bu kadar. Bugün ona sıcak davranmak hiç içimden gelmedi. Konuşuyorduk. Hep kısa cevaplar verdim. Canım cicim demedim. Biraz başımdan savar gibiydim. Son mesajıma cevap yazmadı. 'Sen yazana kadar yazmam' dedim içimden. Baktım 2 saat sonra 'yemek yedik biz canım' yazmış. Ben de cevap yazdım. En son uyuyacağını söylemiş. Öpüyorum kocaman yazmış. Girip okumadım bile. Sonra tekrardan mesaj atıp öpüyorum seni yazmış. Hayatımlar, canımlar tabi... Ben bu şekilde davranmalı mıyım? İlla kıymet bilmesi için bu mu olmalı?
Havalandığı an taşı atacaksın balon gibi sönüp inecek aşağıValla canım benzer durum bende de var şuan. Biraz fazla şımarttım sanırım, adam iyice havalara girdi. Böyle bi rahatlık geldi ona. İlgilenmemeler arayıp sormamalar falan. Karar aldım dünden beri mesajlarına cevap vermiyorum aklı başına gelsin burnu sürtsün biraz. Ama böylede nereye kadar bilmiyorum. Taktikler insanı yoruyor cidden..
İnternetsiz tuvalete gidemez olduk. Ne olacak sonumuzLütfen seviyor-sevmiyor muhabbetine girmeden yardımcı olur musunuz? Sevgi konusunda şüphem yok.
İletişimi komple keselim mi yani? Şuan bende bu taktiği uyguluyorum da:) Mesajlarına cevap vermiyorum dünden beri ama hiç mi cevap yazmamak lazım yoksa arada bi konuşup ama soğuk davranarak mı ilerletmek lazım?
Teşekkür ederim canım cevabın için:) Şuan kaçmaya devam ediyorum, onda da kovalamalar başladı:) İstediğim olana kadar da devam edicem. Yakın arkadaşlarından biri biliyor bizi.Aramayın bırakın değerinizi bilsin iyice bi özlesin eğer aynı yerdeyseniz kapınıza çiçek alana kadar gelsin. Baktınız olmuyor ne arıyor ne soruyor. O zaman bitti etti demeden direk silin ve hayatınıza devam edin. Gerçekten seven insan sizi sevmeden duramaz özlediğini söyler, arar, olmadı kapınza dahi gelir, jest yapar. Ve bir de aradaşları filan biliyor mu? Hani bilmiyorsa zaten hiç ümitlenmeyin sizi sevmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?