çok geçmiş olsun,inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursun.sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza.peki şuan gebelik varmı.
şu an yok ama olma ihtimalı var yumurta takibi yaptırdım bu ay puregon iğne kullandım 9 gün geçen cumartesi akşam çatlatma iğnesi oldum kasık ağrım var 1 hafta sonra belli olur bakalım ne olacak yorgunluk hissediyorum 2 gündür sabah zor kalkıyorum belirti için erkem değil mi
hayırlısı olsun inşallah.en erken başlayan belirti halsizlik ve uyku.yani benim 3 hamileliğimdede öyle oldu bundada hatta adetime 10 gün kala falan başladı halsizliğim.pek ihtimal vermemiştim,sonradan düşününce anladım :)
benim hamileliğimdede kanamam olmuştu çok az çok şükür bişey olmadı kızımı aldım kucağıma,2 buçuk yaşında şimdi.inşallah sizde alırsınız yavrunuzu sağlıkla.
allah razi olsun cnm insallah . kanda 531 deger cikti hamileymisim bu durumda dis gebelik olma ihtimali yoktur insallah dimi birde bulantinkacinciayda basladi oldumu belirtileri
Merhaba,Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle bebek düşleyenlere en kısa zamanda hayallerine kavuşmasını diliyorum.Benim bir sorum olacak ; bhcg değerim 7138 çıktı doktor 5.haftayı tamamlamamış 4,5 haftalık falan dedi.değerin yüksek ama biz değerden daha çok kesenin durumuna boyutuna bakarız gebeliğin kaçıncı haftada olduğunu anlamak için dedi.bebek görünmüyor 7.haftada tekrar bakalım dedi kese varmış sadece. benim sorum kese başta tek görünüp daha sonra ikinci kese gelişebiliyor mu ? birkaç yorumda buna benzer bişeyler okudum herkes de seninki çoğul gebeliğe benziyor deyince iyice merak ettim.
Doktorun sağlıklı dedikten sonra başka bir şeyin anlamı yok. Hcg'nin yüksek çıkması (çok çok aşırı, erken dönemde 100 binler çıkmadıkça) sorun değil canım. Çevredekiler bakma lütfen. Kimseyi değil, doktorunu dinle sadece.. Sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah.. Sağlıkla da al bebeğini kucağına..Merhaba arkadaşlar
Bende yeni hamilelerdenim , sat :15 ocak tı ve 16 şubatta hcg değerim 2562.04 çıktı ilk muayenemi 19 şubatta yaptırdım doktorum 5 haftalık dedi ve hcg değerim 8734.60 progesteron dğeeirm 40.0 çıktı doktorum şuan iyi dedi sizce değerlerim nasıl ? aynı dönemde hamile kalan çevremdekiler değerlerimin çok olduğunu söylüyor ama bu durumda olanlar varmıydı?
Allah tamına erdirsin inşallahTüp bebek transferimin 8.gunu 207 10.gunu 477 çıktı İkizlere hamileyim şu an
Ay canım ne güzzeelllkızlar mereba bısey sorcam benım hıkayem asla normal yolaa hamıle kalamsın demıstı doktor fsh16 ıdı bı baktım hamıleyımmm 4+5 te 3373 ıkızmı acaba 1 kızızm var
Ben de istemiştim canım.. İlk benim Allah nasip ederse.. Ama maddi manevi zor gerçekten.. Allah nasıl kısmet ettiyse, sağlıklı olsunlar dasağol dely arkadasımmm ınşalahh AALHIM ısteyene herkeseee nasıp etsınnn ikizz bebek cok guzelll ama calısan bırıyımmm bakımı ve hamıllelıgı cok zorrr ama ılk hamıllelıgımde ıkız olsun dıye cok ıstedımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?