kiz anneleri ilk ay beta hcg degernz kact?

ben de adetim 5 gün gecikince test yaptırdım 3881 çıkmıştı ve şuan bi kız bi oğlan ikizlere hamileyim :)
sağlıkla kucağınıza alın inşallah.şimdi kaç haftalıksınız.ikiz olduğu hemen anlaşıldı mı.benim regli olacağım gün 3200 idi,ondan iki gün sonra da 8200 oldu.ama tek kese var.ve bebek görünmedi.

21+1 im ben. zaten önce sadece kese görünüyor. doktor da tahlilden sonra ultrasonla baktığında kese oluşmuş dedi. ama bebek için bişi dememişti.

merhaba kızlar. sanırım bende hamileyım artık.4+4 sat a gore
bır bucuk gun once 3435 tü
sımdı 5520 olmuş.
dr kese var ama daha bısey yok ıcınde dedı. 10 gun sonra gel kalp dınleyelım dedı. baska bısı demedı. normalmı yanı bu değerler sımdi.

Tebrikleri.degeriniz normal gibi.dr.aynı şeyler bana da söyledi.benim on gun cuma doluyor.inşallah kalp atışlarını duyarız.

Ya kıslar benim tüp bebekle oldu ilk değer 31 çıktı iki gün sonra 127 ye yükseldi 4 e katladı şu illa ikiyemi katlaması lazım doktorunuza sizde bi sorarmısınıs canm benim dr kestp atıyo

Ya kıslar benim tüp bebekle oldu ilk değer 31 çıktı iki gün sonra 127 ye yükseldi 4 e katladı şu illa ikiyemi katlaması lazım doktorunuza sizde bi sorarmısınıs canm benim dr kestp atıyo
benimki de 4 e katlayarak gıdıyordu ama tek bebek gorunuyor

Canm öncelikle hayırlı olsun bebişin ya içime su serptin dünden beri netteyim bizim gibi 4 katı artan hiç bulamamıştım mol gebelike fian böyle olur yazıyodu aklım yerinden çıkacaktı valla sağol ya cevabın içinnn

Kokuluçiçek son biişi daha sorsam canm senin ki kaç hftlk kese va kalp atışı ne zaman görülebiliyon

sen sagol canım içini ferah tut inan stres bıtmıyor gebelıkte kalbını duyuyosun ya bısey olursa ıkılı test uclu test bılmem ne derken streslı oluyor ben 3 gundur kabuslar gordum bugun rahatladım rabbime şükürler olsun hep benımle saglıkla buyusun meleğim inşallah senınkıde inşallah

Kokuluçiçek son biişi daha sorsam canm senin ki kaç hftlk kese va kalp atışı ne zaman görülebiliyon
ben 4 +1 ken keseyi gördük canım 5+2 de hafıf bı kalp atısı gıbı bı kıpırtı vardı bugun 6+3 bebegı ve kalbını duyduk şükürler olsun Allahıma

Ayyyyy canm benm yaaaa Allahh sağlıklı hayırlı iyi huylu evlatlar versin sana ve tüm isteyenlere ne kadar rahatladım bilemezsin kıss çooook sağol ya

Meraba arkdslar benimde 5.gun 2 tane embriyo transfer edildi
8.gunu 306
10.gun 583
15.gun yani bugun 6307
Ne guzel erkenden kese ve kalp atisi duyulmus benim dr hala carsmb testi tekrrla diyo boyle yaptikca tedirgin oluyorum herkes oyle ben niye boyleyim bi sorunmu var neden bukadar yavas hareket ediyo anlamadm

Benim 12 gun bugun 100.4 cikti sali gunu tekrar test yapicam

Merhaba arkadaslr size sorum olacak ben adete 5 gun kala idararda ogrendim gebe oldugumu ve bugun bugun adet gunumdu beta istedi dr degerim 1256.33 cikti karindan bakti goremedi degeri gorunce alttan bakmam lazim sana dedi bakti 1 kese gorundu 10 gun sonra tekrar gel Belki bi kese daha goruruz dedi ama kesin konusmadi sizce ikiz gebelik olabilir herkese hayirli saglikli evlatlar diliyorum

Merhaba benimde 12 gün adet gunumde 100.4 14 gun bugun 170.4 betahcg dusukmu deger acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…