zaten altın olarak verecek tabii verirsecanım çok üüzldük ya.. o para sizin geleceğiniz için yatırım olabilirdi..
şuan 10 bine yakın para eder 150 gr altının.. hadi parayı gectim seni ne yerine koyuyolar ??
Allahtan eşinm öyle bencil deil.. bence k.walidenle konuş sert yap.. bence 150 gr altın varsinler para deil.. bide sağlık yada başka bişey olsa neyse kumar için sizin paranızın gitmesi kabul edilmez bişey.. aynı sorun bendede var.. bizde cok zor durumdayız düğün yapacağız, nışanlım kaynıma gönderdiği paraları alamıyo.. arayıp ta bi kez bile siz nasıl düğün yapacaksınız deme ne kaynım ne k.walidem bıktım onlardan..
cok üüzldüm sana.. Allah çocuklarını ve eşini sana bağışlasın...
benim kaynım kumar müptelasıdır bundan iki sene önce eşimi arayıp ne olur bana 5 milyar çıkar yoksa beni öldürecekler diyor ve eşim kartından çekip hemen gönderiyor..
aradan 1 ay geçti iki ay geçti hiç bize olan borcunu hatırlayan yok..tabii kaynımın bu arada başka yerlere de borcu çokkk.gittikçede faiz bindi üstüne oldu mu 6.5 milyar eşim abisi ile konuşmuş..olsa hemen vereyim ama yok işte demiş..eşimde ailesi ile konuşurken ne yapıym mecbur bilezik bozdurucam demiş..kaynanam da geldi, lafı bana sattı bilezikleri bozduracakmış dedi..ben kumar borcu için vermem dedim kestim attım..
cevap resmiyette borç kocanın üstüne görünüyor mecbur vereceksin..vermedim iki ay daha geçti..borç çoğalıyor ama eşim bana hiçbirşey diyemiyor vermeyeceğimi bildiği için..geceleri sabaha kadar uyku uyumuyor..kaynanamlarda kaynımın borçları için kredi çekeceklerdi bekledim ki bu borcuda kapatsınlar..iki ay bitti krei yıok..en sonunda eşime kıyamadım al şu bilezikleri bozdur borcu kapat verdim..üzülürsün dedi almadı zorla gör işte el kızıyım ama ailenden daha çok düşünüyorum seni dedim verdim..
biz borcu kapattk iki gün sonra krediyialdılar..bizim ödememizi beklemişler tabii artık acil bir durum yok bizi umursayan olmadı..
kaynım zaman istedi ödiycem diye..iki sene geçti bu iki senede ne kadar üzüldüğümüzü ALLAH bilir..bende eşimde..çünkü hiç alamk istemedi.üzüldüğümü görüpte alamadığı için o da çok üzüldü..
bu iki senede hiç bilezik lafını ağzına alan yok.herkese borç ödendi kaynım evine birdünya masraf yaptı..aa bizi insan yerine koymadılar..
bende geçen akşam sinirlendim kaynıma mesaj çektim..altınlarımı 22 temmuza kadar istiyorum diye..hala kimsede tık yok acaba hala beni tınlamıyor mu..eşim laf yerine gitmiş diyor başka birşey demiyor..kaynım dediğim babam yaşında adam..
şu an kaynanamıda kaynımı da hiç sevmiyorum neden mi bilezikler için değil iki senedir kaale almadıkları için..bak kızım ödeyemiyorum falan olur arada bir ama tık yok..herkes keyfinde verdiğimde az değil yani 150 gram...
sen kendini eşinin hayat arkadaşı değil el kızı olarak görürsen hala eşinin ailesinden altın almaya çalışmaması çok normal değil mi? sonucta sen el kızıymış onlar ailesiymiş. eşin de bu yüzden ailesinin üstüne gitmiyor parayı almak için.
çok hatalılar bi açıklama bile yapmamakla. ama senin tavrın da cok yanlış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?