kiz anneleri ilk ay beta hcg degernz kact?

dün keseyi gördük daha çok küçük 3-4 haftalık dedi.2 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi.

benim 12sinde 25
14 ünde 100
19 unda 1150
22 sinde 4160 çıktı sizce ikiz olabilir mi ? sizin değerleriniz neler ?

kızlaar biraz karışık benim durumum sat 13 temmuz 4 ağustosta idrar yolu enfeksiyonundan acile gittim nolur nolmaz diye beta hcg baktırdım negatif çıktı. sonra adetim6 gün gecikti ben nasılsa negatif havalardandır diye önemsemedim ama 6. günde dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi gördüm :) hemen kan verdim. negatif çıkan sonuçtan tam 15 gün sonra pozitif çıktı. yani 2 haftalık falan diye düşündüm ama dr.um 5 haftalık dedi. ilk betahcg sonucum 39 geldi değer düşük dedi dr. iki gün sonra değer 4 katına çıktı. dr 1 hafta sonra yani bugün 2000 olur keseyi görürüz dedi bugün gittim karından keseyi göremedi değerim de 13346 çıktı bu kadar yüksek değerde karından görünmemesi imkasız dedi. vajinal ultrasonda 9mm kese göründü. ama benim kafam çok karıştı değer bu kadar yüksekken nasıl sadece vajinal ultrasonda görülüyor. çoğul gebelik olabilir mi. bu arada şu an dr.un hesabına göre 6+4 haftalık gebeyim ama kese 5 haftalık gösteriyor dedi. bilgisi olan var mı ?

Öncelikle gebeligin hayırlı olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.geç döllenmiş bir gebelik gibi duruyor.dr.lar gebeligi son adet tarihine göre hesapladiklari için 6+4 olması gerekiyor.geç döllenme olduğu için 5 haftalık görünüyor.beta hcg değeri tek başına çoğul gebelik bilgisi vermez dedi dr.senin ki fazla katlamis.allah gonlune göre versin.

aslojnda durumumuz aynı gibi.sat 19 temmuz .benim de hcg değerim 32.000.kese karın ultrasonunda görünüyor.fakat bebek görünmedi.sata göre 6 haftalık,keseye göre 4 haftalık.haftaya cuma tekrar gelmemi söyledi.kesenin etrafında hafif düzeyde kanama gördü.zaten adet olmam gereken günden beri ara ara kehve -pembe lekelenmelerim oluyor.dr.üstüne de görüyor olabilirsin,yerlesme kanamasıda olabilir.düşük riskide olabilir dedi.zaman gösterecek.şiddetli kanama olursa acile gitmemi.bu arada yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi.sağlıksız bebek düşer bu yüzden ilaç vermiyeceğini söyledi.eltimin kan pıhtılaşması ile ilgili bir sorunu vardı ve iki kez düşük yaptı.üçüncü bebek düşmesin diye hergün iğne vurdu.sonuçta 2.5 yaşında beyin felci olan bir yeğenimiz var.dr.alakası olmadığını söyledi.ben yine de hiç bir tedbir almayacağım.allah hayırlısını versin.

Teşekkür ederim inş.. Öyledir. Boş gebelik olmasından çok korkuyorum

merhabalar, bende bugün 6+1 haftalığım. Geçen hafta 5+2 de hcg 47bin çıktı. Forumda hep 13-15bin arasından konuşuluyor. 47.bin çok geldi bana, 5 eylülde kontrolümüz. ikiz olabilir mi acaba :)

ben de adetim 5 gün gecikince test yaptırdım 3881 çıkmıştı ve şuan bi kız bi oğlan ikizlere hamileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…