kiz anneleri ilk ay beta hcg degernz kact?

çok geçmiş olsun,inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursun.sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza.peki şuan gebelik varmı.

şu an yok ama olma ihtimalı var yumurta takibi yaptırdım bu ay puregon iğne kullandım 9 gün geçen cumartesi akşam çatlatma iğnesi oldum kasık ağrım var 1 hafta sonra belli olur bakalım ne olacak yorgunluk hissediyorum 2 gündür sabah zor kalkıyorum belirti için erkem değil mi

hayırlısı olsun inşallah.en erken başlayan belirti halsizlik ve uyku.yani benim 3 hamileliğimdede öyle oldu bundada hatta adetime 10 gün kala falan başladı halsizliğim.pek ihtimal vermemiştim,sonradan düşününce anladım :)

gebeliğimde benimde öyle olmuştu 10 dk yol yürümüştüm adetime 3 gün falan vardı o kadar çok yoruldum ki sanki saatler gibi geldi meğer hamileymişim ondanmış

benim hamileliğimdede kanamam olmuştu çok az çok şükür bişey olmadı kızımı aldım kucağıma,2 buçuk yaşında şimdi.inşallah sizde alırsınız yavrunuzu sağlıkla.

allah razi olsun cnm insallah . kanda 531 deger cikti hamileymisim bu durumda dis gebelik olma ihtimali yoktur insallah dimi birde bulantinkacinciayda basladi oldumu belirtileri

allah razi olsun cnm insallah . kanda 531 deger cikti hamileymisim bu durumda dis gebelik olma ihtimali yoktur insallah dimi birde bulantinkacinciayda basladi oldumu belirtileri

dışgebelik konusunda pek bilgim yok açıkçası benim değerlerimde yüksek çıktı 630.kısmet.bulantım öğrendikten sonra başlamıştı benim yaklaşık 1 hafta sonra.tekrar tahlil istedimi dr eğer değerler yükseliyorsa normal gebelik,eğer yükselmeyip düşüyorsa dış gebelik oluyordu sanırım.

merhaba arkdşlar benim sat 9 mayıs 12 hazırandaki betam 22.5 14 hazırandakı betam 36.5 16 hazıradakı betam 50.0 20 hazırandakı betam 718.4 cıktı sızce bu ikiz mi yoksa dıs gebelık molgebelık gıbı kötü bişi mi=50:

Benim 4+6 10422 çıktı. İkiz mi bunlar yahuu :)) Ay Allah'ım sağlıklı olsun yeter kiii

Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle bebek düşleyenlere en kısa zamanda hayallerine kavuşmasını diliyorum.Benim bir sorum olacak ; bhcg değerim 7138 çıktı doktor 5.haftayı tamamlamamış 4,5 haftalık falan dedi.değerin yüksek ama biz değerden daha çok kesenin durumuna boyutuna bakarız gebeliğin kaçıncı haftada olduğunu anlamak için dedi.bebek görünmüyor 7.haftada tekrar bakalım dedi kese varmış sadece. benim sorum kese başta tek görünüp daha sonra ikinci kese gelişebiliyor mu ? birkaç yorumda buna benzer bişeyler okudum herkes de seninki çoğul gebeliğe benziyor deyince iyice merak ettim.

Merhaba arkadaşlar
Bende yeni hamilelerdenim , sat :15 ocak tı ve 16 şubatta hcg değerim 2562.04 çıktı ilk muayenemi 19 şubatta yaptırdım doktorum 5 haftalık dedi ve hcg değerim 8734.60 progesteron dğeeirm 40.0 çıktı doktorum şuan iyi dedi sizce değerlerim nasıl ? aynı dönemde hamile kalan çevremdekiler değerlerimin çok olduğunu söylüyor ama bu durumda olanlar varmıydı?

Merhaba,
Yukarıda da yazmıştım, benim değerim adetim 6 gün geçince 10422'ydi. 5,5 haftalıkken doktor keseyi gördü. Bebeği göremedik, ama normal dedi. Bu hafta sonu tekrar gideceğim kalp atışı için, kısmetse 7 hafta bitmiş olacak. İnşallah duyabiliriz.. Benim de değerlerime yüksek diyorlardı ama 1 kese vardı. Sonradan 1 kese daha görünen oluyormuş galiba. İkizlerde değerin yüksek çıkması değil de, normalde gün aşırı 2 katına çıkan değer, 3-4 katına çıkıyormuş galiba. Kat olarak artış önemliymiş. Allah gönlüne göre versin..

Doktorun sağlıklı dedikten sonra başka bir şeyin anlamı yok. Hcg'nin yüksek çıkması (çok çok aşırı, erken dönemde 100 binler çıkmadıkça) sorun değil canım. Çevredekiler bakma lütfen. Kimseyi değil, doktorunu dinle sadece.. Sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah.. Sağlıkla da al bebeğini kucağına..

kızlar mereba bısey sorcam benım hıkayem asla normal yolaa hamıle kalamsın demıstı doktor fsh16 ıdı bı baktım hamıleyımmm 4+5 te 3373 ıkızmı acaba 1 kızızm var

kızlar mereba bısey sorcam benım hıkayem asla normal yolaa hamıle kalamsın demıstı doktor fsh16 ıdı bı baktım hamıleyımmm 4+5 te 3373 ıkızmı acaba 1 kızızm var
Ay canım ne güzzeelll Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinn... Maşallaahh
Canım ikiz değildir diyemem ama ikiz gibi durmuyor sanki. Benim 4+6'da 10000'i geçiyordu. Şimdilik tek kese göründü :) Bunu anlamak için tek bir değere değil de, gün aşırı ne kadar arttığına bakmak lazım. Tek bebekte yaklaşık 2 kat artarken ikizlerde daha çok artıyormuş.

sağol dely arkadasımmm ınşalahh AALHIM ısteyene herkeseee nasıp etsınnn ikizz bebek cok guzelll ama calısan bırıyımmm bakımı ve hamıllelıgı cok zorrr ama ılk hamıllelıgımde ıkız olsun dıye cok ıstedımmm

Ben de istemiştim canım.. İlk benim Allah nasip ederse.. Ama maddi manevi zor gerçekten.. Allah nasıl kısmet ettiyse, sağlıklı olsunlar da

Kizlar merhaba ,bende adeti bekledim olmayinca test yaptim yani bi gun sonra deger 683.4 cikti anne tarafimda da ikiz var sizce nedir ayrica kan degerime tekrar bakma geregi gormedi doktor ultrasonda kese goruldu cok erken gorulmeyebilir dedi ama baktiginda gordu . sizce ikiz olma ihtimali var mi

merhabalar ben de ikiz mi çok merak ediyorum .sat 19 temmuz 21 ağustos hcg:3201.00 -23 ağutos hcg:8200,00
tecrübeli ikiz annelerden değerlendirme bekliyorum.sağlıklı günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…