kiz anneleri ilk ay beta hcg degernz kact?

Merhaba arakaslar size bi sorum olucak bügün hamile oldugum ögrendim ve cok mutluyum Allaha binlerce sükür olsun transferin 14 günüdür degerim 700 sizce nasil

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kizlar benim ikinci gebeligim ama bole bi betam olmamisti. Ilk yani bir mayista 144 uc mayista 383 yedi mayista 3344 sok oldum brn bunun yarisini bekliyodum acaba ikizlik olabilirmi

Merhaba. Sonucunuz belli oldu mu merak ettim

Bu gün ilk kontrolum vardı
tek kese göründü henüz bebek gorunmedi
2 hafta sonra için randevu verdi Dr.
3 kattan fazla artışa rağmen ikiz değil tek gebelik benim muhtemelen

Bu gün ilk kontrolum vardı
tek kese göründü henüz bebek gorunmedi
2 hafta sonra için randevu verdi Dr.
3 kattan fazla artışa rağmen ikiz değil tek gebelik benim muhtemelen

Hayırlısı olsun:) Benim cuma günü hafif pembe akıntım oldu. pazartesiydi randevum ama beklemedim öyle olunca gittim. Kese göründü çok şükür. Daha küçücük ama 0,60 cmdi boyu

Selam arkadaşlar
Transferden sonra 12. Gün bhcg 304.1 idi. 14. Gün 774.9 çıktı çoğul mudur sizce????

kızlar ilk tahlilim 170 çıktı.tam 5 gün sonra 2695 çıktı 1000 küsür çıkması gerekirken yüksek çıktı sizce ikiz gebelik olabilir mi?cvplarınızı bekliyorum hep rüyalar görüyoruz eşimle ikiz diye bu arada 4+4 haftalık gebeyim henüz.

İkize hamileyim.. Benim 10. Gun 500 civari, 12. Gun ise 1000 civarı cıkmıştı degerim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 haftalik kan değeri 903.5 çıktı keseyi salı günü göreceğiz ikiz olabilirmi ki

Adet ime 2 gün vardı testi yapıldığında

Benim de tüp bebek transferinden sonra 8. gün değerim 158 çıktı. Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba benim sat 9 mayıstı fakat düzenli değildir tahminlerimce pazartesiye kdr gelirdi kesin pazartesi yani ..
Doktora gittim günüm geçti dedim test 529 çıktı sizce bu nedir ikiz olabilir mi ki

VE ŞÖYLE Bİ DURUMUM DAHA VAR AYIN 1 İNDE YAPILDI EN SON BETA 0 DI .. 13 GÜN SONRA 529 SİZCE NASIL

Son düzenleme:
Lutfen sorum olacak hamile kalan arkadaslarimiz arasinda kanamasi gelen oldumu test yapmadan bir gun once kanamam geldi sonucumu yarin alacam ama dayanamiyorum idrar testim cok net pozitif cikti evde yapmistim kanamam kesildi dun ama yinede korkuyorum lutfen yardimci olun

benim adetimi henüz 1 gün geçti ve b-hcg 630.29 çıktı ve adetime 1 gün kala evde yaptığım testte de iki çizgide kıpkırmızı çok netti.sizce nasıl ikiz midir,yardımcı olur musunuz.

benim adetimi henüz 1 gün geçti ve b-hcg 630.29 çıktı ve adetime 1 gün kala evde yaptığım testte de iki çizgide kıpkırmızı çok netti.sizce nasıl ikiz midir,yardımcı olur musunuz.

mrb ben ocak ayında gebe kalmıştım düşük oldu ama adetim 3 gün geçmişti test yaptırdım değer 10200 çıkmıştı dr değere bakıp ikiz dedi hemen ama muayene edelim bakalım öyle mi dedi baktı ikizdi ama 8 haftalıkken alındılar.

çok geçmiş olsun.alınma sebebi neydi acaba.

benim hamileliğimdede kanamam olmuştu çok az çok şükür bişey olmadı kızımı aldım kucağıma,2 buçuk yaşında şimdi.inşallah sizde alırsınız yavrunuzu sağlıkla.

çok geçmiş olsun.alınma sebebi neydi acaba.

kanamam oluyordu.birisinin kalp atışı vardı diğerinin yoktu dr takibe aldı 3 gün arayla dr gittim daha sonra ikisinin de yoktu biraz bekleyelim dedi dr 1 ayda 10 kez kontrole gittim 8 haftalık kürtaj oldum bu 2.düşüğümdü histereskopi oldum bebeğin durduğu yerde bonbelikler varmış onlara kesik attık bi daha %95 aynı sorunu yaşamayacağız dedi doktorum inş bakalım

çok geçmiş olsun,inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursun.sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza.peki şuan gebelik varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…