Merhaba. Sonucunuz belli oldu mu merak ettim
Bu gün ilk kontrolum vardı
tek kese göründü henüz bebek gorunmedi
2 hafta sonra için randevu verdi Dr.
3 kattan fazla artışa rağmen ikiz değil tek gebelik benim muhtemelen
ikiz anneleri adetıme 4 gun kala beta hcg yaptırdım 159 cıktı dr gıttım dr ıkız olabılır dedı haftaya bellı olur dedı sizin beta hcgnız kac cıkmıstı lutfen yardımcı olun cok merak edıyorum
benim adetimi henüz 1 gün geçti ve b-hcg 630.29 çıktı ve adetime 1 gün kala evde yaptığım testte de iki çizgide kıpkırmızı çok netti.sizce nasıl ikiz midir,yardımcı olur musunuz.
mrb ben ocak ayında gebe kalmıştım düşük oldu ama adetim 3 gün geçmişti test yaptırdım değer 10200 çıkmıştı dr değere bakıp ikiz dedi hemen ama muayene edelim bakalım öyle mi dedi baktı ikizdi ama 8 haftalıkken alındılar.
Lutfen sorum olacak hamile kalan arkadaslarimiz arasinda kanamasi gelen oldumu test yapmadan bir gun once kanamam geldi sonucumu yarin alacam ama dayanamiyorum idrar testim cok net pozitif cikti evde yapmistim kanamam kesildi dun ama yinede korkuyorum lutfen yardimci olun
çok geçmiş olsun.alınma sebebi neydi acaba.
kanamam oluyordu.birisinin kalp atışı vardı diğerinin yoktu dr takibe aldı 3 gün arayla dr gittim daha sonra ikisinin de yoktu biraz bekleyelim dedi dr 1 ayda 10 kez kontrole gittim 8 haftalık kürtaj oldum bu 2.düşüğümdü histereskopi oldum bebeğin durduğu yerde bonbelikler varmış onlara kesik attık bi daha %95 aynı sorunu yaşamayacağız dedi doktorum inş bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?