sizin ki kaç haftalıkbenim değerim hala 3.5 katı artıyor
5. haftam bitti bugünsizin ki kaç haftalık
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.sizin değerleriniz nedir.5. haftam bitti bugün
benim 12sinde 25allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.sizin değerleriniz nedir.
adetime 7 gün kala silik çıkmıştı sonra koyulaştıBayanlar idrar testinde kaçıncı gun pozitifi gordunuz
belirtilerin nelerdi. Ve ne zamn başladıadetime 7 gün kala silik çıkmıştı sonra koyulaştı
o herkeste değişiyor pek bi belirti yoktu acıkcası ıcıme doguyordu sadece test yaptım cıktı gogus agrısı bıraz vardıbelirtilerin nelerdi. Ve ne zamn başladı
benim goğuslerim patliyacak gibi nerdeyse. Adetimede daha 11 gun var..o herkeste değişiyor pek bi belirti yoktu acıkcası ıcıme doguyordu sadece test yaptım cıktı gogus agrısı bıraz vardı
Konuya pek hakim degilim sizi yaniltmak istemem.benim degerlerim.adetten 1 gun sonra 3201. 3.gun 8200 bende merak icindeyim ikiz mi diyebenim 12sinde 25
14 ünde 100
19 unda 1150
22 sinde 4160 çıktı sizce ikiz olabilir mi ? sizin değerleriniz neler ?
Öncelikle gebeligin hayırlı olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.geç döllenmiş bir gebelik gibi duruyor.dr.lar gebeligi son adet tarihine göre hesapladiklari için 6+4 olması gerekiyor.geç döllenme olduğu için 5 haftalık görünüyor.beta hcg değeri tek başına çoğul gebelik bilgisi vermez dedi dr.senin ki fazla katlamis.allah gonlune göre versin.kızlaar biraz karışık benim durumum sat 13 temmuz 4 ağustosta idrar yolu enfeksiyonundan acile gittim nolur nolmaz diye beta hcg baktırdım negatif çıktı. sonra adetim6 gün gecikti ben nasılsa negatif havalardandır diye önemsemedim ama 6. günde dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi gördüm :) hemen kan verdim. negatif çıkan sonuçtan tam 15 gün sonra pozitif çıktı. yani 2 haftalık falan diye düşündüm ama dr.um 5 haftalık dedi. ilk betahcg sonucum 39 geldi değer düşük dedi dr. iki gün sonra değer 4 katına çıktı. dr 1 hafta sonra yani bugün 2000 olur keseyi görürüz dedi bugün gittim karından keseyi göremedi değerim de 13346 çıktı bu kadar yüksek değerde karından görünmemesi imkasız dedi. vajinal ultrasonda 9mm kese göründü. ama benim kafam çok karıştı değer bu kadar yüksekken nasıl sadece vajinal ultrasonda görülüyor. çoğul gebelik olabilir mi. bu arada şu an dr.un hesabına göre 6+4 haftalık gebeyim ama kese 5 haftalık gösteriyor dedi. bilgisi olan var mı ?
Öncelikle gebeligin hayırlı olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.geç döllenmiş bir gebelik gibi duruyor.dr.lar gebeligi son adet tarihine göre hesapladiklari için 6+4 olması gerekiyor.geç döllenme olduğu için 5 haftalık görünüyor.beta hcg değeri tek başına çoğul gebelik bilgisi vermez dedi dr.senin ki fazla katlamis.allah gonlune göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?